Administrators desprecopii Postat Septembrie 14, 2010 Administrators Raport Postat Septembrie 14, 2010 dragilor, avem o problema: ne mananca niste musculite de vii si am citit pe internet ca cea mai eficienta crema este Avon Skin-So-Soft. Ne poate trimite cineva din Romania sau lume asa ceva? Platim. Dati un pm. multumesc ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">
deya Postat Septembrie 14, 2010 Raport Postat Septembrie 14, 2010 Sprayul de la Autan l-ati incercat? deya
Administrators desprecopii Postat Septembrie 14, 2010 Autor Administrators Raport Postat Septembrie 14, 2010 deya, ideea este ca nu vreau sa intram numai pe chimicale cu deet - de asta caut alte solutii. mersi ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">
alex_andra Postat Septembrie 14, 2010 Raport Postat Septembrie 14, 2010 Citat:citat din mesajul lui desprecopiidragilor, avem o problema: ne mananca niste musculite de vii si am citit pe internet ca cea mai eficienta crema este Avon Skin-So-Soft.Ne poate trimite cineva din Romania sau lume asa ceva? Platim. Dati un pm.multumesc**************Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">align="right" id="quote2">Ma interesez maine la servici daca poate cineva sa mi-o aduca in timp util pentru voi, am cativa colegi care se ocupa de distribuire si daca o au va anunt.Poate totusi e altcineva mai rapid[:)]Sau poate merge mai repede daca muti subiectul la "sunt in panica!", poate e cineva pe aici distribuitor[pup]Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)BAZAR UMANITAR
rall Postat Septembrie 14, 2010 Raport Postat Septembrie 14, 2010 ebay.co.uk - gasiti aici sute de astfel de creme, la preturi de nimic
Viovio Postat Septembrie 15, 2010 Raport Postat Septembrie 15, 2010 Sunt eu distribuitor. Mirela ti-am trimis PM. Violeta, mami de printesa [zana]CRISTIANA BIANCAid="red">
Administrators desprecopii Postat Septembrie 15, 2010 Autor Administrators Raport Postat Septembrie 15, 2010 dragilor va multumesc - incredibil - azi am primit deja 2 tuburi de la cineva de pe DC. Incredibil de rapid. Asa un raspuns, mai rar :) cu drag, mirela ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size2">
Postări Recomandate