Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

tocmai am primit bani de la servici, ca urmare a cererii facute pe baza unor informatii culese de aici, si ma bucur si vroiam sa fac un bilant. cum m-a ajutat DC: cu informatie. si cu informatia am stiut ce sa cer si am gasit ce imi trebuia.

- am primit o gramada de sfaturi despre copii

- am gasit bone

- am primit salariu bonus pentru nastere

- am primit salariu brut 6 saptamini dupa nastere

- am descoperit medici buni

- am gasit restaurant pentru botez

si o gramada de altele - fara sa mentionez ca am cunoscut oameni noi si am prieteni noi. ma bucur foarte mult. mai ales ca am nevoie in continuare de informatii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/roid="red">

Despre Andrei

id="red">

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

ca sa raspund asa ca la scoala: pe mine m-a ajutat DC sa-mi duc o sarcina frumoasa si linistita pana la sfarsit, sa-mi cresc un copil sanatos, sa-mi fac o gramada de prietene virtuale si nu numai, sa frec menta la servici, mimand treaba in timp ce postam mesaje [:D][:D]...............

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*id="Georgia">id="size1">id="purple">

Postat

Adevarul este ca aceasta comunitate reprezinta un mediu propice pentru derularea in bune conditii a unei sarcini. Eu am gasit multe informatii si sfaturi utile de care m-am folosit pentru a trece usor peste clipe dificile sau de a afla lucruri noi, am reusit sa ma destind si sa ma simt bine de fiecare data cand am intrat pe acest forum si nu in ultimul rand, am reusit sa intru in legatura cu mamici aflate in aceeasi situatie ca si mie, pe care am ajuns sa le consider prietene, chiar daca nu ne-am vazut niciodata!

DC sunteti cei mai tari!

PS: Si eu am avut ocazia de a freca menta la servici datorita voua, fapt pentru care nu pot decat sa va multumesc! ;)

Postat

1. sa accept ca o sarcina se poate pierde cu motive stiute doar de Dumnezeu

2. sa ma informez cu privire la multe multe pb de sanatate, legale...

3. sa invat de la ingerasul Emma si de la mami Aida cat de nepretuita e iubirea

4.................

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Postat
Citat:
citat din mesajul lui marius
Ceea ce ar presupune muuult mai putine critici si cuvinte grele la adresa celor de aici.[flo]Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video Pagina legislativa
align="right" id="quote2">nimeni nu ar trebui sa scrie cuvinte grele la adresa nimanuinimic nu ar fi fost posibil fara cei care fac parte din comunitate si ofera informatiile dezinteresat [flo]. pagina legislativa e ceva foarte important si acolo e mariusVa dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)Am blog si poze in albumAndrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/roid="red">Despre Andreiid="red">
Postat

Eu am gasit pe DC si pe acest forum oameni draguti, amabili cu care se poate discuta aproape orice - de la nastere la computere, de la legislatia romaneasca la cum se planteaza busuiocul, de la botezuri si nunti la povesti haioase despre soacre si tot asa.

Din prieteni virtuali mi-am facut si prieteni adevarati de care sunt bucuroasa ca i-am cunoscut, mai ales cand esti printre alte nationalitati !

.... dar am intalnit si persoane care vin aici doar sa-si omoare timpul sau sa se distreze contrazicand vehement persoane nu idei ! Dar padure fata uscaciuni nu exista , deci iubim padurea pentru maretia si frumusetea ei .

DC - un loc care creeaza dependenta dar si prieteni ! La mai mare !

La toti numai bine!

Postat

Am descoperit dc-ul cu multi ani in urma, in primul rand m-a ajutat sa-mi schimb parerea in legatura cu ce inseamna un copil in viata unei familii, adica nu numai griji materiale ci si multe, multe impliniri.

Superb!

Multumiri tuturor!

Postat

enorm! nu se poate masura in cuvinte...

am ras, am plans, am avut unele conflicte, noroc ca si eu si cei cu care le-am dus am avut intelepciunea sa trecem peste ele si acum suntem chiar mai apropiati decat inainte [flo], am dat sfaturi, am primit inzecit, am oferit sprijin, am primit insutit!

acum trec prin momente grele, am un "hop" dificil de trecut, caci am avut copilul bolnav destul de rau si pe tata operat ieri de o tumora, aici, pe dc, la randunelele mele dragi primesc sprijin enorm si fara cuvintele lor, fara sms-urile lor, fara mesajele lor pe mess nu stiu daca rezistam....

au fost prietene virtuale, au devenit prietene in viata reala, suntem alaturi unele de altele in momentele fericite si in cele triste.

multumesc! [pup]

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

"Copilul rade:

Intelepciunea si iubirea mea e jocul !

Tanarul canta :

Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !

Batranul tace :

Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"

Lucian Blaga

id="red">

Postat

DC-ul face parte din viata mea.Aici mi-am facut multe prietene si am gasit raspuns la multe intrebari.Ma bucur de existenta Dc-ului.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...