Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

'neatza!

[s] Alexia [s] Sa cresti mare si sanatoasa!!

Siii, putere mamei sa-ti puna cercei in urechiusele acelea frumoase[:D]

Laura-cred ca mi-ai zis de 12 ori cum e cu Alexia, cu data nasterii, cu cezariana, da' io o stiu pe a mea:16 septembrie[soc][soc]

Mii de scuze...

Nico-off, ce scump e Matei.E micutz totusi...[pup]

Sanatate multa!

Nina-eu nu l-am masurat pe Andrei.Mi se pare ca a crescut dupa haine[:I]

Oricum e printre cei mai inalti din clasa, se pare ca ramane tot in penultima banca.

Lucia-ce frumos!! Vine primavara!

Sanatate la puiuti!!

Noi am avut sedinta cu parintii.Avem 7 ore de romana, 4 de mate si 2 sport/saptamana.Restul cate 1 ora/saptamana.Noi avem profesor de sport si mi se pare ca le prinde bine la copiii, in sensul ca e tare preocupat de cei mici.

Andrei a avut deja teme si la mate si la lb romana.

Cam atat despre noi.

Va pup!

C+C=Andrei[auto]

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

[iartama][iartama][iartama]ooops.... chiar ca am ceva la mansarda[:D] am inteles ca ziua ta e maine[:D]

am pus aseara o poza de-a mea pe FB, mi se vede bine nuanta de albastru-verde pe obraz. Acum e verde spre negru[:D] asta in loc de adeverinta medicala pt problemele de la cap[alcool]

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Postat

Scuze Laura, ieri eram asa de prinsa in problemele mele... La multi ani frumoasei tale! Sa fiti cu totii fericiti si sa va ocoleasca toate relele!

-------------------------------------

Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Postat

Gabi, te.am vazut si eu. Brrr...

Stefan a inceput sa invete literele de mana, au trecut si ei la dictando si scrie parca mai frumusel. In rest... am vazut ca fac inmultire mai serios anul asta, si impartire...

Matei a plans ieri la gradi, dar a fost mai bine. I-am adus ciocolata Kinder cand m.am intors la el si i-a suras ideea de a ramane si maine pentru cioco. As vrea totusi sa nu se obisnuiasca asa...

-------------------------------------

Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Postat

La multi ani, Alexia! Sa fii sanatoasa si sa cresti frumos alaturi de fratiorul tau! Laura, felicitari[flo]!

O sa-mi fac si eu cont pe FB, n-am mai apucat si atunci va anunt si ne gasim si acolo.

Iaca azi, pe 15 sept., incepea scoala cand eram noi eleve, intotdeauna pe 15.

Nicoleta, ca sa-l convingem pe Robert in prima luna sa mearga la gradinita, sotul i-a zis ca-si muta biroul intr-o cladire alaturata, chiar langa gradi, f. aproape unde, chipurile, statea cat statea si el dimineata la gradi, iar la pranz se muta dincolo[:D], iar eu ii pregateam mereu cate o surpriza cand il luam, ori ii aduceam ceva mic, ori il duceam undeva, ori faceam ceva special acasa... incet-incet, a mers pur si simplu si fara, nu s-a mai simtit in nesiguranta.

Multa sanatate lui Stefan!

Prima zi de scoala a lui Robert a fost foarte frumoasa, a venit f. incantat ca e din nou la scoala si eu nu pot decat sa ma bucur ca are iar un program[pk].

Postat

Fiimea a incasat azi doua buline rosii, una la mate si una la romana[:D]

Invatatoarea a fost foarte incantata de ea, ce mult s-a schimbat in bine. Ieri am masurat-o din nou, deci pot anunta oficial, are 134 cm [pk]

Azi la educatie civica trebuia sa-si scrie fiecare datele personale. A mea la numele tatalui a inceput sa scrie ceva (probabil numele lui taicsu) apoi a sters cu pic si a scris numele prietenului meu[olala] Ioiii ce ne-am putut distra cu Robert, ce dulce a fost "copilul" (ca asa-i zice la sora-sa[:-@])

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...