Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Am fost ieri la cresa 14 de langa liceul Negruzzi si era inchisa cu lacat si nu avea nici un anunt pe usa. Stiti cumva cat dureaza vacanta la cresa asta sau la toate cresele in general? Sau unde as putea sa sun sa aflu?

La 210052 la Directia de Crese nu raspunde nimeni. Or fi si ei in vacanta sau poate mai stiti vreun numar de telefon?

Multumesc frumos.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Postat

Si eu stiu ca sant periculoase capusele(borelioza si lyme), unele dintre ele,insa eram linistita oarecum caci am citit pe net ca se gasesc mai mult in estul Europei..Germania,Austria..si mai mult pe unde se cresc animale mai multe..acum sant si pe al noi? prin padure?Hmm..

Alexpa,unde anume ati fost cand a "colectat" capusa?In padure sus la releu sau mai jos?

Adriana

Postat

Scuza-ma Ramonika, am uitat sa iti raspund...

Mai adauga la lista Baia Comunala, Motelul Bucium si mai este una pe soseaua Bucium, parca Spa se numeste.

Intrebarea intrebatoare la tine este, tu ai voie sa faci baie in bazin? ca stiam ca nu e indicat... Iarta-ma ca imi permit, insa e bine sa stii, in caz ca nu ai fost avertizata.

Nu te supara...

Adriana, si eu stiam ca in Austria si Germania se intalnesc. Exista un vaccin din cate stiu...

Xerxe... nu stiu ce sa spun.. ca nu ma mai mira nimic...?

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Postat

Scuzati ca ma bag in discutie, dar vreau sa va avertizez legat de capuse....sunt din plin capuse infestate in Romania....si nu, inca nu este vaccin.

Aveti mare grija....cu atat mai mult ca multi medici nu prea iau in serios si fooooarte rar gasesti medic care sa recomande 24 zile tratament cu antibiotic imediat dupa o muscatura.

Vedeti ca este subiect despre borelioza in subforumul Clinica virtuala.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

[/url]"]Evolutie Daria

Poze

Postat

da, in padure la releu, erau si o gramada de caini pe acolo.

xerxe, cresele de stat sunt in vacanta pana la 1 august. dupa aia poti gasi pe cineva, dar nu toata ziua, pt ca pe copii ii primesc dupa 15 august cel mai devreme. dar inscrierile s-au terminat de mult, daca asta vroiai sa faci, doar sa mai renunte copii sau sa ai pile

Postat
Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005
Am fost ieri la cresa 14 de langa liceul Negruzzi si era inchisa cu lacat si nu avea nici un anunt pe usa. Stiti cumva cat dureaza vacanta la cresa asta sau la toate cresele in general? Sau unde as putea sa sun sa aflu?La 210052 la Directia de Crese nu raspunde nimeni. Or fi si ei in vacanta sau poate mai stiti vreun numar de telefon?Multumesc frumos.
align="right" id="quote2">Cresa unde e inscrisa Stefy are vacanta de la 1 iulie la 16 august. A fost anunt in usa din luna mai.... La altele nu stiu cum e... Dar nu toate sunt in vacanta in acest interval. Directia de crese, e chiar in cladirea cu Cresa 6, vis-a-vis de Liceul Cantemir. Banuiesc ca au program decat dimineata.Lacramioara id="green"> si [copil] Stefania Iulia id="red">
Postat

Buna dimineata...va invit la o cafea aromata cu cofeta...

Azi dupa masa ma duc dupa copii, caci au fost 3 zile la bunici, Otto pleaca sambata in Austria...am o saptamana plina de evenimente.

Sa aveti o zi frumoasa si racoroasa si sa va mearga toate din plin,

Gabriela si biaetii[pup]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...