Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53 cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="s
Postat

Fetelor, eu am tot recomandat tuturor din jurul meu acest film, "Home". Desi unii considera propagandistica povestea cu global warming, (eu consider propagandistic filmul lui Al Gore- An Inconvenient Truth, de ex)...si eu[:D] o consider o exagerare...

Insa in "Home" imaginile sunt excelente, pe mine m-a impresionat ff tare acest documentar, il consider excelent. Daca puteti sa il downloadati sa il priviti, in caz ca nu ati facut-o deja, o sa va desfatati o ora jumatate cu imagini super, uneori usor triste ce-i drept dar realizam cand privim cat de minunata este Terra, ce impresionante sunt originile si in ce echilibru perfect e biosfera.

O sa pun un link aici

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU[/tube]

*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">*id="purple">*id="blue">

Eid="purple">vid="blue">aid="purple"> &id="blue"> Lid="purple">uid="blue">cid="purple">aid="blue"> Nid="purple">oid="blue">aid="purple">hid="blue"> (08.id="purple">09.id="blue">2008)id="purple">id="Book Antiqua">id="size1">

“Nu exista semn mai bun al reusitei decât ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)id="purple">id="size1"> id="Century Gothic">id="purple">

“Specia noastra ... este astfel construita încât cei care urmeaza calea batatorita întotdeauna arunca cu pietre în cei care arata un drum nou." (Voltaire)id="blue"> id="size1">

Postat

Hello, hello!

babytza, AlexaM cum fu aseara?

kristin, eu nu cred ca Anthony e un dintos pina nu vad poze. Astept![flo]

Ramo, nu stiu daca ti-am spus vreodata, dar posturile tale pro alaptare sint super, pacat ca nu am stiut la cine 'sa ma adresez' pe la inceputuri cind nu stiam ce sa fac. Felicitari! Tu ar trebui sa intri in leche league. [pup]

Eu azi ma duc sa ma tund, o sa-mi schimb moaca total.

o zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Postat
Citat:
citat din mesajul lui babytza
Piolica noi ne-am petrecut cu o noapte inainte [:I][:I][:I][:I]Sa ne pui poze cu noul look [pup]Babytza si puiiid="pink">id="size4">id="Script MT Bold">[hippi]Valentinaid="size3">id="Script MT Bold">id="pink"> [copil]Davidid="size3">id="Script MT Bold">id="teal">Pozeid="green">id="Script MT Bold">
align="right" id="quote2">la citi rozalii [:I][:I][:I]ai pus, banuiesc ca a fost tare bineeeee...o sa pun poze. [pup]L.E. si merci pt capitolul nou[flo]Mamica fericita de bebelina Elsa
Postat

Andreea and iar iti dau mielul [:D] scuze [asia] Acum am scris din greseala asa [:D]

Giuli zici ca la tine e somnul nostru ??? [bang] a inceput iar sa bage halta la 5 [alcool]

David mai nou danseaza [disco]

Edit : Operatiunea papa cu orez neblenduit a fost un succes [pk]

Babytza si puiiid="pink">id="size4">id="Script MT Bold">[hippi]Valentinaid="size3">id="Script MT Bold">id="pink"> [copil]Davidid="size3">id="Script MT Bold">id="teal">

Pozeid="green">id="Script MT Bold">

Postat

Eva, ref la vitamina D, pot sa-ti dau exemplul prietenei mele din Australia.

Acolo nu se da VitD bebelusilor, copiilor... se recomanda expunerea la soare.

De exemplu acum e iarna, si trebuie sa stea pe afara/ la soare cu bebe 3 ore pe saptamana.

Iti dai seama ca iarna se expune doar fata, poate si mainile, daca vorbim de iarna lor cu 11 grade media.

Se considera asta suficient.

Mai departe, daca vrei sa citesti, am dat peste un site al unui Dr maniac cu importanta VitD3, si cum se produce ea, si mai ales... cand.

http://drsorenson.blogspot.com/2009/03/when-is-safest-time-to-sun-tan.html

ti-am pus doar o pagina, daca mergi la arhiva gasesti mai multe posturi semnificative.

Dupa ce am dat de nenea asta si am zis (intai) ca e nebun... am cautat mai multe despre UVA, UVB, cancer si cremele solare:

http://roadtohealthyskin.org/understanding-uva-and-uvb.html

Have a useful reading[flo]

Gaia, mumã pentru voi:

Bebeloi [bonjovi] si Bebedoi [copil], poveste despre inceputuri

Postat

A incercat cineva scutecele pampers premium care? Cum sunt? au elastic in partile laterale? sunt mai subtiri sau mai groase decat active baby?

Felicitari Alexiei pentru primii pasi[flo]

si o nelamurire: am citit ca unele mamici isi dau bebelusii cu crema cu factor de protectie solara numai daca vin la plaja...adica daca iesiti in oras, soarele nu este daunator la fel ca pe plaja sau cum?

Caldura asta e infernala[q]

[mamica] fericita de [comoara] Mihnea-Cristian - 17.08.2008id="green">

Ma fac mareid="green">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...