Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Olgutzica, Andreea, multumim si bafta multa si voua!!! Eu am bocit la ultima serbare la gradi, desi a fost horror... dar plangeau toti, si educatoarele si parintii, am zis sa fiu solidara [:D]

Crisis, e greu cu depresiile astea de sarcina iar oricum cand afli de moartea unui prieten nici nu trebuie sa fii insarcinata ca sa te dea peste cap. Ai grija de tine si nu iti mai face tot felul de ganduri negre. Eu si la prima sarcina am trait cu groaza sa nu patim ceva ori eu ori sotul, sa ramana copilul fara parinti etc. Mai grav e ca m-a tinut pana pe la 2 ani cand m-am mai relaxat. Acum m-au reluat, am exact aceleasi ganduri de acum 7 ani...cred ca nu este altceva decat instinctul de mama combinat cu hormonei.

Tigrutz, LA MULTI ANI!!! Am vazut in lista ca e ziua ta, am citit si mesajele fetelor si tot am uitat sa te felicit... din ce in ce mai rau. Sa fii sanatoasa, fericita si iubita alturi d ecei dragi.

MIRUNAid="red"> cu Emanuel id="green">[avion] si bebe Iustin [baietel]id="green"> 31 + id="size1">

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui douradoudou
pt andreaa : tiramisu fara ou...facut si placut [:D]alexa, mami de Mid="red">aid="purple">rid="orange">yid="blue">aid="teal">m id="green">buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[ruga]id="size1">id="Script MT Bold">id="size3">si [gravi] 30+ cu [fetita]
align="right" id="quote2">Multumesc, maine o fac....[pup]Andreea, mami de baiat [testoasa] si [gravi] 32+ cu [fetita] asa creste bebelusa ... we care
Postat

Douraid="red">, de la bubchen am incercat un lapte de corp care a fost ok, altceva n-am incercat, dar sa stii ca il incerc...merci de idee [pup]

Mirunamid="red">,multumesc[:)]

[gravi] 29 cu [baietel]

Postat

Tigrutz, la multi multi ani fericiti! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti, sa se implineasca!

Sugubinuta, am fost la ea joi, la Polisano ( e in concediu activ [8D] ). Uite legea, cu tot cu model de atestat http://claudettemusette.wordpress.com/2008/12/10/despre-concediul-paternal-si-atestatul-de-absolvire-a-cursului-de-puericultura/

La Sof am folosesc Klorane, de care sunt ffff incantata, dar are parabeni. Bubchen nu are si sunt foarte bune si produsele lor.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Ma duc sa ma joc cu martisoarele [8D]

Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Ma duc sa ma joc cu martisoarele [8D]Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia
align="right" id="quote2">ahhaaaaa. ..te joci cu martisoarele...e 1 data cand aud asta si mor de ras
alexa, mami de Mid="red">aid="purple">rid="orange">yid="blue">aid="teal">m id="green">buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[ruga]id="size1">id="Script MT Bold">id="size3">si [gravi] 30+ cu [fetita]
Postat

buna dimi ursoaicelor!

[s] Tigrutz!!! sarcina usoara in continuare si bb sanatos!

ce spor aveti la scris si in weekend [biz] greu tin pasul cu voi.

doura, am salvat si eu reteta de bruschete. ma termini cu cate bunatati faci [pofta]

am vazut si eu burtica de Joy, superba!!! [olala] Radiezi, nici nu se vede ca mai ai o buburuza mica acasa care te alearga la toaleta[:D]

crisis lasa depresia nu face bine nimanui, nici tie, nici lui bb[flo]multa bafta maine boboceilor de gradi sau de scoala! un an scolar plin de realizari!

Postat

joy ca de obicei f frumoasa [flo][flo][flo][flo]

alexa, mami de Mid="red">aid="purple">rid="orange">yid="blue">aid="teal">m id="green">buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[ruga]id="size1">id="Script MT Bold">id="size3">

si [gravi] 30+ cu [fetita]

Postat

buna dimineata fetelor...

Tigrutz, la multi ani! [s] nastere usoara si un bb sanatos

Joy, felicitari, esti o frumoasa si fetele au dreptate ca nu se vede ca mai ai un bebe care te alearga

Ana, unde esti... nu ai ajuns la buc?

Lore [gravi] 26 + [fetita] & [fetita]

Postat

Alexa, [:D]. Cu copilul, mai, ca singura mi-a cam trecut vremea [8D]. Tu mai poti singurica pe aici, fara sot?

Cris, am citit si eu de dimineata de scafandri disparuti [q]. Tragic! Cat despre dilema ta...Poti naste natural si cu circulara de cordon, sa stii. Cu ce medic te simti mai confortabil? In care ai mai multa incredere? In plus, in 6 saptamani se mai pot schimba lucruri, nu trebuie sa iei o decizie repede, ai vreme sa mai cantaresti. Isis nu e o clinica scumpa, insa. Care sunt conditiile de la maternitatea de stat? Parca la Medgidia e o maternitate foarte buna, ca varianta la Constanta. Sau chiar acolo mergi? Ca pentru o diferenta mica de bani, ar merita sa ai confortul de la clinica privata, in conditiile in care nasti prin cezariana. Natural eu as naste la Isis, fara discutii, in apa sau nu, nu conteaza. Dar repet, sunt multe variabile, iar timp ai, nu te panica [flo]

Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Alexa, [:D]. Cu copilul, mai, ca singura mi-a cam trecut vremea [8D]. Tu mai poti singurica pe aici, fara sot?Cris, am citit si eu de dimineata de scafandri disparuti [q]. Tragic! Cat despre dilema ta...Poti naste natural si cu circulara de cordon, sa stii. Cu ce medic te simti mai confortabil? In care ai mai multa incredere? In plus, in 6 saptamani se mai pot schimba lucruri, nu trebuie sa iei o decizie repede, ai vreme sa mai cantaresti. Isis nu e o clinica scumpa, insa. Care sunt conditiile de la maternitatea de stat? Parca la Medgidia e o maternitate foarte buna, ca varianta la Constanta. Sau chiar acolo mergi? Ca pentru o diferenta mica de bani, ar merita sa ai confortul de la clinica privata, in conditiile in care nasti prin cezariana. Natural eu as naste la Isis, fara discutii, in apa sau nu, nu conteaza. Dar repet, sunt multe variabile, iar timp ai, nu te panica [flo]Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia
align="right" id="quote2">La Cernavoda as naste la stat, e curat si frumos exact ca la Medgidia. Acolo este doctorul cu care ma simt cel mai in siguranta, Chazli Fawaz. La privat este o alta doctora, cu care ma inteleg bine, o cunosc de ani de zile, dar ca medic mi se pare superficiala plus ca sunt sigura ca nu ar face nimic ca sa ma ajute sa nasc natural din moment ce e fan cezariene. Eu as vrea sa nasc natural, in apa. Nu e de bani ca banii pentru nastere i-am pus de mult de-o parte. Numai ca nu vreau eu sa ii dau pe o cezariana la privat. O sa mai discut cu doctora de la privat, dar mi-e teama ca tot la cezariana ajung[q]. Macar cu Fawaz stiu ca fac cezariana numai daca este imperios necesar. Cam astea sunt dilemele.[alcool]
Cris [mamica]mami de Teodoraid="red"> si [gravi] 32+ cu [baietel]Sebastian Mihai[foto]"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."id="red"> - Dale Carnegie id="size1">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...