Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Eu merg la somn acum ca astazi am luat aer mult si m-a luat somnul devreme ca pe bebei. de obicei abia pe la ora 1 noaptea adorm, acum vad ca e 11 si deja pic de somn...

Noapte buna si vbim maine. [flo]

Credendo vides!

[gravi] 21+ cu [fetita] Isabella Karina

( 22 + dpdv al ecografului)

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

A ! uitasem ! vezi ca ceea ce platesti anul asta pe analize sau ultrasound ( medical), poti sa claim anul viitor la taxe. Asa ca banii nu-s pierduti.

Te pup.[pup]

Credendo vides!

[gravi] 21+ cu [fetita] Isabella Karina

( 22 + dpdv al ecografului)

Postat

Buna dimineata fetelor [:D]

Katy lasa ca ne descurcam noi si cu sotii astia care lucreaza asa de mult..trebuie, nu????? Ca si eu mereu ma gandesc ca o face pt noi....nu din placere..[alcool][alcool]

Ionelamaria sper din tot sufletul ca in noaptea asta sa apara sotul tau acasa...sa nu mai apara nici o amanare... eu stiu ca la cate o amanare de-a sotului meu faceam ca trenu....eram rea rau de tot [:I]

Jay ooooooooo...lume noua...[:D]...bine ai revenit..si cu asa esti bune..te iertam ca nu prea mai treci pe la noi prin vizita...dar sa stii ac te asteptam mai des si cu foarte mare drag [pup]

Felicitari pentru [fetita][pup]

Danangie bine ai revenit din concediu...cat despre Alessio [:D] sa stii ca mai toti copilasii de varsta lui scuipa...l-am vazut si pe Filip al lui Bujo..ca tu o stii..sa-l vezi si pe strumf ce scuipa..[:-)))][:-)))][:-)))]

Asteptam poze din concediu ...ok?????[8D]... hai ca sa vedem si noi burtica..[:D]

Mda...banuiesc ca vizitarea acestui forum se lasa asteptata pana luni dimineata...asa ca eu va urez un we placut!

Mi-am adus aminte ca azi merg si la ziua lui Filip...copilasul prietenei mele ...implineste un anisor..[olala]...dar asta dupa ce ii canta LMA..pt ca imi este destul de greu oricum...azi ar fi trebuit sa-i serbez si eu ziua lui Darius...[:(]

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]

n: 15.07.2008

d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

[gravi] 22+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">

bebe [baietel] Flavius Cristian

POZE

Postat

Neata si de la mine fetili!

Ce de activitate asta noapte pe aici..[:D]..Jay, Katyuscha, Laura faceti echipa buna vad[:D][:D][:D]

Eu ieri doar v-am citit, asa o lene am in ultimuul timp...[alcool] Si a plouat toata ziua, se vede ca Doamne Doamne mi-a ascultat rugamintea si a adus ploaia si la Mangalia, spre disperarea tuturor turistilor veniti in wee la mare[:D] Asa s-a mai racorit nitel si la noi si ce bine mai eee...[pk]

Camy, stiu ca e greu sa treci peste ziua de azi, dar uite ca Dumnezeu nu ne uita, si fix azi dupa un an..ai o speranta noua in burtica, si o sa fie totul bine! Ati trecut peste ce era mai rau, de acum va fi doar soare pe strada voastra! Nu zic ca poti uita, dar...gandeste-te doar cum era sa fie azi fara sa fii insarcinata si sa il astepti pe bb Flavius..atunci sigur era mai rau! Si inca ceva bun, ati facut curat in casa..totul merge cum ar trebui, nu? Incet, incet..o sa fie totul bine! Hai, fruntea sus, numai pupici de la mine![pup][pup][pup]

Danangie, chiar ma gandeam ce mai faci...dar se pare ca nu am prins discutia cand ai spus ca pleci la mare si nu mai intri pe forum[alcool] Ma bucur ca Alessio acum doarme mai bine si ca ..creste ca un copil normal cu bune si rele..[:D], mai ales cu mofturile si cu scuipatul[:D]

Krelia, bine ca ai scapat de examen! De acum dilaila, nu?[:D]

Jay, ne bucuram de vizita ta aici si ca ...aduci si un carucior roooz! Si noroc cu tine , ca asa imi bag si eu caruciorul roz la semnatura, desi trebuia sa il pun de vreo luna si...[alcool]

Simona, ma bucur tare mult de rezultatele bune si ca bb e sanatos!! Ca doar noi doua suntem de aici din zona[:D] Sa o mai asteptam si pe Larisel cu vesti noi si bune!

Eu azi dim am program administrativ gospodaresc prin casa , ca tot o citesc pe Camy care munceste de zor si imi tot zic:..vai ce puturoasa mai pot fi[alcool] Poate doar asa ma mai invrednicesc si eu sa sterg un praf si sa intind niste rufe, ca in rest, curatenia toata in casa o face sotul![pk][:D] Tare norocoasa mai sunt![pk][pk]

Pupici la gagici si wee placut!

Proaspata Doamna![pk][pk][:D][:D][:D]

Laura, [gravi] 22+id="Comic Sans MS">id="size2">id="blue">

poze

Postat

Buna dimineata

Astazi dau de baut... tocmai m-a sunat sotul ca a luat bilet spre romania si ajunge in noaptea asta acasa[olala][olala][olala]. ABIA ASTEPT.... ca si asa a amanat cateva zile.... Dau de baut ca bebe era rusinos la 4 d si isi acopera fata cu mainile tot timpul... si se trage de nasuc[:D] si mai dau de baut ca azi e prima zi din saptamana 20 ( adica avem 19sapt+1zi). Se cunoaste ca mi-e bine... nu? sunt capabila sa dau de baut si pentru norisorii de pe cer... ca e racoare datorita lor ( si chiar e un motiv)[olala][olala][olala]

M-am dus la vale[:D][:-@][:-@][:-@][alcool][alcool]

[gravi]19+ [baietel]

aniversarea nuntii

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Postat

buna dimineata tuturor!

Laura Gid="red">,JAYid="red">-felicitari pt. vestile bune si la mai mare !

Ionela id="red">- asteptarea ta a luat sfarsit [:D]..sa ai un w-e minunat!

miany

[gravi]22+[baietel] DAVID ANDREI

Postat

[hopsieu]

Salutare! Sper ca nu m-ati uitat...Am intrat sa va anunt ca bb e bine dezvoltat,chiar mai mare cu o saptamana si...e fetita[pk][pk][pk]

Inca putin si termin si eu cu licenta si apoi sper sa reincep sa tin pasul cu voi.Sper ca sunteti bine si voi si bebelusii.

Va pup si va doresc un we minunat[pup]

Laura, [mamica][gravi](18+) a lui Radu Mihaiid="purple">id="Comic Sans MS">

Postat

Bina dimineata!

Katyuscha21 si Laura G, eu as fi totusi precauta legat de ce a spus medicul, sperma contine prostaglandine si daca uterul e un pic predispus la contractii poate fi bai.Eu am experienta ca medicii de aici nu pun nici un accent pe prevenirea problemelor si in general minimalizeaza orice pericol.

Ionela, ma bucur ca ai asa o zi fericita!![pup]

Christina 17+ , mamica David 5 anisori

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...