Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui sirimie
pentru constipatie merge facut masaj usor si bicicleta cu piciorusele
align="right" id="quote2">Da,masaj in sens invers acelor de ceasornic[asia]oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*~*oo__oo*id="Tahoma">id="purple">[flo][flo2][floare3]Bazar pentru Bogdanid="red">id="size1">Blogul lui Bogdan-Andrei _ goblenuri-relatii pe blogul Donului_id="right">
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!id="red">[ruga]Doamne ajuta!id="size1">
Postat

Hai salut, gagici!

Am impresia ca sintem cu toate (sau majoritatea) obosite si sictirite, fara chef de niciunele... eu tocmai ce m-am infipt in sot de dimi, ca nu m-ajuta destul si ca daca io nu tip in gura mare ca-s la pamint, el merge in continuare pe ipoteza ca daca nu zic, inseamna ca e ok, desi se vede pe mine cind trag in jug cu greu.[q]

NU as zice ca e depresie, as spune ca-s intr-un cazan cu smoala si clocotesc ginduri negre....si mi s-a luat de stat acasa ca de mere padurete. Daaaaar, si daca ma gindesc ca ma pot duce miine la servici, mi se urca paru-n cap instant... cum s-o las pe pisicuta??!!

Famille Dragoon cu [bb] Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

[roker]

Postat

fetelor m-am bucurat tare mult cand am citit atatea cuvinte frumoase pentru povestea noastra[grup][pup]

am apucat sa recuperez pt ca bb a adormit imediat dupa ce am ajuns acasa si doarme deja de peste o ora,dar pe canapea. am incercat sa il pun in landou si s-a trezit[bang]asa ca eu l-am pazit deshi ma ustura ochii de somn.

vad ca bate vantul depresiei...hmmm...ce sa va zic eu sa va simtiti mai bine....???si pe mine ma apuca pandaliile cand stau mult singura in casa. eu am noroc pt ca in w/e vine sora-mea cu cumnata-miu,deci am doar 5 zile in care ma plictisesc. asa ca in doua zile imi fac de drumuri dar cu bb cu tot pt ca fara el nu ma pot relaxa. daca nu ar face circ in mashina ash fi cea mai fericita mama din lume.si inca ceva,eu nu fac mai nimic in casa

[:I][:I]si tare bine e. noroc ca vine mama la doua zile sa ne scoata la lumina.

care pisica zicea ca nu merge in supermarketuri? parca pisigri. pai cum ma mama....daca nu ash merge in supermarket si malluri inseamna ca nu ash ieshii din casa. hai curaj ca nu mai e nou-nascut. eu ma duc mai mereu dar numai pe la ore ciudate cand e gol. il bag in marsupiu/wrap si e f incantat...se uita la hainele colorate...mai nasol e ca nu prea am eu buget de cumparaturi asa ca cascam ochii si ne curg balele la amandoi[:D]

Postat

ana - merci mult pt sfaturi[pup]. am facut exact cum ai spus si a fost grozav. am plecat la 10 din casa si ne-am mai intors la 15[pk]he he...boierie

leeloo - pai nu. cucul trebuie pus in jos. daca il pui in sus risti sa dea pipi pe langa betelia scutecului. daca il pui in jos drept n-ai treaba chiar daca sta toata noaptea cu un scutec.

hiiii apropos....trebuie neaparat sa mai trag o fuga si la care4 ca am ramas fara scutece si huggies premium nu gasesc decat la ei. ooofff ia uite ce de treaba am eu[8D]

Postat

aaa si mai am si eu o problema. nu gasesc bodyuri fara imprimeuri fix pe piept. asta mai nou morfoleste tot,inclusiv hainele dupa el iar imprimeurile sunt toxice. va spun eu ca doar asta am facut o viata. aveti grija si voi daca fac piticii la fel.

pe site-ul asta nu ma descurc[alcool]nu vad decat vreo 10-15 poze si inteleg ca sunt aproape 2000[alcool]sunt varza

Postat

Cum a spus si Sirimie, se baga virusul in corp si organismul e slabit. E logic, dar de unde era sa visez eu ca trebuie 72 de ore, vorba lui Pisi...in fine...faptul e consumat.

Cat despre supa, eu am auzit la mai multi medici de aceste 3 legume morcov, pasatrnac si telina deodata, din toate numai morcovul cred ca ar avea potential alergen, dar nu ma pronunt. La noi a fost ok cu toleranta pielii, de burtica insa a fot urat...

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Postat

of pisik,ma sperii...si al meu e rau de burta. ma gandesc cu groaza la diversificare.

intrebare: voi ati scos reductorul de la scoica??? bine...cine are

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...