Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna tuturor !

Am o matusa care sta la Bucuresti si care implineste azi virsta de 97 de ani. As dori sa-i ofer ceva special (o floare, o cutiuta de bomboane...) insa sint departe si ca sa comand ceva pe internet e mult prea scump.

As dori sa stiu daca cineva are vreo idee.

Merci mult !

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ungureaa
Buna tuturor !Am o matusa care sta la Bucuresti si care implineste azi virsta de 97 de ani. As dori sa-i ofer ceva special (o floare, o cutiuta de bomboane...) insa sint departe si ca sa comand ceva pe internet e mult prea scump.As dori sa stiu daca cineva are vreo idee.Merci mult !
align="right" id="quote2">un cos/buchet frumos de flori livrat acasa de o florarie cu un biletel din partea ta http://www.magnolia.ro/devii ceea ce practiciid="brown">www.de-azi.rohttp://oscarfriends.wordpress.com/"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." id="brown"> Linda si Paul McCartney
Postat

Nu sunt chiar asa scumpe florile comandate online in Romania.. Am luat eu un buchet de garoafe de exemplu cu 50-60 lei...care inseamna in jur de $17-$20 Cdn. Nu mai tin minte cat a fost curieratul dar arata f bine buchetul. Daca vrei ceva mai deosebit, gasesti buchete f faine la 100-150 RON, care te duce pana in $50 Cdn.

Eu mai am in plan sa comand niste mancare mai speciala pt ai mei, ceva ce stiu ca nu au mancat pana acuma si nici nu se duc la restaurant .. de exemplu sushi sau chili.

Am mai putut in trecut sa cumpar electronice pe website-uri romanesti (telefon, care nu a fost scump deloc)

Postat

Merci mult, am comandat de la Magnolia, sper sa fie bine :)

Mi se par ok preturile. Ce alte site-uri mai exista ? (nu numai pentru cadouri, dar si pentru alte bunuri precum a mentionat cineva mai sus) ?

Postat

Pt mancare mie mi-a placut netchelner.ro ca ai ocazia sa introduci intai adresa si apoi iti da o lista cu restaurantele care livreaza in zona respectiva. Problema e ca multe din ele nu accepta plata prin card pe site.

Pt electronice, mie mi-a placut electrofun.ro sau pt mai multe optiuni http://www.icumparaturi.ro/lista-magazinelor unde gasesti site-uri pe categorii. Mi-a placut in special magazinul Domo, dar din pacate nu accepta plata prin credit card cu toate ca asa promoveaza online. Ma rog, nu era disponibila acum cateva luni, poate intre timp au reparat problema.

Postat

la varsta doamnei mi-ar place sa primesc ceva de suflet (pe langa flori)

o scrisoare frumoasa in care sa citesc ca toata lumea din familia mea este bine, ca viata mea a fost apreciata cel putin de o persoana, ca am atins macar un suflet...eventual mi-ar place ca generatiile tinere sa faca o capsula a timpului pe care sa o deschida peste 20 de ani si in ea sa stiu ca vor pune ceva de la mine/cu mine. Si capsula aia sa fie transmisa din generatie, in generatie:-))))si fiecare generatie la 20 de ani sa mai puna cate ceva in ea pentru viitor.

devii ceea ce practiciid="brown">

www.de-azi.ro

http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." id="brown"> Linda si Paul McCartney

Postat
Mi-a placut ultimul comentariu, pina la urma am trimis o floare mai speciala si o cutiuta de bomboane cu o mica scrisoare. Noi am vazut-o acum cca trei saptamini, deci stie cum sintem, iar mama i-a daruit un album foto cu poze la care se uita cu placere.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...