Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui spic de grau
http://www.bananasthemovie.com/Habar nu aveam ce pret platesc bietii oameni.. Unde ajungem?[id="red">q]
align="right" id="quote2">unde s-a ajuns deja....la alergii,cancere, boli netratatbile, malformatii congenitale, cresterea mortalitatii...eu ma intreb: "Cat oare mai poate sa ne suporte Pamantul? Cat va mai accepta sa-l maltratam?"mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)"Copilul rade: Intelepciunea si iubirea mea e jocul !Tanarul canta :Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !Batranul tace :Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !" Lucian Blaga id="red">
Postat

Nu e mai veche treaba asta? Aici spune ca in 2007 compania Dole a platit despagubiri unor lucratori de pe plantatii care au ramas sterili in urma muncii datorita pesticidelor insa acum 30 de ani din cate scrie acolo.

http://www.cbsnews.com/stories/2007/11/16/business/main3512301.shtml

Documentarul e un update la cazul din 2007.

Adriana si Aidan - 4 ani

A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Postat

mirela, din pacate nu toti stiu asta, nu toti au acces la informatie si exista multi care cumpara unele produse, de proasta calitate, datorita pretului mai scazut decat al celor bio.

si din pacate, problema nu este strict legata de aceasta marca si de aceste produse. problema este extinsa ca o molima la toate tipurile de alimente, cosmetice, medicamente...problema e ca ia amploare aceasta practica, se folosesc din ce in ce mai multe pesticide, hormoni, modificari genetice. taranii au inceput sa prefere soiurile rezistente la boli, pesticidele care ucid daunatorii, hormonii care dau precocitate culturilor, erbicidele care ii scutesc de sapa...

si mai e problema ca rar mai poti gasi material semincer netratat si ca apa freatica este deja poluata de catre vecinu' si ajunge si la plantele "bio"...ca albina recolteaza polen de la planta modificata genetica si o polenizeaza pe cea "bio"...

trist! fara speranta? sau sa mai speram inca la o trezire la nivel global? oare va fi prioritara sanatatea oamenilor sau castigurile fabuloase ale producatorilor de pesticide, omg-uri etc?

era un documentar "Alimentatia viitorului"...vi-l recomand! din pacate nu gasesc link-ul sa-l postez. insa ridica multe semne de intrebare. e socant! e trist...e real.

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

"Copilul rade:

Intelepciunea si iubirea mea e jocul !

Tanarul canta :

Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !

Batranul tace :

Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"

Lucian Blaga

id="red">

Postat

am gasit link-ul. daca contravine regulamentului, rog moderatorii sa-l stearga:

http://www.ecomagazin.ro/viitorul-alimentatiei-film-documentar/

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bebic] Teodor Mihai (10.04.2008)

"Copilul rade:

Intelepciunea si iubirea mea e jocul !

Tanarul canta :

Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !

Batranul tace :

Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"

Lucian Blaga

id="red">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...