Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Hai ca mi-a venit inima la loc Nicoleto, te-a afectat occidentul [:-)))] Si da, cam naspa, nu o sa ai dreptul la somaj vai vai vai ce de bani pierduti, o avere [:D] Zic sa nu te mai gandesti acum ,pe bune [pup] Iar eu chiar ma simt implinita,bag in mine niste inghetata dela Coa, cu nuga si rom ...o minune [pofta]

Simona,mamica de Teo [hippi](16 ani) si[copil]DuuDuu (DOO ANI [bis])id="red">

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea [bis]

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

NU e voie, aia nu e implinire, aia e... (nu-mi trimiti si mie nitica?) De Dudu nu ne mai zici nimic? Cea mai tare chestie pe care a zis-o Matei a fost "Nu pot pe-aishi, ma!" (tare, adica lunga...). Si azi, in lift, cand coboram de la un apt pe care l-am vazut, nenea imobiliaru´ a facut o gluma. Am ras eu si Adrian, apoi Stefan (desi gluma era in engleza), si dupa un minut a inceput si Matei in hohote :D. Cam greu, dar macar a priceput-o! :))

-------------------------------------

Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Postat

Tare Matei [:-)))] Are "jena di moldovean " ma [:-)))]

Prima "propozitie" a lui Dudu a fost ....hai ca nu-i greu de ghicit [:D]: Bataie TU! adica el imi da mie bataie [soc] De ce? Hai ca nu-i greu de ghicit [:D] Eu vroiam sa-i dau mancare si el nu vroia sa manance [bang]

In rest, "baiat de baiat" . Dupa ce se plimba el in COIutz la Cora , azi a vazut la tv nisti COIuti (caluti [:D]) iar sor'sa poarta FUTA (fusta) [:-)))][:-)))] Si nu stiu daca v-am mai zis , dar intr-o seara cand s-a dus la WC (a se citi dupa draperie [:D]) si-a luat si ceva de citit [:-)))]

In rest, plina lumea de MACAIALE,TOTOAIE si PIPII (Politii, pompieri si alte masini cu girofar) [pk]

E un f bun ascultator de povesti si poezii , sta efectiv gura casca si zice doar din cand in cand DAAA! ca si cum ar intelege tot, a invatat (ma rog, a reusit de cateva ori) sa miste sageata pe ecran si sa faca click pe o fereastra de youtube ca sa-si vada singur tractoarele, canta (e absolut meserias)...ce sa va mai zic?

Vad ca burta i-a mai trecut, febra nu a mai facut, muci nu mai are, atele cu care ii cususera capul le-am scos...deci toate bune cumva, tine-le Doamne asa.

Ati ghicit ca fata mi-e la party inca si voi sta cu voi pana vine , nu? [:D]

Postat

VAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIII

CAT DE TOANTA SUNT [bang] MAI AM TREI MINUTE LA DISPOZITIE SA ZIC:

LA MULTI ANI GECKO, AZI A FOST ZIUA TA!

Sa fii fericita, sanatoasa,implinita,plina de succese, vesela si sincera asa cum esti TOATA VIATA!

[s][s][s][s]id="size4">id="red">

Postat

cum ma azi a fost ziua lui gekco????[wow]

scuze ieri, ca a trecut de 12[bang]

[s][s][s][s]

[s][s][s][s]

[s][s][s][s]

la multi ani draga noastra australianca, scuze pentru intarziere[ruga]

IRINA [9cer]

Mami fericita si implinita de [buburuza] Antonia

sufletel

Postat

Sa inceapa petrecerea zic [:D]

Ia uitati-va cu ce ma ocup eu la ora asta [cheers][ispita]

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=zKO2xEmU7FU&p=6CB07DF39B3FF4B4&playnext=1&index=37[/tube]

Poftiti de va distrati si voi, o maslina o atentie ceva,nu va sfiiti: [pahar][pahar][pahar][pahar][pahar][pahar]

Mi-am schimbat si semnatura [8D][pk]

Simona,mamica de Teo [hippi](17 ani) si[copil]DuuDuu (DOO ANI [bis])id="red">

Postat

buna dimineata!

Se pare ca doar [cafea] reusesc sa va mai dsau dimineata, ca in restul zilei muncesc pe plantatie!

Mi-am amintit si eu aseara de ziua lui Gecko, ca doar e in aceeasi zi cu tata!

hai

[s]LA MULTI ANI, SANATATE SI FERICIRE IMPREUNA CU FECIORII TAI!id="teal">id="Comic Sans MS">[s]

[s]LA MULTI ANI, TEODORA! SA FII SANATOASA SI MINUNATA IN CONTINUARE SI SA AI MEREU INCREDERE IN TINE![s]
id="red">id="Comic Sans MS">

MIMO, sa-ti traiasca printesa!

Catalina, mami de [8**] si [aerob]

Postat

[s]la mluti ani gecko!!! fericirea si norocul sa nu plece niciodata de la tine( voi)id="limegreen">[s]

[s][s]Teodorrooid="purple">, fata frumoasa cu parul superb id="pink"> sa traiesti, sa fii fericita, sa ai mult succes in tot ce faci ,iar dorintele sa ti se implineasca rand pe rand. Ai tai parinti sa fie multumiti si sanatosi!! [s]s

Simo [pup] , daca nu gasiti locatie [:D]azi va asteptam [;)]

semneaza un "STILIST"

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...