bombonica12 Postat Iulie 7, 2009 Raport Postat Iulie 7, 2009 Mamici si bunicute talentate, Dati-mi si mie o idee despre meniul unei zile de nastere pentru un baietel de 2 ani?? Am cateva idei dar foarte putine va rog ajutati-ma ziua lui e pe 20 iulie !!!! [flo] Citează
CRIXIA Postat Iulie 7, 2009 Raport Postat Iulie 7, 2009 Noi am fost invitati la ziua unui copil de 2 ani, si parintii au pregatit pentru pitici: cartofi prajiti la cuptor ( se gasesc congelati si se baga la cuptor) si ceva carne de pui, gen snitzel. Eram la un loc d ejoaca si au vrut sa aduca ei de acasa produsele preparate. Tu unde vrei sa faci? La cine te referi meniu: pitici sau adulti? Cri mami de Ale ( 2003) & [gravi] +32 sapt [fetita] Citează
delsim Postat Iulie 7, 2009 Raport Postat Iulie 7, 2009 Ia vezi aici; http://www.culinar.ro/forum/categorie/5/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/ Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Citează
bombonica12 Postat Iulie 7, 2009 Autor Raport Postat Iulie 7, 2009 Acasa fac stau la curte!! meniu pentru pitici pentru adulti am hotarat fac gratar.Va multumesc pentru raspuns Citează
bombonica12 Postat Iulie 7, 2009 Autor Raport Postat Iulie 7, 2009 M-am inspirat dupa culinar, cred ca o sa fac mini pizza, cremwusti in aluat si diverse sandwic-uri.Daca mai aveti si alte idei suntbinevenite.[pup][flo] Citează
lz_cecilia Postat Iulie 14, 2009 Raport Postat Iulie 14, 2009 In speranta ca nu vin prea tarziu cu idei,iata un meniu pt. copilashi: -"poienitza cu ciuperci" (un fel de sal. de boeuf) -salata cu funditze -salata de primavara -animalutze din aluat Pozele se pot vedea mai jos ,sectiunea culinar.[flo] http://s106.photobucket.com/albums/m250/puricoasa/ Citează
MissJJ Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 La noi tanti asta e experta in carti de gatit pt copii de la bebe la cei mari uite aici niste idei de party food schimbi retetele din meniul din stg.[flo] Si noi avem in aug pe 22 ziua fetei de 3 ani si tre sa pregatesc si am sa ma inspir de la ea are si niste idei de sandvisuri melc si fluturasi si etc. [flo] "id="black"> Life is the flower for which love is the honey "id="black">id="red"> Victor Hugoid="black"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.