Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Dragele mele,

Deschid acest subiect cu speranta ca mai exista mamici in situatia mea si ca voi reusi sa gasesc ceva ajutor de la voi.

Fetita mea are 1,7 ani si sunt nevoita sa incep sa muncesc urgent...cum varianta cu bona nu ma atrage, ramane cresa, dar...

In sect. 4 sunt putine crese de stst si nu mai sunt locuri, decat niste liste de asteptare infinite. Eu am reusit sa gasesc doar 2 in zona, cea de pe Racovita si cea de pe Secuilor, altele nu mai stiu.

Voi mai stiti altele? Sau crese particulare in zona Oltenitei, Aparatorii Patriei,Big Berceni? Sau gradinite cu grupe mini?

Am cautat cam la toate discutiile de pe forum, dar cele mai multe se refereau la gradinite si puiuti peste 3 aniid="size2">, asa ca imi cer scuze daca mai exista cumva un astfel de subiect.

Va multumesc anticipat, sunt convinsa ca voi gasi ajutor din parte voastra![flo]id="size3">

Valentina, cea mai fericita[mamica] de [zana] Andreea Stefania (07.12.2007)

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Se pare ca am avut putin noroc, am gasit loc la o gradi particulara care primeste puiuti sub 2 ani,dar as vrea sa stiu parerile voastre, ale mamicilor care au sau au avut copilasii acolo.Este vorba despre gradinita "Ursuletul de plus" din str. Alunisului. Stiti ceva de ea? Plusuri, minusuri? Multumesc![flo]

Postat

Multumesc,Diana![pup] Stiu ca e o gradi buna, dar e departe de mine. Asa ca am vizitat cateva si pana la urma m-am orientat spre gradi Crystal din Popesti...mi-e mai aproape si mi-a placut. Celelalte pareau ok, dar personalul....hmmm...si curtile mici, cam inghesuiala.Asa ca am inscris-o aici, doar ca din septembrie, dar macar ma bucur ca am prins loc.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...