alinabadici Postat Iulie 8, 2009 Raport Postat Iulie 8, 2009 Buna fetelor De cateva zile(de fapt de o saptamana) ma confrunt noaptea cu niste dureri la incheieturile mainilor.Sunt insarcinata in 27 de sapatamani si am mai citit si pe alte forumuri ca ar fi normal, dar totusi vreau sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si cum pot sa mai calmez durerea ? :( multu[flo] Citează
Ennni Postat Iulie 8, 2009 Raport Postat Iulie 8, 2009 alinabadici si eu m-am confruntat cu astfel de dureri in special noaptea si dimineata cand ma trezeam. Peste zi parca nu simteam chiar asa tare. Mi-a trecut abia dupa ce am nascut. Sarcina usoara in continuare si bebe [bibe] sanatos. Eni de Raymond si Roland (01.02.2009) Citează
alina2700 Postat Iulie 9, 2009 Raport Postat Iulie 9, 2009 Buna ziua! Alina si eu am avut aceeasi problema,de fapt se numeste sindrom de tunel carpian.Poti sa iti pui fasa elastica in jurul incheieturilor noaptea.E singurul remediu ....din pacate.Eu mai luam si cate o pastluta de ibuprofen dar f rar si doar atunci cand se nimerea sa ma mai doara si altceva!Mie inca nu mi-a trecut de tot desi David implineste 5 luni peste 3 zile.Am inteles de la fetele care au mai avut genul asta de prb ca dupa ce vine CM voam scapam definitiv de acest sindrom! Iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios! DAVID LUCA POVESTEA NASTERII poze cu noi 1 poze cu noi 2 poze David Luca Citează
alinabadici Postat Iulie 10, 2009 Autor Raport Postat Iulie 10, 2009 Citat:citat din mesajul lui alina2700Buna ziua!Alina si eu am avut aceeasi problema,de fapt se numeste sindrom de tunel carpian.Poti sa iti pui fasa elastica in jurul incheieturilor noaptea.E singurul remediu ....din pacate.Eu mai luam si cate o pastluta de ibuprofen dar f rar si doar atunci cand se nimerea sa ma mai doara si altceva!Mie inca nu mi-a trecut de tot desi David implineste 5 luni peste 3 zile.Am inteles de la fetele care au mai avut genul asta de prb ca dupa ce vine CM voam scapam definitiv de acest sindrom!Iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!DAVID LUCAPOVESTEA NASTERIIpoze cu noi 1poze cu noi 2poze David Lucaalign="right" id="quote2">Multumesc pt raspunsuri m-am mai linistit[:)] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.