Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Suntem un id="size4">id="blue">[si-eu]de mamici si licurici de ianuarie-februarie 2009!id="size4">id="blue">capitolele clubului nostru de scutecele:1,2,3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23,24, 25, 26,27, 28, 29, 30,31, 32, 33,34, 35, 36, 37Povestea noastra...Totul a inceput prin aprilie, mai…cand doua linii colorate s-au grabit sa apara si au adus cu ele multe lacrimi de bucurie si implinire…apoi au urmat asteptarile, emotiile, rugaciunile pentru ca grauntelul din burtica sa fie sanatos si sa creasca mare. Asa a inceput ….Odiseea Noastra, Odiseea viitoarelor mamici de ianuarie-februarie 2009.Am avut clipe minunate, clipe de bucurie in care fiecare isi impartasea gandurile, sentimentele si povestea cu mandrie de bebelusul care crestea in burtica saptamana de saptamana…apoi luna de luna. Am creat prietenii pe care poate nu le poti crea intr-o viata, am impartasit pareri, opinii asemanatoare si uneori diferite....am incercat sa ne ajutam cu sfaturi si sa fim aproape de cele mai greu incercate...suflet la suflet. Am ras si am plans impreuna. De multe ori am povestit lucruri pe care in mod normal nu le-am fi spus nimanui, ne-am descarcat sufletul, am cautat un sprijin, un sfat, o vorba buna. Ne-am mandrit cu burticile apoi au inceput sa apara licuricii…am avut emotii pentru fiecare dintre noi, am asteptat cu sufletul la gura sa se nasca fiecare licurici. Ne-am rugat si am sperat sa fie totul bine. Am plans si am fost alaturi de mamicile greu incercate, pusyketa si mvb, cu care D-zeu a fost prea crud si le-am dorit din suflet ca ingerasii lor sa revina cat mai repede in burtica. Am suferit si ne-am rugat pentru cea mai tare esenta, bebelusa Dalmei, sa traiasca si sa creasca.Iata insa ca a venit si momentul in care trebuie sa incheiem aceasta etapa de burtici si sa continuam alaturi de minunile care ne-au adus lumina in viata, care ne-au facut sa uitam de toate greutatile. Am devenit MAMICI....unele pentru a doua oara sau chiar pentru a treia oara. Cineva de aici spunea ca cel mai frumos dar al unei femei este acela ca poate da viata. O femeie nu este femeie si nu este implinita pana nu devine mama. A fi mama este cel mai frumos lucru din lume si de aceea vreau sa inchei prin a multumi lui D-zeu pentru fiecare dintre noi, pentru ca ne-a daruit acest har si ne-a trimis copii sanatosi.id="blue">id="size1">asa se naste o mare iubireid="red">id="size3">

Capitolele Odiseei noastre:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic
  • Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna dimineata fetelor!![cafea]

In primul rand LA MULTI ANI!!! tuturor licuricilor de azi si de zilele trecute!![s][s][pup]

RalucAlexaid="red">, La Multi Ani sa fii fericita!![s][flo]

Oaaaau!!! Eu stau acum cu ochii in monitor si Luis... s-a intors prima data de pe spate pe burtica... I missed it!!!![q][q] Moaama si cata militarie face Luka cu el! in fiecare zi ii explica cum si ce tre sa faca! Sa-l vezi pe Luka cum da la o parte masa, scaune sau ce-o mai fi prin cale ca sa-si faca ringul... si Luis s-a intors fara el... Cred c-o s-o tin secret ca prea mult isi doreste Luka sa-l vada cand si cum se intoarce!! De fapt, el vrea sa-l vada mergand de-a bushilea. Dar l-am dezamagit cand i-am explicat ca sunt mai multi `step-i`[:D] pa care tre sa-i faca si abia apoi va putea sa mearga si in patru labute.[olala] Acum s-a intors la loc in chiuituri de fericire!![olala][pup] (Nu ii prea place pe burtica, cred ca e prea mare si-l incomodeaza[:D])

Acum merg sa citesc ce ati scris in ultimile zile...

Va doresc o zi minunata!![flo]

Adina[hippi]id="red">

Lukaid="blue">[bicla](15 mai 2002)

Luis [copil](5 februarie 2009)

[foto]obraznicaturile lu' mamiid="limegreen">[foto] id="size1">

Postat

Neatza si de la noi,

Aalina multam de aprecieri[pup]!

Noi ne bagajuim ca azi venim acasa..gata vacanta[q][q][q]!!!!In camera domneste o debandada totala..nu's de unde sa ma apuc..am tot mutat din valiza in valiza..ca daca atunci cand am venit am avut"numai" 50kg ..acum nu stiu la ce sa ne asteptam[bang][bang].

Cred ca m-am laudat prea mult cu Gargantua al meu..ieri fu` Suca ..nu lapte..nu suc de fructe,iar piureul s-a gandit el ca da mai bine pe blondu` lu` mami....Fetele care mi-ati mormait ceva printre dinti[:D]...gata,promit nu ma mai laud!![:D]

Mami Alex si Vic cel mic

CROCODIL MORCOVIT

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

http://lilypie.com/pic/2009/06/20/V4MZ.jpghttp://lb1f.lilypie.com/m42yp2.png"]CROCODILU`[/url]

Postat

buna dimineata si de la noi[:D]. inca p zi frumoasa la Cluj. Maine mergem la tara,sa isi cunoasca Ana strabunicul care ne asteapta cu o emotie de neimaginat[:D]

fetelor,ma repet...niciunde in lume nu e mai bine ca si acasa.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Postat

Azi sunt trista…s-a incheiat un nou capitol al vietii mele de mamica si al vietii Alexiei de sugarel : adio laptic de san. Ieri nu a mai curs nici o picatura iar puiul meu se chinuia din rasputeri sa mai suga putin, dar cele cateva picaturi nu erau sufuciente si pana la urma au disparut si ele...

Ma intreb de ce sunt trista?! Stiam ca acest moment va veni mai devreme sau mai tarziu si de aceea faceam tot ce este posibil pentru a prelungi lactatia si a o mai cuibari la san, macar de 2 ori seara pe puiuta mea. Cred ca o faceam si pentru mine, pentru sentimentul acela de caldura si iubire profunda pe care il ai cand iti simti sufletelul ca suge linistit si apoi adoarme lin la pietul tau, dar si pentru substantele acelea miraculorase atat de utile pentru copilasii nostri.

Cand ma gandesc inapoi...am o nostalgie...La inceput, cand Alexia era bolnavioara, pentru mine alaptatul era un chin, nu numai din cauza durerilor, ci pentru ca bebe nu sugea, nu o puteam trezi sa pape, nu cerea sa pape, ce papa varsa, era greu, dar luptam si bine am facut ca nu am renuntat. Uneori, simteam ca nu mai vreau sa alaptez, mai ales cand o puneam la san si ea nu vroia sa pape, nu crestea, credeam ca nu sunt in stare sa imi alimentez copilul, ca laptele meu nu este bun... Apoi imi reveneam, comuniunea fiind atat de puternica cu puiul la san, incat uitam orice greutate si o luam de la capat.

Cu toate suisurile si coborasurile, alaptarea a fost un capitol superb si nu voi uita niciodata sentimentul pe care il aveam cand imi vedeam si simteam puiul sugand lacom si apoi adormind linitit si satisfacut.

Macar sunt linistita ca Alexia papa laptic praf, papa cat de cat diversificat si poate nu va resimti stresul ca nu are ce sa suga de la mami. Ma gandesc ca bebe a papat 4 luni san exclusiv, apoi pana la 5 luni lapticul meu a fost preponderent, apoi o data cu marea Diversificare, din ce in ce mai putin, dar 200 ml pe zi tot papa. Ma gandesc ca daca nu faceam alergia asta si nu intrerupeam alaptatul 3 zile, poate ca nu pierdeam laptele. De muls m-am muls, dar nu e acelasi lucru ca atunci ca il pui pe bebe la san...

V-am zapacit cu lamentarile mele. Daca e prea mult ce am scris, da-ti ignore, mesajul cred ca este mai mult pentru mine...

Ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost cat a fost.

Bee[biz]

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Postat

'Neata,

Lisa multumim de aprecieri[pup]...balonul este jucaria favorita...asa-i ca nu-ti mai vine sa pleci in State?

Babymom... piocianicul mi-a iesit la prima urocultura pe care i-am facut-o lui Razvi [bang]... motiv pt care am repetat-o pt ca era imposibil sa fi avut asa ceva... pt linistea mea sufleteasca am zis ca e mai bine sa repet si uite: totul e OK [pk][pk].

Aresa bebeii au si ei zile si mai bune si mai proaste... probabil Crocodilului ii pare rau ca pleaca de la buni si s-a gandit sa faca greva [pup]...

Off Irina [pup][pup]...sper ca esti mai bine acum si ca Ochila te-a lasat sa dormi azi-noapte...

Bee ... imi pare rau...stiu ce e in sufletul tau... si eu am avut o depresie atunci cand, desi intrerupsesem alaptatul de vreo 2 sapt, am constatat ca nu mai curge nimik. Bineinteles, totul s-a consumat in mine... a fost ca si cand s-a rupt o parte din mine... ma simteam asa dintr-o data goala...Dar Razvi este sanatos si asta este cel mai important[olala][olala]...ma bucur ca Alexia papa formula si diversificarea merge bine...ai sa vezi ca totul va fi OK... [pup][pup] fetele frumoase si gingase.

Ieri am fost in Carrefour si am achizitionat scaunul de bucatarie pt Tzumpi [pk]... Chicco Polly Double...era oferta... 4 mil jumate...am avut mare norok ca era ultimul, zicea cucoana de la raionul de bebei ca s-au dat ca painea calda...

Si am luat si niste borcanele de la HIPP cu pere williams, caise si morcov cu mar sa vad daca lui Razvi ii plac... de dimineata am incercat cu perele (ca sa-l si ajute la kk ca nu am prestat ieri, cum era obiceiul) si ce credeti... bleah...nu's bune...nu prea ii place nimik din fructe...in shimb ieri a dat gata supica da' cu bibe si un pic de laptic combinat...

O zi usoara la toata lumea si multi [pup][pup]

Crisspy mamica fericita de [copil] Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Postat

bee - stiu exact cum te simti. da nu da vina pe tine - e oricum foarte bine ca ai alaptat pana acum. si dragoste ii poti da alexiei in atatea feluri...

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) id="red">

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

id="size1">

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Postat

Crisspy, ma bucur ca urocultura a iesit bine. Era chiar ciudat ca Razvan sa fi fost infectat cu piocianic. Sper ca si noi sa avem un rezultat bun la urocultura, dar mai asteptam pana maine.

Si noi supica tot cu laptic combinat o bem, simpla o refuza.

Lisa, bucurati-va de "acasa". E atat de bine...

Cristi, merci frumos. Ai dreptate ca ii pot da Alexiei dragoste in multe alte moduri.

M-am uitat la poze si mi-a mai disparut depresia. Avem niste copii atat de frumosi...numai unul si unul.

Bee[biz]

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Postat

Beeid="red">, la varsta asta copiii uita foarte usor. Nu va simti lipsa sanului. Tie iti e mai greu decat ei. Dar vorba fetelor, dragoste ii poti arata in multe feluri.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

am tot ce am visat[9cer]id="teal">

Delu Prichindelu' id="blue">

Prichindutaid="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...