Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Am auzit la radio ca Monica Anghel a nascut astazi un baietel pe care il va boteza Alexandru.

Nu stiu de ce credeam ca Monica are destul de mult peste de 40 de ani si nu ma mai asteptam sa faca bebe. Dar m-am inselat. Are doar 39 de ani. Sa-i traiasca bebelusul [flo]!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Credeam ca are destul de mult peste 40. Peste 45 chiar. Ok, mai exista si extreme, cazuri de femei care nasc la peste 60 de ani (vezi cazul D-nei Iliescu) dar eu personal nu sunt adepta acestor lucruri. Nu cred ca e benefica o sarcina la o varsta atat de apropiata de menopauza pt mama, e risc mare pt fat si chiar daca din pdv medical nu apar probleme majore/de nerezolvat, diferenta de varsta si implicit de mentalitate va fi o problema. Mama mea are 60 de ani si eu am 27 si diferentele de mentalitate dintre noi sunt imense si le-am resimtit teribil toata viata mea. Nu vreau sa ma gandesc daca m-ar fi facut dupa 40 de ani cat s-ar fi amplificat. Dar e dreptul fiecarei femei sa faca cum doreste.

Postat

Si eu credeam ca are peste 40, asta fiindca e de multi ani pe scena, ca de aratat nu arata batrana. Sa-i traiasca baietelul!

(Emilia, imi pare rau ca n-ai avut o relatie prea buna cu mama ta, dar exemplul tau nu e relevant. Mama mea m-a facut la aceeasi varsta cu a ta si cand eram in liceu imi lipea postere cu trupe rock pe pereti (eu aveam 2 maini stangi, nu puteam lipi drept:)), preferatul ei era Freddy Mercury dar asculta si Metallica, imi cumpara Marlboro (pe principiul ca daca tot fumez, sa n-o fac pe ascuns si sa-mi cumpar Carpati fara[:D]) etc. Desigur ca nici exemplul meu nu are relevantza![:)] L-am dat fiindca eu cred ca mentalitatea n-are nicio treaba cu varsta. Mama ta tot aceeasi mentalitate ar fi avut si de te facea la 20 de ani. Si eu am nascut la 31 de ani. Vad in jur mame de 20-25 de ani care deja "fac educatie" copilului, care trebuie sa stie de frica, sa nu fie "razgaiat" si sa planga, sa stea smirna unde-l pune mama. Peste 20 de ani crezi ca va fi mai mare prapastie de mentalitate intre mine si fiica-mea, doar fiindca e diferentza mai mare intre noi decat in exemplele de care am zis?[:)])

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)

1 AN+4 luni

Manole forever

Postat

nici eu nu stiam de Monica Anghel.sa ii traiasca bebelul multi ani fericiti, sanatos[flo].probabil ca si l-a dorit foarte mult.

vroiam sa va spun ca n-ar trebui sa sarim cu prejudecatile, caci exista pe lumea asta femei care si-au dorit foarte mult un copil, insa nu au decis ele momentul cand a venit pe lume(avem si pe forum exemplul aspirantelor[flo])

eu tocmai ce am aflat ieri ca cea care mi-a indrumat primii patru ani de scoala, adica invatatoarea mea, care e un picut trecuta de 40 de ani, a nascut o fetita, un copil foarte mult asteptat.as fi zburat pana la ea s-o vad si s-o felicit.ma simteam tare aiurea cand ne intalneam pe strada, caci copilul meu e deja mare, iar ea tanjea dupa unul al ei.

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/

NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Postat

Mentalitatile nu tin de virsta ci de oameni; la mine in familie mama, la 72 de ani e mai deschisa la minte, receptiva si cultivata decit multi alti membri ai familiei mult mai scolati si mai tineri, dar imbicsiti in mentalitati si preconceptii;

Felicitari Monicai Anghel si tuturor femeilor a caror impliniri sunt mai importante decit prejudecatile unora [flo]

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Postat

Da, mentalitatile nu tin intotdeauna cont de varsta.

Nu pot spune ca mama nu mi-a fost prietena si nu m-a inteles, pt ca in majoritatea cazurilor a facut-o. Insa cand a aflat ca nu mai sunt virgina (pe la 17 ani) a facut crize de isterie, a plans saptamani in sir, m-a lovit, nu mi-a vorbit multa vreme...

Cata vreme am fost adolescenta n-am pus piciorul in nici un club/discoteca, nu am stat afara mai tarziu de 9:30, nu am fost la petreceri si mereu ma mirosea sa vada daca fumez sau nu. Probabil n-as fi fumat daca n-ar fi fost atat de obsedata de ideea ca as putea fuma. Si daca era mai deschisa la minte nici n-as fi plecat pe furis in cateva nopti de acasa sa ma duc la cate o petrecere (asta presupunea sa ma plimb la 1-2 noaptea singura cuc pe strazi pana ajungeam la locatie, sa stau la petrecere ca pe ghimpi cate o ora-doua si sa ma intorc tot singura pe strada supunandu-ma multor riscuri la care nu m-as fi supus daca ma lasau sa ma duc si sa ma intorc odata cu toata lumea din grupul de prieteni).

Si acum, desi de 7 ani nu mai locuiesc acasa si mai discutam cand si cand despre sex, daca m-as gandi sa dorm la ea acasa cu viitorul sot ne-ar pune sa dormim in paturi separate, dupa principiul "e pacatul meu daca va las sa pacatuiti in casa mea, ca e pacat sa faceti sex inainte sa fiti cununati" [bang] [bang] [bang]

Nu pot sa nu ma gandesc ca daca ar fi cu 5 ani mai tanara poate n-ar gandi asa. Sau daca as fi eu cu 20 de ani mai batrana poate nu m-ar deranja asa tare aceste lucruri.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...