Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Am fost ieri la control..colul a inceput sa se deschida si la interior......aia mica trage cu ochiul.....medicul mi-a spus ca nu ma mai vede ducand sarcina mai mult de 10 zile......si asa doar daca stau nemiscata..ceea ce nu e cazul....uite-asa m-am saturat si am inceput sa bantui......terase..etc.....

Partea buna e ca fata e mare ..dezvoltata...dexametazona facuta......incepe sa nu mai aiba loc.........replica a fost ceva de genul....."valeu trece de patru kile pana nasti....."asa ca ne pregatim...defapt abia atept...sper doar sa ma refac repede si sa fie teafar copilul...cel mai tarziu va fi in jur de 10 august.....celmai tarziu..pentru ca nu mai vrea sa stea.....se iteste cate putin.......

Si ce daca...noi o asteptam.....si foarte multa lume asteapta sa o vada..o sa fie o mica vedeta.......cea mai curioasa sunt eu.Sa-mi ajute dumnezeu sa ma trezesc repede din anestezie...sa pot sa o vad ca abia astept...nu mai mi-e frica de anestezie si de operatie,eu astept sa o vad.

CUraj celor care se pregatesc sa aduca comorile pe lume..

Madalina [gravi]s37[fetita]Eva-Maria

AMR 12 ZILE

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Karmen noi nu am avut problema asta insa am mai citit cate ceva despre ea. Stiu ca in prima faza se face masaj zilnic,si se pun picaturi parca, sau ser fiziologic. daca nu se remediaza problema asa se poate ajunge la o interventie medicala, cu anestezie generala, ceea ce e cam neplacut. Un oftalmolog bun, iti recomand pe dr Postolache de la clinica Gauss, are 2 sedii, unul in centru langa casa de cultura, si unul pe Mioritei, pe langa PTTR. La al doilea e nevasta doctorului astuia, dar si ea e buna. Daca vrei un nr de tel iti dau.id="green">

Anna si [copil] Ioana 11.07.2008

[s]

povestea nasterii

un vot va rugam

Postat

Mersi, Anna de raspuns. Da, as vrea si nr de tel al dr. Daca nu vad nici o ameliorare vreo 2 saptamani, vreau sa mai consult si acest dr.[:)]

Mada, bafta si curaj!Ai sa-ti dai seama ca a trecut mai usor decat visai - o spun din experienta.[:)]

Carmen si [bb] Roberta

Postat
Anna, uitasem:ti-am dat si noi un vot. Si a pus sotul meu si poza Robertei pe site, ce-i drept nu una foarte reusita, dar mi-a aratat-o dupa ce a postat-o.[pup]
Postat

Karmen uite nr de tel: 0334/103998 si 0751/178419, astea sunt de la sediul de pe Mioritei. Intreaba mai bine de dl dr Postolache, ti-am zis , cred ca el acum e la sediul din centru, dar nu stiu sigur. Multumim de vot, pune link sa te votam si noi.[flo]id="green">

Anna si [copil] Ioana 11.07.2008

[s]

povestea nasterii

un vot va rugam

Postat

buna!

total off-topic: Daca sunteti vreouna pe langa calculator, puteti sa-mi spuneti cum e acum vremea la Bacau? ploua? Sar'mana!

ratuste dulci in concurs lo1, lo2id="red">

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene, Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue">

Postat

LAURA25 nu ploua dar e intunecat si sunt cam 26 grade....nu e soare dar e bine.....spre seara s-ar putea sa ploua...

[pup]

Madalina [gravi]s37[fetita]Eva-Maria

AMR 12 ZILE

Postat

Buna, fetelor! Ati facut vaccinul de la 2 luni la bebelus?

Roberta azi face 2 luni, dar medicul de familie mi-a zis ca vaccinul poate sa i-l faca si peste 3 saptamani, ca acum nu-l are. Mie nu mi se pare ok. Voi cand l-ati facut? [pup]

Carmen mami de [bb] Roberta (03.06.09)

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...