Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Mimo, am renovat bucataria si holul si camara. Si reutilat, remobilat tot..a fost jale mare! Dar am terminat! Mai avem curatenie de facut in jumatate de casa si gata. Nu, nu o mut din camera, nici sa vreau sa fac asta, si nu cred ca as avea pe cine [alcool]. Probabil ca daca bebe va fi urlacios si o va deranja noaptea, ma retrag eu cu el, cand e cazul, in camera aia libera. Pana atunci, planul e sa stam toti la gramada.

Mai zi-mi cu serviciul, ca imi prinde bine! Pe bune ca sunt sucita rau [bang]. Poate ne vedem pe bune, ca in doua saptamani raman acasa si pot sa bantui dupa voie. Timp sa ai si tu!

Cum e Dudu azi? Nerabdator sa isi vada tovarasul de joaca [:)]?

Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Acum am citit si despre vacanta Nataliei ,pfuuu! Oameni si soareci,varianta autohtona [:-)))] Dar, subscriu si eu la faptul ca vacanta cu bona e muuult mai relaxanta. Si noi am avut ajutoare la Bran, chit ca n-a fost bona dar a fost fff bine .Si totusi Mimu se credea in "Operatiunea Monstrul", ce-ar fi fost fara nici nu vreau sa ma gandesc [soc] O sa vizitez si eu o data pensiunea aia de la Paltinul, ca prea o laudati si tu si Stela. Sa vedeti omor ce va dau daca nu-i raiul pe pamant [:-)))]

Despre gradi eu am aceeasi perceptie. Daca nu ai ajutoare in familie,musai sa pastrezi si bona si sa dai copilul la program scurt. Asta din motivul ca in mod sigur copilul va mai sta si acasa, fie ca se mai imbolnaveste , fie ca e vacanta. Si cu cine sa stea daca nu-i i bona? Dar eu clar am sters de pe lista gradinitele de stat, fara drept de apel.Asa ca varianta mea e muuult mai costisitoare [bang]

Simona,mamica de Teo [hippi](17 ani) si[copil]DuuDuu (DOO ANI [bis])id="red">

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea [bis]

Postat

Asa,pai sa o luam cu inceputul . Daca te tin baierele sa mai faci naveta cu masina , eu te astept cu drag intr-o zi la pranz la o friptura in Herastrau. Ca e aproape de tine, de Baneasa shopping , etc si e realizabil.

Ma bucur ca ai bucatarie noua si e totul curatel, asa-mi place mie faza asta de imediat dupa renovare [olala]

Dudu doarme inca, era atat de obosit aseara [q] Am avut parte de niste crize d-alea de care povestea Naty, cu tipete de ziceai ca e injunghiat...fara motiv, din chiar Doamne...eu cred ca de la prea multii muafiri, de la prea mult stat in casa, de la agitatie si aglomeratie. D-aia il las si sper ca se va trezi odihnit si vesel, Dudu meu cum il stiu eu [olala][olala] Si clar il scot in parc azi desi iar e duminica si eu iar sunt in urma cu toate cele.

Oricum nici Teo nu era prea vesela, familia o cam calca pe nervi, discutiile sunt taaare departe de gandurile ei:pensii, TVAuri, fotbal, sanatate, Dudu....na, a stat si ea si a rabdat cuminte dar nu i-a priit in mod deosebit, mai ales ca si ea era obosita dupa petrecerea de noaptea .

Eu visez la o casa maaare, in care lumea sa aiba loc sa stea la masa, pe scaune...sa se plimbe in curte, sa se retraga in living...si sa organizez intalniri in familie cu toate ocaziile:sarbatori, zile de nastere...toate. Sa ma bucur de toti in jurul meu, atat cat mai sunt toti sanatosi si in putere. Am eu un plan,mai ales ca trebuia sa gasesc o motivatie pentru mersul asta la serviciu [:D]Dar nu e un plan tzac-pac, e unul de mosmondit asa [:D]

Postat

Mimo, da, e frumoasa rau bucataria mea acum, si am si masina de spalat vase. Nu stiu cum am trait fara ea pana acum [8D], mi se pare geniala!!!! Pai asa ramane, luam un lunch [:D] impreuna.

Frumos planul tau, sa se realizeze cat mai repede! Auzi? Dar nu m-am dumirit cum fu cu cei doi trandafiri, inteleg ca sunt doi admiratori [:I]? Bucuroasa macar de cadouri Teo?

Postat

Daaa, are doi admiratori si suspina dupa al treilea [:-)))][:-)))] Nu asa e regula jocului mereu? Oricum, bine ca-i are , psihic ajuta mult, increderea in sine creste exponential si succesele vor veni sigur! [:D]

Si s-a bucurat ea de cadouri,sigur ca da. Dar aseara a cantat Iris la Curtea Veche (in centrul vechi, zona aia pe care ea o bantuie toata ziua). Asa ca noi despre ce vorbim aici, cu cine sa concuram? Cu Iris? [:-)))]

Macar am nimerit-o cu, cadoul. I-am luat o camera foto numai a ei, aa cum isi dorea, super scula scumpa si performanta.Toata ziua a facut poze [pk] Ma simt mai impacata cumva macar cu gandul asta,ofof!

Postat

Si daca masina de spalat vase e geniala, sa o vezi pe sor'sa, masina de uscat rufe [:-)))] Eu asta vara pe asta de uscat am cam pus-o pe stand by ca era atat de cald incat caldura pe care o facea si ea in plus era inadmisibila. Dar tare i-am dus dorul de cate ori insiram carlige pe sarma si mai ales cand adunam prosoapele alea aspre de la uscat [bang] Si rufele de pe sarma muuuult mai sifonate , muult [bang]

Postat

Salut.

Noi, in casa, ieri am mers in parc, azi-noapte Matei tusea spart... traheita... vocea nu-i e afectata, doar tusea, dupa "bunul" obicei. Si da, si este prezenta starea aferenta virozei...

Olga, Mimo, m-am destresat cu voi. Olga, anii astia nu se intorc, nici pentru familie, nici pentru job. Tu stii cel mai bine sau vei sti ce este de facut.

Mimo, sa se implineasca visul cu casa (presupun) sau cu casa de vacanta [8D]. Mai viseaza si altii, insa nu au motive nici macar de mosmondeala. Asa ca nu-mi ramane decat sa vin in vizita la tine! [:I] Cu gradi, stii, sa nu ne comparam muntii pe care sedem, da? :D

Acum ma intorc la butoiasul meu, macar de ne-am gasi apartament mai repede... si sa fie aproape de scoala... si sa fie ok, nici prea scump, cu parchet... sa mai spun? Poate stiti pe careva [alcool].

-------------------------------------

Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Postat

Hai ca am masurat si cantarit copilul, are 97 cm si fix 15 kg. Conform graficelor de pe parinti:

Minim IDEAL Maxim

Inaltime 86.154 cm 92.833 cm 98.88 cm

Greutate 10.643 kg 13.842 kg 17.525 kg

Greutatea minima pt. 96 cm: 12.575 kg 14.638 kg 16.625 kg

Perimetrul cranian: 46.275 cm 48.893 cm 51.057 cm

E inalta pentru varsta ei, asta stiam, pe percentila 75. La raportul greutate-inaltime e aproape de percentila 50. S-a lungit in ultimele 6 luni, dar in greutate nu a luat nimic.

Nico, o sa apara apartamentul ala, nu iti pierde speranta [pup]! Sanatate multa Mateiului!!! Stefan cum a regasit scoala?

Trebuie sa ii vedeti pe ai mei, pe Radu si pe Sof, cum danseaza acum, in mijlocul sufragerie [alcool]

Postat

hai si eu la o cafea prelungita. ai mei sunt plecati cu Luca in vizita, randunoiul motaiste. eu mi-am luat laptopul pe terasa. boierie[:D]

olga, mimo, si eu am nevoie de povestile voatre. alga, si eu sunt tot pe acolo. luna asta mi-au dat salar de merit... iaca asa, motivatie de stat acasa. imi incepe si proiectul castigat si puteam sa-mi pun pe CV ca am manageruit un proiect. ca altfel, meseria asta n-o pot face. ca functionar public pot face numai cercetare... sa activitati artistice, adica sa cant pe la nunti, ca altceva nu stiu ce artistic ar putea iesi din mine. oricum bietele nunti[alcool]

cel de-al doilea job, in care fac cercetare, pica. ca nu pot sa am alte venituri pe perioada CIC. si erau tare bune 2 salarii in conditiile in care randunoiul meu e in continuare somer. dar bine va fi!

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

Postat

in capul meu, mai pe cand va avea printesa 6 luni, as putea sa ma orientez catre un doctorat. mai vedem. oricum sunt convinsa sa raman acasa 2 ani de data asta.

naspa, tocmai anunta la TV ca a mai murit unul dintre bebelusi de la maternitate.

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...