Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Mai am cateva luni si trebuie sa-mi inscriu copilul la gradinita. Nu sunt hotarata ce gradinita sa aleg. Am gasit o gradinita cu program obisnuit, cu educatoare cu referinte foarte bune, dar e cam departe. O alta are program step-by-step si m-ar incanta sa-l dau, dar parerile sunt impartite, unii spun ca e o gradinita foarte buna, altii zic ca cei mici nu invata mai nimic. Mie gradinita mi se pare importanta si as vrea sa fac alegerea cea buna. Voi ce parere aveti?

http://mamasiiubita.blogspot.com/

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

La mine criteriul principal a fost apropierea de casa.Exista o gradinita de stat cu program prelungit la cca 2-3 minute de mers pe jos.Din fericire e super ok acolo,dar daca nu era incercam la alta gradinita de stat tot din zona,chiar daca e mai departe - cca 10 minute de mers pe jos.Conteaza foarte mult sa nu trebuiasca treziti asa devreme dimineata,sa nu trebuiasca dusi/adusi cu masina ...

MONI cu DIANA id="red">(01.01.2006) si TUDORid="blue"> (14.08.2009)

POZE id="green">

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

id="size1">

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
id="size3">id="red">
Postat

Nu cred ca exista criterii unice in a alege o gradinita.

Depinde de parinti si de copil.

Conteaza si proximitatea dar nici pe de parte nu-i unicul factor.

Noi avem o gradi de stat la 50 m de bloc, dar are program pana la 4 dupa amiaza, educatoarele sunt de fapt niste suplinitoare, nu au studii de specialitate, in grupe sunt cate 30-40 copii iar anul trecut, cand umblam sa gasim o gradi, nici nu voiau sa auda de copii sub 3 ani.

Am ales pana la urma o gradi privata, la 3 statii distanta, dar cu program pana la 7 seara, inchisa doar de sarbatori, cu personal specializat si cu experienta, cu grupe de max 15 copii si cu o multitudine de activitati unde copilul a facut progrese foarte mari intr-un an de zile.

Chiar nu mai conteaza ca trebuie sa-l ducem si luam cu masina, in caz extrem mergem si cu tramvaiul sau pe jos cand e frumos afara (cam 20-25 min).

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

fulguletiid="red">

Postat

Intr-adevar depinde de parinti si copii.

Desi erau 2 gradi de stat in apropiere (2-3 min de casa) eu mi-am dus copilul la particulara (o duceam eu cu masina dimineata si o lua bona cu metroul sau autobuzul dupa-amiaza).

Elaga sincer la gr. mica si mijlocie nu prea ar trebui sa-ti pese ce invata. Important e sa-i placa, sa socializeze, etc.

Daca ti se pare ca n-a invatat suficient si crezi ca nu va invata nici mai tarziu il poti muta in gr mare sau pregatitoare la alta gradi.

Sorana si Monica (28.09.2002)

Postat

Elaga daca baile sunt curate si (ceea ce presupun ca este cazul) piticii se duc la baie insotiti de o ingrijitoare nu este un impediment asa de mare.

Asa (ca exemplu) fi-mea a invatat in grupa mica chestii gen stanga-dreapta, sa taie hartie cu o foarfeca, sa numere pana la 10, culorile si niste poezii si cantecele.

Sorana si Monica (28.09.2002)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...