Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Fetelor, sunteti f dragute! Va multumesc la toate pt cuvintele frumoase. [pup][pup][pup] De fiecare data cand ma uit in albumul ursoaicelor pe picasa sunt convinsa ca la noi la odisee sunt cele mai frumoase gravidutze.

Joann, se te ajute Dumnezeu sa tii sarcina cat mai mult. Suntem alaturi de tine [flo][flo][flo]

Victoria, mami de [hippi]Anna Sofiaid="red">, [gravi] 30+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."

David Lloyd Georgeid="size1">

id="right">

Postat

la multi ani Tigrutz!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!!!

anymona sa stii ca exista la bubchen o gama ptr nou nascuti fara parfumanti si eu am fost foarte incantata de ele si sincer tot din alea o sa-mi iau si acum. eu zic sa le incerci [pup]

JoAnn sunt alaturi de tine si fruntea sus...cine o sa aiba 2 minuni de fete?!

[pup][pup][pup]

Mami Andreea [gravired]30 sapt cu[baietel]+, [auto] Iustin Nicolae (03.04.2006) +[copil] Sasha Andrei (30.12.2008)

Postat

Joann, multa multa sanatate! Stai cumintica acolo, trec repede zilele, sa fii optimista. Un piculet sa mai creasca printesele, sa mai stea nitel la caldurica si gata [:)].

Cris, pai am senzatia ca cu tanti de care zici de la Isis ai sanse mici sa nasti in apa...du-te linistita la nenea de la stat, cu care zici ca te simti bine si care te incurajeaza sa nasti natural, si in conditii bune. In situatia data, nasterea in apa pare a fi asa...putin probabila [alcool], daca zici ca doctorita respectiva e din start pro-ceza. Macar daca vei face cezariana, vei stii ca medicul ala de la stat a luat in calcul si varianta nasterii naturale..Asta e parerea mea [:)].

Andreea, excelente Naturino, sa poarte sanatos pantofii! Acum nu mai gasesc pe net ghetute pentru iarna de marimea Sofiei, anul trecut de pe net i-am cumparat, trebuie sa arunc in ochi si in Baneasa. I-am ocolit pana acum pentru ca erau mai scumpi cu destul de mult...dar asta este, ce sa fac?

Olga [gravi] cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Postat
Citat:
citat din mesajul lui JoAnn
andreeac de joi am perfuzii cu gynipral,nospa si sulfat de magneziu...lore nu stiu8 cat o sa stau...sper cat mai mult...avand in vedere ca joi ziua si toata noaptea am stat la sala de nasteri[bang]orice zi e importanta, dar nu cred ca o sa mai duc 2 luni...
[gravired]27+ viitoare mami de gemene
id="left">id="right">id="size2">id="blue">
align="right" id="quote2">imi pare rau si sunt alaturi de tine, sa stea cat mai mult la calduricastii din ce cauza s-a intamplat asta? ca de cand am citit, am intrat la ganduriLore [gravi] 26 + [fetita] & [fetita]
Postat

joann [grup]..suntem alaturi de tine..[flo]..multa sanatate si putere iti trimitem [olala]..si un msg pt gemee:stati acolo la caldura inca cateva saptamani..aici e frig si nu e asa frumos [:D]

alexa, mami de Mid="red">aid="purple">rid="orange">yid="blue">aid="teal">m id="green">buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[ruga]id="size1">id="Script MT Bold">id="size3">

si [gravi] 30+ cu [fetita]

Postat

Fetelor va multumesc foarte mult pt urari, si voua va doresc sarcini si nasteri usoare si bebelusi sanatosi, mancaciosi si cuminti! [pup]

JoAnnid="red">, multa sanatate, ai grija de tine, suntem alaturi de tine.[flo]

[gravi] 29 cu [baietel]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...