Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

pediatra mi-a zis sa iau infanrix pentavalent (cu ambalaj mov). caut in graba prospectul pe net si vad ca scrie sa nu se administreze peste varsta de 35-36 luni... caut pe siteul glaxo si vad ca "nu se administreaza peste 6 ani sau la adulti"...

problema e de fapt la componenta antipertussis, care n-are ce cauta la o vaccinare DT, dar infanrixul (asta!) o are, fiind DTP!

de la stat am inteles ca abia se incheie licitatiile, deci nu exista inca nimic.

voi cu ce-ati vaccinat copiii la 4 ani? (roxanaz?[asia])

edit ca am facut varza DTP cu DT aseara...

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui karula
pediatra mi-a zis sa iau infanrix pentavalent (cu ambalaj mov). caut in graba prospectul pe net si vad ca scrie sa nu se administreze peste varsta de 35-36 luni... caut pe siteul glaxo si vad ca "nu se administreaza peste 6 ani sau la adulti"...problema e de fapt la componenta antipertussis, care n-are ce cauta la o vaccinare DTP, dar infanrixul (asta!) o are!de la stat am inteles ca abia se incheie licitatiile, deci nu exista inca nimic.voi cu ce-ati vaccinat copiii la 4 ani? (roxanaz?[asia])
align="right" id="quote2">salut! in august a implinit 4 ani, dar nu exista vaccinul in ro/cta, nu se importa de ceva timp (e pe schema platita), explicatziile astea le-am primit de la doctora de familie...cauta sa gaseasca mai multzi doritori, sa impartzim costurile aducerii din frantzanu stiu ce sa mai cred, am mai intrebat pe ici pe colo...nimeni nu-mi clarifica situatzia[alcool]bine ca ai deschis discutzia...poate aflam ceva! [pup][flo]Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
Postat

in iulie (cand a implinit 4 ani) eram in franta [bang]

dar daca stii care vaccin e doar cu DT, banuiesc ca e cel de la pasteur, am sanse mari sa-l aduc fara costuri suplimentare. ramane problema transportului, cateva ore in sacosa frigorifica, pana in ro, cu avionul. daca ramanem la varianta asta, tinem legatura.

nu pricep de ce pediatra insa mi-a recomandat senina infanrix penta daca e asa cum aflu ca antipertussis-ul NU se face peste 3 ani...

Postat

si eu am o dilema,baietelul nostru are 5 ani dar noi nu am facut vaccin la 4 ani si nici in carnetul lui de vaccinari nu apare vaccinare la 4 ani,abia la fetita am vazut ca apare in carnetelul ei vaccin la 4 ani

acum oare ce sa fac,dr mea e in concediu,sa il mai facem acvum la 5 ani sau....nu stiu.. e ciudat de ce la el nu apare...poate stie cineva

multumesc

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009

Postat
Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Karula, din cate stiu eu se poate folosi DTPa la 4 ani. ptr ca are componenta acelulara. asa scrie si Sanofi: http://www.sanofipasteur.com.br/sanofi-pasteur2/front/index.jsp?siteCode=SP_RO&codeRubrique=73#9001;=ROverific si revin.Roxana
align="right" id="quote2">Uite, domne, o parere avizata![flo]Ma simt deja mai luminata si astept cand ai timp sa revii. Multumesc!
Postat
Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU
si eu am o dilema,baietelul nostru are 5 ani dar noi nu am facut vaccin la 4 ani si nici in carnetul lui de vaccinari nu apare vaccinare la 4 ani,abia la fetita am vazut ca apare in carnetelul ei vaccin la 4 aniacum oare ce sa fac,dr mea e in concediu,sa il mai facem acvum la 5 ani sau....nu stiu.. e ciudat de ce la el nu apare...poate stie cinevamultumescMIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009
align="right" id="quote2">Mirela, pentru copiii nascuti in 2005 era inca valabila schema cu rapel DT la 2.5 ani. deci acela este vaccinul de 4 ani, si de aceea el nu apare in carnetul de vaccinari al baiatul si apare la fetita (modificarea s-a operat de la 1 ianuarie 2009). Karula, nu am uitat, revin imediat ce am informatii suplimentare.R
Postat

Salut!!!

dupa amiaza ajung la dr. de fam. shi intreb mai detaliat ce se intampla cu vaccinul...cand ma intorc va povestesc

daaa, se poate aduce din frantza, in conditzii speciale- la temperatura constanta, rece- asta shtiu sigur.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...