Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[help][help][help] am avut acum trei luni cezariana cu histerectomie de hemostaza deci o taietura maaaaare, dar care pana acum de 4-5 zile era intr-un proces de vindecare super, iar acum in fiecare zi creste pe alocuri cheloid si se inroseste urat rau... [bang].

[help] nu vreau cheloid...ce sa fac sa-l impiedic sa apara ?

Dana,[mamica] de 2[comoara].

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
o cicatrice este complet vindecata abia dupa 2 ani... poti sa dai cu crema de galbenele si sa freci sau sa apesi frecand cu degetul mare exact pe plaga dar trebe perseverenta la mine nu a mers gelul contratubex desi e ffffffff scump. am av un inceput de keloid dar am scapat[flo]
Postat

Si eu am cheloide. Care nu ma deranjeaza.

Cel de la cezariana e tot asa, mare si lung si mai lat si mov [:D] (si eu am avut operatia in timpul cezarienei deci e mare de tot taietura) insa sincer, pe mine personal, nu ma deranjeaza. Ma bucur ca niciodata nu m-a durut.

Am auzit si eu de la dermatolog de Decontracttubex, insa nu mi-am luat ca nu mai avea niciun rost dupa 2 ani de la operatie.

Dar merita incercat !!!

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana]GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red"> cuid="Trebuchet MS">id="red"> [buburuza] Selaid="Trebuchet MS">id="red">

_____________________id="red">"Meglio sole, che mall`accompagnate !"id="red">id="size1">

Postat
la mine nu a fost ...am dat 2 mil pe cimeosil scar gel tot un fel de contratubex si mai rau se inrosea cicatricea de la el dar fiecare co organismul sau ca nu toata lumea reactioneaza la fel [flo]
Postat

[asia]

eu sunt acum in vacanta in Turcia. Aici la farmacie un tub maaare de Contratubex costa 35euro(cred ca are 250 ml) o sa il cumpar si sa incerc.La mine pt ca am ceva grasime[:D] inca pe burta cade peste cicatrice si pasreaza o oarecare umiditate care ma deranjeaza si imi da o senzatie de mancarime[:I].

Va multumesc pt. rasponsuri orice sfat e important si bine venit.[asia]

Dana

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...