Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Neatza' burtici!

Acum am facut si eu ochi si beau 1/2cafea u 1/2 lapte.

A venit toamna si se pare ca a venit si in sufletul meu. In loc sa fiu vesela ca o sa nasc, o sa-l vad pe bebe, eu sunt deprimata ca trece greu timpul, ca mi-a nenorocit coastele, ca nu pot sa ma aplec, ca sunt cat un elefant.

Ieri am facut si eu ciorbita de perisoare si aseara imi veneau inapoi pe gat.... urata senzatie...a trecut cu doua Dicarbocalm.

As vrea sa ma apuc de bagajul de spital, sa aranjez cosul unde va dormi bebe la noi in camera in prima perioada, dar depresia asta nu ma lasa sa fac nimic.

Am mai primit si vestea ca un bun prieten se pare ca a murit. E scafandru si a disparut de joi in mare. Am inceput sa ma gandesc la tot felul de tampenii avand in vedere ca era coleg de munca cu Sorin. Cum se scapa de starea asta hormonala?

Joy felicitari! Intr-adevar o burtica superba. Eu am o mana cat un bustean.[bang]

O luna jumate pana nasc si eu tot nehotarata sunt. Daca nu scapa bebe de fular trebuie sa imi iau adio de la nasterea naturala si atunci stau si ma gandesc daca sa ma mai duc sau nu la privat. Ca de taiat ma pot taia si la stat pe bani mult mai putini, nu? Uffffff, ce decizie.... Al meu a zis ca daca nu ma hotarasc eu va hotara el ca ma duce la Spitalul Mare unde naste toata lumea.

Cris [mamica]mami de Teodoraid="red"> si [gravi] 32+ cu [baietel]Sebastian Mihai[foto]

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie

id="size1">

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Neata burtici. Din cele care si-au pregatit bagajul pentru spital, ma puteti ajuta cu mai multe detalii? Ce ati cumparat? Sapunelul si samponul de la ce firma?

[gravired]30+ [fetita]

Postat

Douraid="red">, Celestaid="red">, Andreeacid="red">, Alexa id="red">1985id="red"> multumesc pt urari, va invit pe absolut toate sa serviti o felie de tort,o prajiturica un suc sau o bere [:D]

Alexaid="red">,eu la Vlad am folosit Sanosan, am fost foarte multumita de el, acum am luat tot Sanosan, e si sampon si pt dus, dar am luat si un sampon Nivea, am inteles ca sunt bune, era un pic mai ieftin si vreau sa-l incerc

[gravi] 29 cu [baietel]

Postat

A, si am uitat sa va spun ca si noi maine traim aceleasi emotii ale unui nou inceput...prima zi de gradi![:)] Sper sa nu plang,chiar sunt tare emotionata [:I]

[gravi] 29 cu [baietel]

Postat

Buna fetele!

M-am trezit tarziu azi - am dormit singurica ca dady sforaia si a dormit pe canapea. Salutare de la fructe:zmeura, struguri de doo feluri. M-am unflat deja. Azi as da o fuga la targu ala de paine, ca e aproape de mine.

Olgutica - pe 22 nu am nimic la spital, dar cine stie ce apare..! Dr noastra a fost in concediu doo sapt, si vine acuma luni. Merg miercuri la ea. Vezi ca la Ecl o gasim de acum si marti si miercuri de la 16 la 20! merci de pontu cu medicu de familie si cursu de puericultura. Cauta legea ca sa am ceva la mana cand oi intreba-o.

Joy acuma te-am vazut! FELICITAARI!

sugubina [gravi] 27+ cu Puficele [fetita] [fetita]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui tigrutz
Douraid="red">, Celestaid="red">, Andreeacid="red">, Alexa id="red">1985id="red"> multumesc pt urari, va invit pe absolut toate sa serviti o felie de tort,o prajiturica un suc sau o bere [:D]Alexaid="red">,eu la Vlad am folosit Sanosan, am fost foarte multumita de el, acum am luat tot Sanosan, e si sampon si pt dus, dar am luat si un sampon Nivea, am inteles ca sunt bune, era un pic mai ieftin si vreau sa-l incerc[gravi] 29 cu [baietel]
align="right" id="quote2">multumim [flo][flo][flo]...ai incercat si bubchen??mi-au zis mamici de anul trecut ca nu sunt scumpe si sunt fara parabeni
alexa, mami de Mid="red">aid="purple">rid="orange">yid="blue">aid="teal">m id="green">buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[ruga]id="size1">id="Script MT Bold">id="size3">si [gravi] 30+ cu [fetita]
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...