julyjuly Postat Septembrie 13, 2010 Raport Postat Septembrie 13, 2010 Buna seara, Se intampla sa mai am de efectuat pe anul in curs un numar mare de zile de concediu de odihna, si anume 19. Doresc sa depun cerere pentru efectuarea acestui concediu de odihna inainte de a intra in concediul prenatal. Sefa mea zice ca sa mai stau, sa astept sa fie numiti noiii sefi in locul celor plecati in ierarhia de la varf, care nu trebuie sa aprobe cererea mea. Ce pot sa fac daca ma tot refuza cu acest concediu. E dreptul meu si nu pricep de ce nu e de acord sa-l efectuez inaintea celui maternal. Aveti sfaturi pentru cazul meu? multumesc july july mami de Alex (12.11.2004) [gravired] 29 sapt. + Tudor Constantin Citează
marius Postat Septembrie 13, 2010 Autor Raport Postat Septembrie 13, 2010 Ai depus cerere ai a fost refuzata? Ce motiv a fost invocat? Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează
julyjuly Postat Septembrie 16, 2010 Raport Postat Septembrie 16, 2010 Mi-a spus sefa directa sa mai astept pana ce se afla cine este pus in locul unuia din sefii mai mari, care tocmai a demisionat. Dar acel sef ce tocmai a plecat nu e cel care-mi vizeaza cererea de concediu. Cel ce trebuie sa aprobe e bine mersi in postul lui. Asa ca explicatia a fost un pretext ca sa aman plecarea in CO. Am refacut cererea cu plecare din 1 octombrie in CO, astept sa vad daca o semneaza. Multumesc pentru eventualele sfaturi. PS: Nu vreau sa fac valuri, dar nici sa ma abureasca ca sa intru de la 1 octombrie direct in concediu maternal. july mami de Alex (12.11.2004) [gravired] 29 sapt. + Tudor Constantin Citează
Mediajust Postat Septembrie 16, 2010 Raport Postat Septembrie 16, 2010 Conform Codului Muncii, planificarea concediilor de odihna se face pana la sfarsitul anului calendaristic pentru anul urmator. Stabilirea perioadelor se face de catre angajator cu consultarea sindicatului (unde este) sau direct cu salariatul, functie de nevoile ambilor. Daca intervin cereri/modificari si nu se poate efectua in perioada respectiva, se reprogrameaza. Daca nu s-a respectat aceasta prevedere (de regula se ignora, mai ales in firmele mici) - atunci ramane la mica intelegere, iar angajatorul de poate amana oricand pana la finalul anului. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). Citează
julyjuly Postat Septembrie 17, 2010 Raport Postat Septembrie 17, 2010 Multumesc, Mediajust, pentru clarificari! Ieri mi-a semnat sefa cererea si am depus-o la RU. Sper sa fie aprobata si mai sus ! S-au facut planificari pentru concediile de vara, dar strict pentru a afla cine cand si cat lipseste, pentru restul de zile discutam cu sefa de la caz la caz. Desi avem sindicat, programarile anuale de concedii nu se discuta cu ei. Multumesc oricum pentru mesajul tau! O zi buna! july mami de Alex (12.11.2004) [gravired] 29 sapt. + Tudor Constantin Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.