Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

buna, sunt kmy, mamica in 9 saptamani astazi

la viita d eiei la medicul ginecolog la ecografie mi-a iesit si o zona cu lichid la polul inferior, drept pt care medicul mi-a crescut doza de utrogestan la 4 pe zi plus repaos total la pat!

a mai trecut cineva prin aceasta situatie?

e primul nostru bebe si ni-l dorin din toata inima!!

va multumesc[gravired]

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

eu am avut prima internare cu iminenta de avort la 7 saptamani si asa am tinut-o toata sarcina....trebuie neaparat sa il asculti pe doctor si sa stai cat poti de linistita , repaus la pat , plimbari foarte scurte si sa nu ridici greutati deloc, o sa fie bine si ai sa iti ti puilul in brate , ai sa vezi ...fi optimista

[flo]

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Postat

Eu am cunoscut, atunci cand am fost internata in sarcina, mai multe fete cu hematoame (nu stiu sigur daca asta ai tu) si alte probleme dar cu repaos si tratament de sustinere au ajuns sa nasca bebelusi la termen. Asta iti doresc si tie. Multa bafta!

Mami de Antonia Maria [ispita] (27.11.2004) si Daria Nicoleta [bibe] (6.03.2010)id="purple">

Postat

Daca zona cu lichid e un hematom, eu am avut 2 la inceputul sarcinii (al doilea, mai mare, m-a tinut pana la sapt 14).

Conteaza mai ales cat de mare este. Ti-a spus doctorul? Si cum evolueaza. Ideal este sa se resoarba, insa s-ar putea si sa il elimini.

Sangerezi? Daca nu, e mai bine, Daca da, exista riscul sa ti se irite si deschida colul, asa ca e bine ca dr sa te supravegheze si in directia asta.

Eu am stat acasa aproximativ o luna jumatate, asteptind sa se resoarba al doilea hematom (primul a fost cuminte, si a disparut repede). Timp in care luam utrogestan (6 pe zi) si no spa. E foarte important sa stai cat mai linistita, fara alergat, fara greutati, fara mers pe tocuri. Mie mi s-a zis de preferat intinsa in pat. Bafta!

[gravi] s32 [baietel] Lucas Petru

Postat

nu mi-a spus cat de mare este! nu am sangerat, mi-a ridicat doza de utrogestan la 4 pe zi , cat mai mult repaos, iar vinerea asta din nou la control!acum mi-a specificat sa iau utrogeastanul vaginal?

tu cum l-ai luat?

se poate vedea si altfel daca se absoarbe fara eco?

kmy

Postat

este foarte bine ca il ei vaginal....altfel ai fi dormit pe tine toata ziua si are niste reacti destul de nasoale luat pe gura...fara eco nu cred ca are cum sa se vada ..si eu am luat utro pana pe la 16 saptamani parca , dar tratamentul l-am tinut toata sardina si acum imi tin fetita in brate ..sa ne spui cum a fost la controlul de vineri

-------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Postat

am fost azi la control din nou, si mi-a facut si eco

pt 30 de secunde am fost cea mai bucuroasa viitoare mamica, pt k medicul imi spuses k nu se mai vede nici o zona cu lichid, dupa care a descoperit-o

cik e stationara, nu a mai luat in volum, inimioara lu bebe bate normal!!!a ramas sa ne vedem peste alte 3 sapt, k sa vada cum stam cu tensiunea, se pare ca asta il framanta mai mult pe d-nul doctor!!recomdarile au ramas aceealasi si tratamentul asemena!!! pana sa vada zona cu lichid am luat utrogestanul pe cale orala, toata ziua dormeam in picioare!!:D

acum tre sa ma inarmez cu rabdare si calm si sa gandesc pozitiv!!!

kmy

Postat

Kamy id="red">draga, [flo]

Sper ca lucrurile vor merge bine.

Pe de alta parte, vroiam doar sa-ti spun ca asta nu e nici pe departe iminenta de avort. Iminenta de avort inseamna (prin definitie) cand apar sangerari si crampe, ceea ce inteleg ca tu nu ai. Este evident un mic semnal de alarma dar nu trebuie sa te necajesti asa tare. Urmeaza indicatiile medicului (fara efort, Utrogestan, daca ai mici dureri in zona uterului Nospa) si va fi foarte bine. [pup]

Eu am avut in saptamana 7 intr-o dimineata sange rosu pe hartie, eram sigura ca asta a fost, plansete [q] tot tacamul. La eco totul era bine, mi s-a crescut progesteronul si scos aspirina pe care o luam, am stat in pat 2-3 zile, in rest evit eforturile. Pana acum cu ajutorul lui Dumnezeu sarcina a mers bine, nu am mai avut sangerari si din saptamana 9 am inceput serviciul.

Acum incerc sa fiu mai ponderata cu "semnalele de alarma" [:D], dar oricum totul trebuie comunicat medicului!

Pupaturi si sarcina usoara si cu bebe sanatos!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! [gravi] 10+

Postat

buna!

plus minus avem cam aceeasi varsta la sarcina![cool]pisuc mic!si noi facem 10 sapt duminica asta

cei drept eu am remarcat un puct de sange cat un tantar cand mi-am facut toaleta dinaintea vizitei la medic, stind k avea sa imi faca eco endovaginal, dar doar atat

nu am sangera nimik

am stat si eu 2 zile numai la pat dupa kre mi-am luat medical o sapt si luni ar treb sa reincep munca dar fara sa fac efort sau altele asemea!!!la vizita de luni, dupa cele 2 zile de repaos total, medicula constat ca acel puct de snagepuea s fie si de la o iritatie a colului kre a vazut-o el in momentul controlului pe capra!!!

dupa viziat de ieri mi-a spus k la ce amai kica durere sau alt simptom care imi da o stare de disconfort fuguta la el!!!

dar speram sa mergem bine si sa nu fie nevoie de alte vizite la medic inafara celor clasice!!![gravi]10+

kmy

Postat
Citat:
citat din mesajul lui kmy_black
nu mi-a spus cat de mare este! nu am sangerat, mi-a ridicat doza de utrogestan la 4 pe zi , cat mai mult repaos, iar vinerea asta din nou la control!acum mi-a specificat sa iau utrogeastanul vaginal?tu cum l-ai luat?se poate vedea si altfel daca se absoarbe fara eco?kmy
align="right" id="quote2">Eu am inghitit utrogestanul, nu il suportam vaginal. Nu am avut niciun simptom de la el insa :) Si l-am luat pana in sapt 20.Pai fara eco nu prea ai cum sa stii ce se intampla acolo :) Insa e semn bun zic eu daca nu sangerezi. In plus de fara efort, eu am primit si indicatiile fara tocuri si fara stat in picioare mult. Bafta![gravi] s33 [baietel] Lucas Petru

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...