Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Gusta, esti o dragutza, multumim frumos [pup]

Anna, si eu am aceeasi problema cu Roberta, transpira f tare la ceafa si, uneori, la talpi. I-am zis pediatrei, dar momentan i-a marit doar doza de vigantol de la 2 la 4 picaturi. Tu cate picaturi i-ai dat Ioanei? Oricum, vreau sa o sun sa o intreb si de Ca, ca mi-a mai zis cineva aseara ca e f bun. De cand i-l dai fetitei si pana cand, ca vreau sa-i dau si eu...Mersi anticipat [pup]

Alina, nasol ce-a patit micutzul David...Bine ca ati rezolvat pana la urma...Dar e f fain ca plecati la munte de sarbatori[8D]

Karmen, mami de [bb] Roberta-Ioana

POZE

"http://family.webshots.com/photo/2254621840104535410nqqKSL"

Postat

Fetele mele, am absentat si imi cer scuze dar in ultima saptamana au fost cam multe la fundu` meu... am inceput cu nas ce curgea precum ciuseaua lu` bunica, apoi dureri de gat, apoi tuse, apoi toate s-au transformat in "grosu`" problemelor, nu stiu de unde iese atat de mult "gros" [olala]...acum inchei cu o diaree in toata regula, voiam sa ies cu Stefan afara dar nu ma risc ca poate fac pe mine :roll: , mai bine stau pe fundul meu acasa chiar de asta mic ma urla ca vrea afara dar daca nu avem tatic [q] , of, o sa-mi iau un eunuc, stiti pe cineva? [:D]

In toate aste` haosuri, Stefan se simte bine, nu a luat de la mine nik chiar de stranutam de mama focului, ii dau de 2 ori pe zi Stodal preventiv. Din pacate sunt o uituca [bang][bang] si uita sa ii dau Vigantol, si el transpira la ceafa dar cel mai tare cand suge de la tzizti...

Mihaela, scoatem pentru 21, tiem pumnii si suntem alaturi de tine.

Alina, tu chiar asa mare il vezi pe David? Doamne sper sa nu traiesc experinta ta, fiind singura cred ca fac infarct.

Karmen, Roberta pur si simplu fascineaza prin frumusete, nu te saturi prinvid pozele...

My-lady, eu cand am nascut am luat mai multe liste de pe net si am taiat ce am crezut ca nu imi trebuiesc acolo, in orice caz, iti aduce sotul cand vei avea nevoie de ceva. Sa nu uiti supozitoare cu glicerina...

Eumada , pupic la grasuna ta, frumoasa foc... are colici? Cum doarme noaptea, golanul meu iar ma trezeste de 2-3 ori pe noapte doar ca sa traga un tzuc mic la tzitzi...

Gata, ma gheama wc-ul... of, am luat smecta, cred ca maine o sa fiu "incuiata" la popou :oops: id="maroon">

Postat

Ramona, iti multumesc si tie frumos de tot, cred ca orice mama se topeste cand cineva ii lauda asa puiul...[pup]

Imi pare rau sa aud ca n-a fost tocmai roza saptamana asta pt tine, sper ca acum esti ok, dar cel mai bine e faptul ca scumpul de Stefan nu ti-a "furat" raceala...

M-a emotionat teribil exprimarea ta cu "daca n-avem tatic" si te admir pt curajul pe care il ai...(probabil s-a nascut si din faptul ca nu ai avut incotro).[flo]

Karmen, mami de [bb] Roberta-Ioana

POZE

"http://family.webshots.com/photo/2254621840104535410nqqKSL"

Postat

In dimineata asta ma simt mai bine, Stefan a avut o incercare de trezire pe la 1:30 dar l-am mufat cu suzi si pana la 5:00 nu s-a mai trezit, de atunci s-a tot foit si acum cand tre` sa intre tata nostru pe net sa ne vada online, el doarme ... asa ca il trezesc ca de asta intra tata, sa-l vada pe manzoc...

Karmen, avem tatic dar nu langa noi, e plecat in America si vine la 5 luni acasa (il poti vedea in link-ul de mai jos), e cel mai bun tata si sot din lume, daca ar fi toti barbatii ca el, am fi o tara de fericiti si pupaciosi... e greu sa stam separati dar nu avem incotro tinand cont ca in tara la noi lucrurile au luato razna de tot...

Gata, ies ca la 8 intra (la sot e ora 22:00) si tre` sa-l trezesc pe Stefan ...id="maroon">

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=60

Postat

Alina stiu ce cumplit e sa se inece copilul si tu sa simti ca-ti pierzi mintile ca nu stii cum sa faci sa-i scoti mancarea din gura...am patit si eu de mai multe ori, dar o data a fost crunt, nu am mai fost buna de nimic toata ziua, tremuram toata...Ioana in timpul mesei a inceput sa planga cu mancarea in gura ca nu mai vroia sa manance, si evident ca s-a inecat[bang]. Am luat-o repede in brate, am intors-o cu fata in jos, am batut-o pe spate, din pozitia in care era o apasam si pe burta asa ca a inceput si sa vomite[bang]...horror...bine ca a trecut cu bine...

Karmen eu ii dau calciu cate 10 zile pe luna, dar nu tin o evidenta foarte clara, adica sa zic ca de pe 1 ale lunii sau ceva de genul asta...pur si simplu la cateva saptamani incepem cura...eu ii dau calciu gluconic, obisnuiam sa il pun in lapte, dar cum de ceva vreme nu mai bea tot laptele, am inceput sa il dau su seringa direct in gurita. Ar mai fi si varianta calciului lactic, am inteles ca asta se absoarbe mai bine...se piseaza pastiula si la fel, il pui in lapte, in mancare, sau il dizolvi cu putina apa si ii dai in gurita. La asta lactic nu stiu care e doza, la cel gluconic se dau cate 5 ml (jumatate de fiola) pe zi.id="green">

Anna si [8**] Ioana 11.07.2008

[s]

povestea nasterii

Postat

Buna ziua dragele mele!

Ramona imi pare rau ca te-ai simtit rau.Macar bine ca nu a luat si Stefanut raceala!E greu pentru tine asa cu tati plecat cate 5 luni...si cred ca e foarte greu si pentru el.Sotul meu ar inebuni fara noi.Dar poate o sa gasiti voi o cale de a fi impreuna...

Anna bine ca zise-si de calciu lactic ca din asta eu am...ca amcumparat de acasa ca sa-i fac branzica din lapte cu el...deci e f bine daca fac branzica cu calciu lactic si amsa-i dau infiecare zi...Pai daca ai fost singurica cand s-ainecat Ioana si ai facut asa ...inseamna ca esti tare!Am sa fiu atenta deacum si cand papa..

Pupici la gasca![pup][pup][pup]

DAVID LUCA

POVESTEA NASTERII

Poze

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...