Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Ramonel, felicitari![bis] Sa fie cu noroc si sa-ti mearga bine!Sotul tau nu e profesor????n-are un p[rogram ceva mai flexibil??poate ca e momentul sa inceapa sa se implice in ceea ce-l priveste pe Andru.Catalina, mami de [8**] si [aerob]
align="right" id="quote2">nu mai este profesor,anul asta nu a mai prins post ,plus salariile care sunt a renuntat..e pe cont propriu..deci ,are un program destul de incarcat...
Postat

Naty, nu te condamn deloc, nu condamn pe nimeni pentru nimic, ca doar nu-s Dumnezeu. Si nu ai nevoie de acceptarea nimanui, esti cum vrei sa fii si iti educi copilul asa cum vrei, dar nu te condamna nimeni! Eu doar spun cum as/n-as fi facut eu. Nu mai detaliez ce cred eu despre legatura cauza-efect, tu crezi ca functioneaza sistemul tau si e important sa functioneze pe termen nedeterminat, fara consecinte colaterale [flo] Oricum, nu e intr-adevar o discutie de purtat pe forum, ca despre acel "mai sunt x minute" si ce urmeaza dupa el, si in ce context trebuie incadrat, etc. e de vorbit o ora, sec asa nu are nicio noima. Iar cu vorbitul asta cu copilul, chiar si atat de mic, care nu trebuie minimizat...nu a zis nimeni ca efectele sunt imediate, ca si cum Iulia ar fi trebuit sa cada in genunchi sa isi ceara iertare, nicidecum. Ai sa vezi in timp ce inseamna!

Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Stela, [:D] Cred ca subconstientul tau se pregateste [8D]

align="right" id="quote2">
Nicio treaba...ca doar de-aia l-am mentionat pe [popa].
Sa ma ierte Dumnezeu, dar in acest moment nu am ganduri de-astea DELOC..am asa multe de pus la punct,incepand cu relatia cu randunoiul si pana la casa...peste nush cati ani nu stiu ce-mi va rezerva viata,dar acum,nonono.[alcool]id="yellow">

mami de id="green">TEAid="red">id="teal">[amoras]

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...