aaalex Postat Septembrie 10, 2010 Raport Postat Septembrie 10, 2010 Am facut niste analize la baietelul meu de 5,5 ani si unele au iesit marite. ALP-245(N42-128);CK-223(N7-171);LDH-324 (N135-225).Am fost la medic pediatru si au spus ca pt varsta lui sunt normal sa fie marite.Voi ce stiti despre ele?Asa au iesit si la copilasii vostri?Sau poate e cineva"doctoreasa"pe aici si se pricepe.Marti dimineata e si programat pentru operatie de polipi. ghita Citează
ILONA_21 Postat Septembrie 10, 2010 Raport Postat Septembrie 10, 2010 Si eu iam facut baietelului meu aceste analize si au fost bune aproximativ cu ale tale si am operat baietelul de polipi pe 31 august si acum suntem super bine bafta si voua si multa sanatate[flo][flo][flo] Citează
aaalex Postat Septembrie 10, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 10, 2010 Deci e normal sa iasa asa marite la copii.Multumesc de bafta,sa fie! ghita Citează
ILONA_21 Postat Septembrie 11, 2010 Raport Postat Septembrie 11, 2010 Se pare ca asa este normal din moment ce eu l-am operat de polipi cu analizele marite dupa parerea noastra ca parinti dar dupa parerea medicilor se pare ca sunt bune.BAFTA LA OPERATIE!!![flo][flo] Citează
aaalex Postat Septembrie 12, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 12, 2010 Sunt constienta ca multe dintre voi v-ati operat copii de polipi,dar eu sunt asa de ingrijorata........ Avem programare marti dimineata la doctor conf.Gheorghe de la Sp Marie Curie.Nu stiu cum o sa fiu in acea zi,avand in vedere ca am mai trecut prin 2 operatii:fimoza si strabism.[bang]Sper sa fie totul OK. ghita Citează
ILONA_21 Postat Septembrie 13, 2010 Raport Postat Septembrie 13, 2010 Mult noroc si sper sa ne auzim cu vesti bune[flo][flo]MULTA SANATATE!!! Citează
anya Postat Septembrie 13, 2010 Raport Postat Septembrie 13, 2010 Maine vei avea o zi grea, plina de emotii, dar va fi bine. Acum 3 ani si jumatate dr.Gheorghe l-a operat si pe baiatul meu mai mare. Mult a durat pana a intrat in operatie si problema principala era ca nu avea voie sa bea apa (al meu pusti e rata, face urat fara apa). Operatia a durat vre-o 20 minute cu tot cu drumul la sala. Apoi a mai stat vre-o jumatate de ora in reanimare si apoi l-a adus in salon. Pe la 2 am plecat acasa. Seara, pe la 6 redevenise copilul pe care-l stiam. A doua zi sarea prin casa ca un tap. A treia zi s-a dus la gradinita. Bafta multa si sanatate! Anya Citează
aaalex Postat Septembrie 13, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 13, 2010 Multumesc,muuuuuult! ghita Citează
aaalex Postat Septembrie 14, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 14, 2010 [flo] S-a terminat totul cu bine! MULTUMIM DOMNULUI !!! ghita Citează
ILONA_21 Postat Septembrie 15, 2010 Raport Postat Septembrie 15, 2010 Ma bucur foarte mult ca sa terminat totul bine [flo][flo] este o operatie usoara sanatate multa in continuare[flo][flo] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.