Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

-50% pentru risc si suprasolicitare neuropsihica-

Este vorba de un spor salarial pentru judecatori....

nu contest faptul ca este o munca grea, faptul ca a necesitat o pregatire indelungata...dar pentru numele lui Dumnezeu ei nu au fost constienti cand si-au ales meseria ca nu se duc la joaca? au nevoie de un spor ca sa isi faca treaba?

De ce nu le oferim medicilor un spor pt sange - vad sange si poate le este rau, sau educatoarelor un spor pentru caca - cine stie poate un bebe face caca si sa nu le fie greata!

Nu sunt de acord sa existe in Romania categorii sociale favorizate!

La privati se fac concedieri, salarile sunt platite doar daca exista profit si la stat isi bat joc de banii publici.

De exemplu notarii din Romania : o societate/secta inchisa, de ce nu se fac actele legalizate ca si in SUA - simplu pt 10 dolari iti legalizezi majoritatea actelor si este un functionar banal care le intocmeste!

daca ma gandesc bine S.Huidu a fost bland si finut...

Va rog sa va raportati, cand aruncati cu rosii :),la salariile din Romania nu la salariile din UE sau la PIB-ul altor tari ci la situatia in care se afla economia acum

Intrebare: credeti ca este dreapta cererea lor? ca este justificata greva si scandalul?

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhiid="brown">

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Am urmarit-o ieri (si chiar si acum intervine telefonic la un talk-show) pe Viorica Costiniu, o urmaresc de vreo juma de ora pe Lidia Barbulescu si-am mai auzit zilele astea diverse cucoane si domni de la CSM, CCJ, CC, ETC. Nu-mi vine sa cred ce aud din gura lor.

Sunt de-un tupeu si-o nesimtire fara limite!

De fapt se comporta asa cum se comporta o mare parte a justitiei romane - in totala batjocura fata de cetateanul de rand si sluj fara limite fata de potentati. [bang]

Maxima zilei de azi de la cucoana Barbulescu: Veniturile mari ale magistratilor sunt in primul rand in interesul cetatenilor, nu al lor [bang]

Postat

Sint de acord cu ministrul Predoiu, magistratii nu se pling neaparat pentru acele sporuri ci pentru ca se tem ca se schimba legislatia si isi vor pierde status quo. Adica nu vor mai putea face singuri legi in favoarea lor.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/roid="red">

Despre Andrei

id="red">

Postat

Lupta a devenit dura. Ce, credeati ca, in conditiile de criza, in care mai de fatada, mai de nevoie se umbla la bani, marii favorizati vor sta cu mainile in san? Sa nu uitati ca, in afara de bani, oamenii astia si-au consolitat puterea si nu prea mai ai ce sa le faci. La bani, il dam naibii de bun simt si de imagine...

Eu zic ca mai urmeaza si altii, pe masura ce sacul se goleste.

E mai mult decat nesimtire. Este japca pe fata.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Postat

simpatici si legistii astia, exact ca restul bugetarilor! ei cand si-au ales meseria au crezut ca lucreaza cu manechine si floricele!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhiid="brown">

Postat

Xio cu afirmatia ta ai deschis acum cutia Pandorei. Concluzia va fi ca toata lumea stia ce meserie alege, deci asadar si prin urmare nimeni nu merita sporuri!

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Deus
simpatici si legistii astia, exact ca restul bugetarilor! ei cand si-au ales meseria au crezut ca lucreaza cu manechine si floricele!„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhiid="brown">http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
align="right" id="quote2">Deus , este normal sa existe sporuri pt. ca meseria e cum e .Daca esti expus la lucruri ocive primesti sporuri.Si radiologii au spor , si ortopezii au spor , si anestezistii au spor, si chriurgii, cam toti , doar ca in functie de factorii la care se expun sporurile sunt mai mici sau ai mari.Din cate stiu eu peste tot e asa."Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "***Fur is for petting**http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100http://www.flickr.com/photos/greecky/
Postat

nu-i vorba ca nimeni nu merita sporuri, de acord ca trebuie sa faci o diferenta intre cei care lucreaza ziua sau noaptea, sa dai un spor cuiva care lucreaza cu substante toxice, sa dai un spor pentru ceva risc real nu pentru limba straina sau pentru calculator de exemplu! Adica, te angajeaza la o scoala doar daca vorbesti engleza si dupa iti da spor fiindca vorbesti engleza! este bataie de joc vorba lui Rufus.

Postat

Acu', daca tot veni vorba, lamuriti-ma si pe mine, cei care castigati bani prin alte tari. Cum se face?

Dupa mintea mea, cand ma fac judecator, am salariul asta. Mare, mic, cum e el. Mai creste, pe parcursul vietii, in functie de grade, sa zicem, care vin odata cu varsta si performanta. Si cu inflatia. Daca se poate. In salariul asta (mare, mic) sunt cuprinse toate aspectele care intra in componenta muncii mele. Mai castig bani prin stimulente (prime) daca exista posibilitatea si daca fac ceva exceptional.

La fel legist. Gunoier. Etc.

Intrebarea mea este : si prin alte parti ai salariu de 500 euro, dar castigul este de 2500 de euro? Si nu vorbesc de bonuri de masa, stimulente, o masa pe zi, o vacanta pe an, un porc sau un miel.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...