Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Olgutzika merci pt link! Cand merg la dr de fam sa o intreb..Sper sa ne ajute ca cu doo pufice avem nevoie de dady acasa cat putem cel putin la inceput.

Lore ce faci ? Ce iti fac printesele? se misca? Ale mele isi schimba pozitia la greu-deci inca mai au loc! Astept cu nerabdare eco de maine sa vedem cat de grase sunt!

Gata plec la Targu de Paine.Sa vad ce bunatati gaseeesc!

sugubina [gravi] 27+ cu Puficele [fetita] [fetita]

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Multumim pentru capitolul nou Doura!

La Multi Ani Tigrutz! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!

Joy, felicitari pentru premiu! Il meriti pe deplin!

Andreea, felicitari pentru semnatura! Si noi schimbam azi semnatura, dar suntem mai micute [:I].

Crisis [pup]. Stari hormonale cred ca avem toate, mai mult sau mai putin manifestabile in familie/public. Pe mine ma mai apuca la serviciu, cand stiu ca ma lovesc de pereti ridicati din nesimtire si prostie, dar incerc sa ma recuperez singura atat cat pot si fara manifestari exterioare, ca nu toata lumea intelege...

Bafta multa puiutilor care incep scoala / gradi maine! Sa fie un an bun pentru toti, fara exceptie!

[gravi] 26+ [fetita]

Postat

la multi ani Tigrutz!!!! sa ai o aniversare frumoasa si multe bucurii!

felicitari Joy!!! super poza!!!

multa bafta celor care incep scoala/gradinita maine! le dorim un an exceptional!

eu voi lua la spital pt spalat bb doar sapun de la weleda. acasa vom folosi la inceput doar sapun bio si lapte de corp weleda.

mie nu mi-a placut bubchen. Recunosc ca am incercat doar gelul de dus (nu si crema sau sapunul), dar mi s-a parut ffff parfumat. eu, atat pt mine cat si pt copii prefer cosmeticele fara parfum sau cat mai putin parfumate

[gravi] 26+ [baietel] + Clara Maria (01/02/2006)

Postat

salut fetili....am scris un mes luuung si s/a sters.[:D][:D]

eu sunt internata in spital cu iminenta de nastere prematura....o sa raman internata pana o sa nasc...

pana atunci pap perfuzii si repaus la pat...

o sa citesc si eu din urma si revin in forta[:D]fiindca am laptopul cu mine...

doura [flo][pup]

fetele [pup][pup][pup][pup][pup]

[gravired]27+ viitoare mami de gemene
id="left">id="right">id="size2">id="blue">
Postat

salut fetili....am scris un mes luuung si s/a sters.[:D][:D]

eu sunt internata in spital cu iminenta de nastere prematura....o sa raman internata pana o sa nasc...

pana atunci pap perfuzii si repaus la pat...

o sa citesc si eu din urma si revin in forta[:D]fiindca am laptopul cu mine...

doura [flo][pup]

fetele [pup][pup][pup][pup][pup]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui sugubina
Olgutzika merci pt link! Cand merg la dr de fam sa o intreb..Sper sa ne ajute ca cu doo pufice avem nevoie de dady acasa cat putem cel putin la inceput.Lore ce faci ? Ce iti fac printesele? se misca? Ale mele isi schimba pozitia la greu-deci inca mai au loc! Astept cu nerabdare eco de maine sa vedem cat de grase sunt!Gata plec la Targu de Paine.Sa vad ce bunatati gaseeesc!sugubina [gravi] 27+ cu Puficele [fetita] [fetita]
align="right" id="quote2">sunt bine si eu si ele (asa sper) se misca dar nu asa cum spui tu si se misca numai in partea stanga, in dreapta delocsunt cumintele rau sau asa ma gandesc eu , ca altfel o dau in paranoiaLore [gravi] 26 + [fetita] & [fetita]
Postat

Am fost si noi la cumparaturi, mancare, fructe etc.

I-am gasit si copilului pantofi de scoala la Naturino; era asa multa lume cu copii in mall, toti cautau incaltaminte si camasi ptr scoala.

Acum tocmai ce am mancat 2 felii de paine calda facuta in casa si astept sa mi se faca rau (sa ma doara stomacul); ma duc sa trag un pui de somn.

amelia_ilie felicitari si tie; cresteti incet, incet.

Andreea, mami de baiat [testoasa] si [gravi] 32+ cu [fetita]

asa creste bebelusa

... we care

Postat
Citat:
citat din mesajul lui JoAnn
salut fetili....am scris un mes luuung si s/a sters.[:D][:D]eu sunt internata in spital cu iminenta de nastere prematura....o sa raman internata pana o sa nasc...pana atunci pap perfuzii si repaus la pat...o sa citesc si eu din urma si revin in forta[:D]fiindca am laptopul cu mine...doura [flo][pup] fetele [pup][pup][pup][pup][pup]
align="right" id="quote2">sanatate multa si tie si fetelor, sa stea cumintele cat mai mult cat crezi ca o sa stai internata? 2 luni?Lore [gravi] 26 + [fetita] & [fetita]
Postat
citat din mesajul lui JoAnn

salut fetili....am scris un mes luuung si s/a sters.[:D][:D]eu sunt internata in spital cu iminenta de nastere prematura....o sa raman internata pana o sa nasc...pana atunci pap perfuzii si repaus la pat...o sa citesc si eu din urma si revin in forta[:D]fiindca am laptopul cu mine...doura [flo][pup] fetele [pup][pup][pup][pup][pup]

id="left">id="right">id="size2">id="blue">[/quoteJoann, ne rugam pt tine sa-ti dea DD multa sanatate, rabdare, curaj si sa treci cu bine peste aceasta perioada. bine macar ca ai laptop la tine si acces la internet. o sa te ajute sa treaca timpul mai rpd!!![gravi] 26+ [baietel] + Clara Maria (01/02/2006)
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...