Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 248
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Julie, multumesc. Intreaba francezu de cartofi frantuzesti sa vezi daca a auzit de ei, cam asa si cu mochiul japonez la americani [:)].

As face bilutele dupa reteta ta dar parol ca este suficient zaharul de pe crusta (respectiv ciocolata), incat sa nu fie scarbos orezul neindulcit din mijloc (nu vreau cu sos de soia si restul, dar ma atrag combinatiile amintite de tine)? Le-as face din cand in cand ca un dulce de post plus ca evit fainurile cu gluten.

Am un steamer din bambus pe care nu l-am folosit niciodata pana acum(drept sa spun, imi este cam frica de el [:D]). Sa pun pe fund frunze de salata ca sa nu se lipeasca sau ce altceva?

Daca nu ai timp de povesti te inteleg, voi vedea pana la urma cum rezolv.

 

Cosminiq, bine ca mi-ai spus, le-am pus lacatel la toate. Glumesc, poti sa copiezi ce vrei. Ca sa ma exprim in termeni poetico-culinari, toamna incepe sa se coaca cerul, primavara prin luna mai curcubeul si norisorii frez la apus iar iarna ploile de cristal.id="size1">

 

La tid="red">zid="teal">aid="purple">rid="teal">aid="maroon"> americanaid="blue"> (poze)

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ML
Julie, multumesc. Intreaba francezu de cartofi frantuzesti sa vezi daca a auzit de ei, cam asa si cu mochiul japonez la americani [:)].As face bilutele dupa reteta ta dar parol ca este suficient zaharul de pe crusta (respectiv ciocolata), incat sa nu fie scarbos orezul neindulcit din mijloc (nu vreau cu sos de soia si restul, dar ma atrag combinatiile amintite de tine)? Le-as face din cand in cand ca un dulce de post plus ca evit fainurile cu gluten.Am un steamer din bambus pe care nu l-am folosit niciodata pana acum(drept sa spun, imi este cam frica de el [:D]). Sa pun pe fund frunze de salata ca sa nu se lipeasca sau ce altceva?Daca nu ai timp de povesti te inteleg, voi vedea pana la urma cum rezolv.Cosminiq, bine ca mi-ai spus, le-am pus lacatel la toate. Glumesc, poti sa copiezi ce vrei. Ca sa ma exprim in termeni poetico-culinari, toamna incepe sa se coaca cerul, primavara prin luna mai curcubeul si norisorii frez la apus iar iarna ploile de cristal.id="size1">La tid="red">zid="teal">aid="purple">rid="teal">aid="maroon"> americanaid="blue"> (poze)
align="right" id="quote2">Multam frumos!![pup][flo][si-eu]Mihaela,id="red">mami de ingeras id="blue">Cosminiqid="red">[bonjovi][pup][hagi]Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" id="red">(Mark Twain)http://bazar.desprecopii.com/browse.aspid="red">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.



×
×
  • Creează nouă...