Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

[ups]Sa-mi fie rusine, dar am uitat, asta e...Doina sa-ti traiasca fata, sa fie fericita si norocoasa[flo] La multi ani Catalina, tot binele din lume si numai bucurieid="red"> [flo][flo][flo]...sorry de intarziere, batranetea-i de vina[:I]id="Georgia">

[pup] si [grup] [foto]

[mamica] de[zana]id="purple"> si[roker]id="red">

id="Script MT Bold">id="size1"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!id="red">id="size3">

Dulciuri

M&Ty

Postat

Vaiii...fuse ziua Catalinei...[ups]

[s] LA MULTI ANI CATALINA! Multa sanatate si numai bine! [flo]

Doina draga [pup] ,nu te supara pe noi ca am intarziat cu urarile,dar ne zapaci doamna lu' domnu' Musteata cu intalnirile si pupaturile ei. [zz] [:D]

Noi ieri ne-am intalnit cu cuscra. [bis]

Isabella e o frumoasa si e atat de dulce...Mama-sa vorbeste cu ea in romana si ea ii raspunde in italiana. E atat de comica. [:D]

Cuscra e o doamna tare bine! [olala]

Poze n-am decat cateva,ca n-am avut timp de facut poze! [:D] Am avut altele de facut! [:-@]

Robert asa cum era de asteptat,n-a vrut sa se joace cu fetitele [:D],iar Isa l-a ignorat complet. [:-)))] In masina i-am asezat strategic unul langa altul [:D] dar Robert era prea preocupat cu "vreau dulci"...iar Isa nu voia sa fie deranjata,privea peisajul.

Dar nu ne-am pierdut speranta de incuscrire...ne mai intalnim pana plecam la mare. [;)] Poate poate s-o infiripa ceva...[:-)))]

[:-@] Miha si comorileid="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

[flo] Vreau sa nu mai fiu diferitid="size1">id="purple">id="Comic Sans MS">

[yum] De la lume adunate si-napoi la lume date...id="Comic Sans MS">id="purple">id="size1">

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...[cheers]id="green">id="Comic Sans MS">
id="size1">
Postat

Salutare

Am dat enter si nu am terminat ce am avut de spus [:D]

Moni, am sa-i scriu lui Babi minune sa cante si despre romanii din Brazilica [:D][pup]

Miha, poate urmatorul Date va fi reusit si vor avea chef insurateii [:D] sa se joace unul cu celalalt. Multi pupici cuscrei tale si Isabellei. Pup si pe Robertzelul si Amira.

Mihaela, ai terminat treaba?

Georgi, ai poze cu Mustata si Grasu? [:D]

Clau, ai gasit fustele cu banutzi? [:D]

Va doresc o zi buna. Eu am chef de smotru [:D]

Pozici noi

[pup]

Wohlleben ist die beste Rache!...Mikiid="red">

Postat

no, sa caut sa comand schnell de pe ebay? ii ziceam la adina sa se ocupe, tu baga numai martinoasa la rece si culegele maslinele si lamaile,c-or fi coapte [alcool].

22 days remaining till [RO]

INGERASUL EMMA AIDAid="red">

ALATURI DE SEBI id="blue">

Album Claudia

Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'id="red">

Postat

Salutari

Doina LA MULTI ANI Danei! [s]

Ce te scuzi Miho si dai vina pe mine, ha? Esti batrana fato si de-aia ai uita...nu o mai da dupa copac [zz]. Si zi asa cu piticii...Lasati draga copiii in pace...dragoste cu forta....[:D] Mai bine s-ar potrivi cu Stefi Robert al tau ca si aia e cu "imi iei si mie un dulci?"[:D]

Miki n-am poze fato cu grasu si cu mustatea ca nu s-au pozat cand s-au intalnit[:D] Am doar cu mustatea, vrei? [:D]

Sunt suparata varza ca m-a lasat imprimanta balta si tre sa iau alta. Ceea ce inseamna ca mi se cam taie(cred) week-end-ul programat la munte cu mustatea [q].Poate-l prind in toane bune si iau si imprimanta si mergem si la munte. Vreau sa fac un week-end romantic [olala] cu el la munte [:D] Sunt sigura ca sariti cu comentarii [alcool] [pk] [pk] [pk]

Hai pupare. Ma duc sa bag un nani pana iau piticloantza acasa [nani]id="navy">id="Comic Sans MS">

Georgiana-mami de Stefania

id="Script MT Bold">id="size1">id="blue">

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!id="red">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...