Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna mamici si viitoare mamici [flo]

Imi intarziase ciclul cateva zile,iar luni am fugit si am luat trei teste de sarcina care mi-au iesit (usor) pozitiv,adica liniuta a doua era roz pal(abia se observa).

Marti am fugit la doctor sa-mi faca un control si sa-mi confirme daca e sarcina sau nu.Dupa cum socotisem eu in drum spre cabinetul lui aveam 4 saptamani si 4 zile de sarcina (de la ultimul CM) sau 2 saptamani si 5 zile de la conceptie

M-am urcat pe capra (brr,ce o urasc),m-a controlat nu stiu ce probe a mai luat el de acolo si mi-a zis ca sunt un pic umflata si e posibil sa se vada ceva si la eco ,chiar daca e prea devreme .

Am mers in camera alaturata si am facut o ecografie transvaginala,unde in primele secunde nu se vedea niciun semn de sarcina ,apoi a zarit un punct ,o bulina mica neagra si mi-a aratat-o.[olala]

Imi venea sa sar in sus de bucurie,sa tip ,dar intai sa aud confirmarea din gura lui ,dupa ce l-am intrebat daca e sarcina ,mi-a raspuns... ''eu nu procedez asa,e mult prea devreme sa-ti dau o veste buna sau una proasta . Vii peste 2 saptamani si sper sa vedem mai multe ''

Mi-a repetat intr-una ,daca am sangerari sa vin de urgenta la el ,sa nu stau acasa si sa astept .

Parca mi-a dat in cap !!!

E posibil sa fie o sarcina extrauterina ?[q]O fi vazut el ceva ca nu e in regula?De ce nu am primit confirmarea totusi,sotul ma astepta afara si nici nu stiam ce sa-i raspund [bang]

Sunt fff ingrijorata si simt ca mor de griji pana la urmatorul control (peste 11 zile),mi-e frica sa nu-mi dea o veste proasta [q] ,nici nu ma mai pot bucura de vestea ca e posibil sa fiu mama .

Poate totul va fi bine pana la urma ,cum vrea Dumnezeu

Voi ce-ati intelege daca ati in locul meu sau ati trecut prin asa ceva ?

Mi-a mai dat niste sfaturi :

-nu relatii intime

-nu spalaturi vaginale

-regim alimentar (fara carne,oua,lactate)

Retete usoare Montignac

:)

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love id="limegreen">

[cafea]

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Se va vedea clar daca e sarcina sau nu?

Pai daca testele au iesit pozitiv si la eco s-a vazut un punctulet mic acolo.....nu mai inteleg,ce poate fi altceva?

La sange abia luni pot face ceva ,azi e vineri si toate cabinetele sunt inchise ,iar la spital nu-mi face nimic,doar daca Doamne fereste ajung la urgenta .

Am ameteli si dureri de cap,Nu greturi sau alte simptome de sarcina

La testul de sange betaHCG ,se poate depista daca e sarcina normala sau extrauterina?

Retete usoare Montignac

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love id="limegreen">

[cafea]

Vizitator bb_yasmi
Postat

cam pe la 6 sapt. [pup]

mamica fericita de id="Book Antiqua">printesaid="red">[zana] si [gravired]16+ baietelid="blue"> [baietel]

Postat

alayna,la mine s-a vazut sarcina la 5 sapt cea normala si pe la 4 sapt extrauterina.

ma gandesc ca daca,doamne fereste ar fi extrauterina s-ar fi vazut acum si dr ti-ar fi zis sa poti lua inca masuri.multa bafta!!!

[gravired]

Postat

Sper sa fie bine [q]

Dar din moment ce s-a vazut bulinuta pe ecran,nu vedea el doctorul daca e in uter sau nu?????

Voi cum socotiti sapt de sarcina,de la ultima menstruatie sau de la conceptie ?

[cafea]

Postat

Diagnosticul de sarcina se pune pe valoarea beta HCG care e bine sa fie si repetata la 48 ore ptr a te asigura ca e in crestere.

Ecografic, trebuie sa fie ideal 6 saptamani, cel putin 5 saptamani si ceva.

Si eu cred ca a procedat bine, era prea devreme si pacat sa iti zica ceva neclar. Mai fa duminica un test de sarcina sa stai linistita [:D]

Si... sarcina usoara!!!

[flo]

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! [gravi] 9+

Postat

dc valoarea de bhcg se dubleaza, sau e mai mult de dublu la 48 ore, sarcina e in evolutie si totu e ok.

daca creste putin sau scade, e extrauterina, sau incepe sa se elimine.

bafta multa. si sa dea Dumnezeu sa fie totu bine

Ralu si buburuza va [pup]id="orange">

Marriage Ticker[foto]id="red">

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra taid="green">

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt [gravired] 23+ cu [fetita] Natalia Maria id="purple">

id="size1">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! id="red">

Postat

De pe la 5 saptamani incepe sa se vada mai clar, dar depinde uneori si de aparatura.

Ce nu prea inteleg eu este regimul alimentar, cum fara carne, oua si lactate? O fi vrut sa spuna ca trebuie sa fie foarte bine preparate, sau ce?

Mai ai un pic rabdare si cam peste o saptamana, doua poti repeta eco cu mai multe sanse de a se trage concluzii. Aproape toti medicii asteapta inainte de a se hazarda sa iti spuna da, esti insarcinata! Tocmai pentru a te scuti de suferinta in cazul in care ceva nu e ok.[pup]

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...