Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

m-ati convins cu masina de spalat vase. cand ajung la mobilatul casei noastre, adica in vreo 2 ani[:D], e si asta pe lista.

aoleu, ce de aniversari pe craca cat am lipsit!!!

LA MULTI ANI GECKO!!!id="size4">

sa ai o viata la fel de minunata ca tine! sa te bucuri de cea mai frumoasa familie de pe meridianul de sud!

LA MULTI ANI TEODORA!!!id="size4">

sa fii vesnic atat de "proaspata", desteapta si integra! sa ai o viata cu impliniri nenumarate, alaturi de familia ta extraordinara!

id="green">

mimo, ce cadou inspirat! esti o mama minunata!

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

• Răspunsuri 214
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna sa va fie inima!

Mimo, deie Domnul sa se implineasca visele, mosmondite sau grabite, cum or fi, dar sanatosi sa fiti! Stai ca eu nici macar nu stiu daca pensiunea mea de la Paltinu e tot aia cu a Stelei...a mea e sigur tot aia cu a Ioanei...adica, mama Ioanei e prietena cu patroana pensiunii mele (""La Malin" ii zice). Eu zic ca, si fitze sa ai, nu poti fii nemultumit acolo...e loc de spalat creierii si sufletul innegurat! Conditii decente si f curat, liniste deplina, mancare cum doresti-te gospodaresti complet independent SAU gazda iti gateste dumnezeieste, livada mare cu bancute, hamac, pomi fructiferi, in spate gaini, porc si oite, bazin cu pastravi in care susura apa neincetat, loc de gratar, terasa mare, loc de petrecere si de dans daca e cazul, raul Doftana peste drum, in sezon -acum inca erau- nenumarate tufe de mure in spatele casei, pe deal, etc etc.

Olga[grup]-eu te [pup]; apoi iti spun ca va fi bine; si ca, aici nu sunt decat pe jumatate de acord cu Nicoleta: anii de realizari la job pana la pensie se pot intoarce sau pot fi ce nici n-ai visat; anii petrecuti in familie insa nu, aceia nu se mai intorc niciodata. Ti-o spune cineva care a pierdut MULT la job-nume, CV, lucrari, plimbari la congrese pe afara, chiar si financiar din plin (studiile clinice). Nu as fi total sincera sa spun ca nu regret deloc; dar, daca as lua-o de la capat, exact la fel as alege sa procedez.

Miha, idem pt tine [pup][pup]

Si, iar repet, nu uitati niciuna ca aveti si ajutoare de nadejde pt crescut copiii, ceea ce e un mare noroc...Asa ca SIGUR le veti scoate la capat pe toate cu calificativul "EXCELENT"!

Nico, sanatate Mateiului, uff, incep distractiile de toamna...Si tin pumnii la gasit apartament!

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Hai ca am masurat si cantarit copilul, are 97 cm si fix 15 kg. Conform graficelor de pe parinti: Minim IDEAL Maxim Inaltime 86.154 cm 92.833 cm 98.88 cm Greutate 10.643 kg 13.842 kg 17.525 kg Greutatea minima pt. 96 cm: 12.575 kg 14.638 kg 16.625 kg Perimetrul cranian: 46.275 cm 48.893 cm 51.057 cm E inalta pentru varsta ei, asta stiam, pe percentila 75. La raportul greutate-inaltime e aproape de percentila 50. S-a lungit in ultimele 6 luni, dar in greutate nu a luat nimic.
align="right" id="quote2">Inseamna ca Iulia, cu 94 cm si 12,5 kg e si mai si...luuunga si desirata[:D]. Sa zica si restul fetelor, dar am senzatia ca e oricum o etapa in care se ia mai mult in inaltime decat in greutate.In tot cazul...ca tot mai am o sapt de concediu (iar al meu, fara sa ma intrebe, i-a zis foooarte generos bonei ca are liber de la noi desi intelegerea initiala nu fusese asa...mdeh, ca doar are el grija de copil, nu?[alcool]) maine incep operatiunea radicala de triat hainele Iuliei. E jale la capitolul toamna-iarna, stam doar in cateva tzoale, noroc ca vine targul, in Ariel mi-e toata nadejdea[:D]In alta ordine de idei, dar apropos de concediu, vreau sa o duc si eu pe Iulia la Gradina Zoologica dra cu rusine recunosc ca habar n-am sa ajung...adica dupa ce faci dreapta spre Padurea baneasa habar nu mai am. Ma lumineaza cineva? Mimo?...Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il] DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!
Postat

Naty, eu vorbesc din perspectiva cuiva care si-a dat licenta insarcinata in 3 luni, casatorita de la 22 de ani (deh, mare dragoste! nu regret nimic!), primul copil la 24, stat 2 ani acasa, al doilea la 30, stat 2 ani si 5 luni si inca mai stau acasa... din 8 ani si cateva luni dupa ce am terminat facultatea, 4 si ceva am stat acasa. Nu o spun cu naduf, regrete nu am. Insa ma mai strafulgera:D cate un gand... Macar de as fi o casnica priceputa in ale casei :P. Am insa o lipsa. Cine angajeaza acum persoane trecute de 30, cu nitica experienta intr-o multinationala? Mai nimeni... Sanatosi sa fim, si sotul meu sa le poata duce in continuare, ca nu ma plang, e clar, nu? [8D]

-------------------------------------

Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Postat

Miha, Olga, uneori copilului ii este mai bine cu o mama care se simte implinita si profesional (nu multa lume, carierista sa-i zicem, poate ramane acasa dupa nasterea unui copil timp de 2 ani). Fireste, echilibrul casa-job este cel mai greu de stabilit si pastrat. Orice discutie pe tema asta este sensibila. Faci cum crezi ca este mai bine in momentul respectiv, fara regrete mari, daca se poate.

Postat

Miha, m-ai facut sa rad RAU cu cantatul la nunti. Auzi, bietele nunti [:-)))][:-)))][:-)))] Hai ca vedem noi, nu vreau sa ma gandesc prea mult acum la decizii de-astea, sa nastem noi copiii sanatosi, sa fim sanatosi noi si toti ai nostri, si mai vedem. Am si alte temeri, ca nu voi mai fi la inaltime pentru Sof, ca nu voi fi la fel pentru Alex cum am fost pentru Sof si alte neguri d-astea. Cumva stiu ca am resurse infinite pentru copii, dar...nah...

Naty, [pup]! Bine ati revenit! Da, am ajutoare de mare mare nadejde, dar nu ii pot lasa cu doi, este exclus. I-as solicita prea mult, fizic, psihic, si pentru ce, ca aveti dreptate. Nimeni nu imi da inapoi anii astia. Daca mi-e scris sa fac cariera, fac si mai incolo. Slava Domnului, nu traim rau, cap am, doua maini, mi-oi gasi locul undeva. Dar repet, astea sunt tare din copilarie, cand m-am chinuit sa fiu prima la tot, ori ca sa am confirmarea lui taica-meu ca valorez ceva, ori ca sa pot merge la baschet...astea sunt valori pe care mi le-au/le-am insuflat si de care trebuie sa scap. Dincolo de profesie, am o familie fericita, un copil sanatos, alerg dupa cai verzi pe pereti [8D]. Vezi ca sunt grafice de crestere pe reclama, ii pui datele Iuliei si vezi exact, in cazul ei particular, cum sta, pe ce percentile. Poate ne vedem pe 22 la spital, desi abia incepi munca si nu stiu cum o sa stai cu timpul...eu vin de dimineata rau, las sange si ma pune putin pe monitor, fug la Iosup, unde am eco la 9:30 si ma intorc la spital sa ma vada si Monica.

Nico, acum nu angajeaza multi...nu ai de unde stii ce iti rezerva viata. Tu bucura-te de ce traiesti acum! Ca ai motive, serios!

Hai sa hranesc si eu neamul...

Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Postat

naty[pup], nico[pup], sunt convinsa ca va fi bine. ca si "colac de salvare" am in maneca niste "colaborari". macar astea nu-s obligatorii ca un serviciu, si-s flexibile ca program. asa ca daca nu "reusesc: sa stau acasa am unde evada. si da, noroc cu ajutorul. altfel erau duse toate planurile.

totusi, ca sa-mi fie libera alegerea, trebuie sa-si gaseasca randunoiul serviciu. ca fara salar in casa nu putem sta.

Mamica de berbecut-Luca

9 aprilie 2008

Postat

Nico, recunosc, e o alta perspectiva. Eu m-am trezit brusc sotie, mama si gospodina in casa, de unde pana la sfarsitul facultatii fusesem printesa in casa la ai mei (deh, fata avea bursa de merit, trebuia menajata intrutotul) si apoi, pana la 32 de ani cand m-am maritat, doctor doctor si iar doctor, de dimineata si uneori pana la 10 seara sau si noptile cand era cazul. Deci, macar o perioada, m-am implinit profesional, recunosc.

De fapt motto-ul tau defineste cel mai potrivit lucrurile pt toata lumea: Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Postat

Pai e clar, cate persoane, atatea perspective! Noi nu avem ajutor, dar nici stres pe tema asta. Ma bucur cat se poate de ceea ce ni se intampla acum. Sper sa pot sa ma bucur mai mult de mine, sa-mi acord timp cumva sa-mi gasesc o cale de urmat. In rest, sanatosi sa fim si sa avem intelegere. Ca alfel, in zadar toate celelalte.

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...