Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Fetelor,

Am o problema despre care n-am reusit sa aflu prea multe. Poate ma ajutati voi. Sunt insarcinata in 6 saptamani si mi-a fost descoperit un polip decidual care sangereaza (cauzat - se pare- chiar de sarcina). Tocmai am fost externata dupa o internare de urgenta, cu iminenta de avort si pe biletul de iesire am acest diagnostic. Am fost atat de bulversata (fusesem la control sa confirm sarcina si sa ma asigur ca totul e bine pentru ca sangerasem putin si m-am trezit internata in spital cu tratament de mentinere a sarcinii - nici macar bagajul n-am putut sa-mi fac), incat n-am prea fost in stare s-o intreb prea multe pe dr. M-a asigurat ca sarcina e bine (dupa eco intravaginala), desi initial, dupa tuseul vaginal, a crezut ca e pierduta (o posibila explicatie a acestui fapt ar fi ca au fost de fapt 2 embrioni, dintre care unul s-a pierdut), m-a trecut pe tratament de mentinere, am stat 3 zile in spital si, la iesire, mi-a zis ca ne vedem peste 2 saptamani la eco abdominala sa vedem evolutia sarcinii.

Ajungand acasa, ceva mai linistita, am inceput sa-mi sa-mi pun tot felul de intrebari la care nu prea am gasit raspuns. Asa ca m-am gandit la voi. Poate ma ajutati cumva pana ajung iar la control.

Va multumesc de pe-acum pentru posibilele informatii [flo]

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

BUNA.eu am avut la a doua sarcina un polip pe col.stiam de existenta lui,dar nu l am cauterizat,pt ca mi a fost frica ,dar si pt ca citisem ca n are nicio treaba cu sarcina,nu creeaza probleme.din pacate,n a fost asa.am sangerat inca din luna a doua de sarcina,dr mi a propus sa mi l scoata,dar mi a spus ca pot pierde si sarcina,asa ca am refuzat,pt ca era o sarcina pe care o asteptam de ceva tp...

am facut tratament de mentinere,am inceput sa fac clexane pt ca aveam si alte probleme si sangerarea s a oprit undeva pe la 12 saptamani[daca imi aduc bine aminte].la 24 de saptamani am inceput iar sa sangerez,aproape zilnic,asa ca ultimele luni de sarcina le am petrecut aproape numai in spital.dr mi a spus ca sangerez din cauza polipului,pt ca la eco nu se vedea niciodata nimic.la 31 de saptamani a tb sa mi scoata polipul,cu anestezie generala,pt ca nu se mai oprea sangerarea.

revin ca tb sa l culc pe cel mic.

Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] Codrin

Poze Cris

Bebe Codrin

Postat

din pacate,am continuat sa sangerez si dupa scoaterea polipului,iar dr mi a spus ca se elimina resturi,ca e normal sa sangerez.nu stiu de ce,dar eu simteam ca nu sangerez din cauza asta...,poate pt ca il aveam de ceva tp si nu sangerasem niciodata,dar dr spunea ca sarcina apasa pe el si de asta sangerez in tp sarcinii.

oricum,ideea e ca sangerarea,la fel ca si pana la scoaterea polipului,se oprea o zi,doua,trei,apoi revenea,faceam o perfuzie cu mialgin,iar se oprea si tot asa,asa am tinut o pana la 36 de saptamani,cand sangerarea nu s a mai oprit si dr a tb sa ma opereze.din fericire,copilul a fost bine...pe foaia de externare scria''[placenta praevia''[,deci,eu cred ca mai mult de asta am sangerat.

iti doresc sarcina usoara si la termen si daca mai ai vreo nelamurire,ma poti intreba.

Poze Cris

Bebe Codrin

Postat
Citat:
citat din mesajul lui monalac
din pacate,am continuat sa sangerez si dupa scoaterea polipului,iar dr mi a spus ca se elimina resturi,ca e normal sa sangerez.nu stiu de ce,dar eu simteam ca nu sangerez din cauza asta...,poate pt ca il aveam de ceva tp si nu sangerasem niciodata,dar dr spunea ca sarcina apasa pe el si de asta sangerez in tp sarcinii.oricum,ideea e ca sangerarea,la fel ca si pana la scoaterea polipului,se oprea o zi,doua,trei,apoi revenea,faceam o perfuzie cu mialgin,iar se oprea si tot asa,asa am tinut o pana la 36 de saptamani,cand sangerarea nu s a mai oprit si dr a tb sa ma opereze.din fericire,copilul a fost bine...pe foaia de externare scria''[placenta praevia''[,deci,eu cred ca mai mult de asta am sangerat.iti doresc sarcina usoara si la termen si daca mai ai vreo nelamurire,ma poti intreba.Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] CodrinPoze CrisBebe Codrin
align="right" id="quote2">Multumesc frumos pentru informatii. La mine s-a oprit sangerarea inca din spital, acum am numai o scurgere bej-maronie (asa ca in ultima zi a menstruatiei), iar dr mi-a zis ca e posibil ca acest polip sa necrozeze si sa se elimine singur (sa nu-mi fac probleme).Placenta ta praevia a avut vreo legatura cu polipul (scuza-mi ignoranta, dar este prima sarcina si sunt f speriata, iar lipsa asta de informatii concrete ma omoara)?PS. E normal ca din cand in cand sa te intepe burtica, asa...ca la ciclu?[flo]Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Postat

burta e normal sa te doara,pt ca se intind nu stiu ce muschi pe acolo.

placenta praevia nu are nicio legatura cu polipul,de asemenea,nu cred ca polipul sa se necrozeze,nu prea cred ca are cum,pt ca el e bine ancorat acolo..ma rog,bine ar fi sa fie asa.multa sanatate!

Poze Cris

Bebe Codrin

Postat

Iti multumesc inca o data pentru raspunsuri si-ti doresc si eu numai bine atat tie cat si flacailor tai [pup].

O sa aflu mai multe la urmatorul control.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

multumesc monalac pentru rapiditatea raspunsului si mana de ajutor in orientarea pe forum.cu ajutorul tau am aflat de inca o mamica cu aceeasi problema si cam aceeasi varsta gestationala.esti super!

astept in continuare sa-mi spui cum ti-a fost dupa...interventie si pana la nastere.dar oricum esti o castigatoare!sa-ti traiasca sanatosi si voiosi copilasii

Postat
pt little light as avea niste intrebari daca ai putea sa ma ajuti.ce inseamna de fapt polip decidual? nu am inteles daca in spital ti-a fost scos sau nu si in ce consta tratamentul de mentinere a sarcinii in aceste conditii? tu in cate saptamani exact esti acum? multumesc anticipat

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...