Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Mamici si gravidute de Constantaid="size1">id="blue">

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 11,12,13,14,15,16,17,18,19,2021,22,23,24,25,26id="size1">,id="size1">27id="size1">,28id="size1">,29id="size1">,30id="size1">,31id="size1">,32id="size1">,33id="size1">, 34, 35id="size1">,36id="size1">37id="size1">,38id="size1">,39id="size1">,40id="size1">,41id="size1">,42id="size1">,43id="size1">,44id="size1">,45,id="size1">46,47,48id="size1">,49,50, 51, 52, 53, 54, 55,56, 57, 58, 59, 60,LISTUTA NOASTRA:id="blue">[mamica]MAMICI id="navy">:id="size3">[mamica]Adryana_4uid="purple">- Biancaid="red">Abibrinzaid="purple">- Victor-Catalin id="blue">si Mihaiid="blue">A_dejuid="purple">- Ericid="blue">Andataid="purple"> - Octavianid="blue">, Alexandraid="red"> si Ioanaid="red">Andicuid="purple">- Filip Gabrielid="blue">AndreBid="purple">-Mateiid="blue">AngeliquedeS id="purple">- Mihai Viktorid="blue"> aliasid="purple"> Pupiid="blue">Baviid="purple">-[baietel]Bisousid="purple"> -Cristinaid="red"> si Victorid="blue">Calinclaudia - Clara Mariaid="red">Carmenita [baietel]Chryssy -Elifid="red">Creem - Maria Sofiaid="red">Crisis81- Teodoraid="red">Dady68-Andreea si Biancaid="red">DanaDumitru-Riana Mariaid="red">Dandusa- Crinutaid="red"> si Radu Ioanid="blue">Daniela76 -Alexandraid="red">Daria Ioana - Casandraid="red"> si Darius Costinid="blue">Deiutz - Ana Ilincaid=

• Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Mav "Despre sauna, piscina si jacuzzi si dusurile pe care le-am impartit cu Andreea, o las pe artista sa scrie, caci ea le zice mai bine decat mine!"

A nu se intelege altceva... eram 2 scapate/tensionate de acasa care ne bucuram fiecare in legea ei in valurile/aburii minunilor acvatice.

Nu stiu ce ti-a facut tie maseurul Alina, dar la mine a lucrat atat de bine ( e o parte in masajul capului si a scalpului cand lucreaza energetic 'al treilea ochi' ca tot ma toropesc in mod placut de vreo cateva ore incoace... si nici picioarele si nici spatele nu mi-l mai simt...) in ceea ce priveste calitatile fizice ale tipului, nu ma pronuntz, cand am intrat la el in camarutza mi-am impus sa nu-l privesc derect in ochi, stie baba ce stie...[:D] ...offf. deci avea privirea albastra.... [olala].....

Edit: revin cu descrieri si povestiri, da' lasati-ma sa-mi revin mai intai[pup]

Mama lui Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf

http://community.webshots.com/slideshow/573284799CcJsPL

http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Postat

Mai fetelor, cum de pierd eu toate astea? Nu stiu cum faceti, cand va vorbiti, dar trebuie sa fiu mai vigilenta.

Voi la masaje, saune, arome, portocale, ochi albastri si eu mi-am prins urechile in tortul Andreei. A iesit, dar preferam sa fiu cu voi.

Cristina avem o jucarioara (scoica albastra) luata de Sara din masina ta, o inapoiem cu prima ocazie.

Crisis drum bun si distractie maxima la munte.

DanaAlex drum bun maine seara si pupici la cei mici.

Va pup.

Simona si printesa Sara - (02.09.2007)

Postat

salutare!!!!

simonasima...ma incerca amintirea anuntului...asa ca am cautat ca stiam sigur ca eu am scris instigarea la plecare in olimp-neptun:))))...asa ca ia citeste mesajul meu din pagina 18/ capitolul 60...al patrulea de sus in jos...zice la final cam asa:

"...asa ca maine in jur de ora 13 si ceva, plecam in excursie acolo:)))...eu cu 2 colege de forum, una din ele incearca si relaxarea de la spa...asteptam amatoare de marit gasca...poate facem o seara prin statiuni:)....asa ca fetele:)))"

id="size1">id="Comic Sans MS">

...asa ca :)...am constiinta impacata....totul s-a facut deschis...

vezi bine madaluta ce declara in mesajul 4 din pagina 16/cap. trecut...:)....pupici...si fii pe faza:)

toate cele bune...

Postat

Neatza!

Rozalia!!![s] La multi ani cu sanatate! Sa traiesti, sa-nfloresti! Te imbratisez cu drag![pup][grup]

Andre, cum sa se inteleaga altceva?![:D] Doamne fereste! De fapt, ai dreptate, nu o singura data s-au interpretat malitios lucrurile simple si directe scrise aici[:D]... asa ca-i buna precizarea ta![:D]

Da, avea privirea albastra (imi place sa privesc oamenii in ochi; n-am nimic de ascuns), dar mi-a facut impresia ca era mai tanar decat noi, asa ca nici pt mine nu se pune![:D]

(Bey, notati prezenta zambaretilor, daaaa?![:D])

...Extraordinar masajul... si acum ma simt [9cer]......

Mami Fericita Non-Stop[8**]

perlute

id="size1">

Postat

alina,eram la cumparaturi ca l-am dus pe fimiu la soacramea pe la 21 si pentru ca am prins moment liber si batea vantul la noi in frigider nu am mai stat pe ganduri.am vazut pe la 23 si ceva apelul, iarta-ma, trebuie sa-mi schimb neaparat melodia ca nu il aud[bang]in aglomeratia din market.sunt la cafea si te sun mai tarziu ca sa nu deranjez.eu inca astept raspuns de la tine ca inchid luna iunie si dupa aia nu mai pot sa te ajut decat daca vrei pe iulie.inca mai pot pe iunie sa te astept cateva zile.

la multi ani, menuet.sa fii fericita, iubita si implinita.

adriana&[aerob]razvan-mihai 01.11.2004

varsta lui razvan

Postat

Buna

Subscriu si eu la ce au zis fetele, ieri a fost grozav. Imi pare rau acum ca nu mi-am luat lucrurile care mi-au placut [:D] atata am ezitat si pana la urma am plecat cu mana goala si ma oftic acum tare :) Mentionez un lucru important pt mine: Pupicu a stat tare frumos si cuminte in scaunul de masa la restaurant si nu numai atat, chiar A MANCAT!!

EDIT: am uitat sa scriu principalul. Veniti azi la plaja?? Noi mergem la ora 5. Daca e cineva care nu are cu ce sa ajunga ma ofer.

Ellen, iti doresc casa de piatra si numai bine in viata!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)id="purple">

id="purple"> Inimioara meaid="purple">id="size1">

zicolorataid="purple">id="size1">

Sa-l ajutam pe Mihaita

Bazar pentru Mihaita

Postat

Elena, CASA DE PIATRA!id="purple"> sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de impliniri in viata! Sa fie nunta asa cum iti doresti...!si...asteptam poze.....

[s]Menuet, LA MULTI ANI FERICITI!id="red">

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!id="blue">

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!id="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...