Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

(1)id="red">id="size2"> GENEZA PLESNELII [:D]- pe 16.11.2008 ora 01:04:32id="red">id="size2">id="Times New Roman"> (2)id="red">id="size2"> OBRAZU' HALALALT [:D]id="Times New Roman">
(3)id="red"> id="size2">CRACIUN FERICIT [aho]id="Times New Roman"> (4)id="red">id="size2"> LA MULTI ANI [aho] id="Times New Roman"> (5)id="red">id="size2"> 2009 DE MOTIVE DE RAS [:-)))]id="Times New Roman"> (6)id="red">id="size2"> 2009 de motive de ras [:-)))] - Capitol terminat in 8h 1m 29s!!! pe 01.01.2009id="red">id="size3">[:D]id="Times New Roman">(7)id="red">id="size2"> 2009 de motive de ras [:-)))]id="Times New Roman"> (8)id="red">id="size2">Alaturi de Gabitza [ruga]id="Times New Roman">(9)id="red">id="size2"> La multi ani, Ioanelor ! [s] id="Times New Roman"> (10)id="red">id="size2"> Cele mai jenante... [:-)))] id="Times New Roman">(11)id="red">id="size2"> Cele mai jenante locuri [sex] - Capitol terminat in 8 ore si 2 secunde id="size2">[:D]id="red">id="Times New Roman"> (12)id="red">id="size2"> Cele mai ciudate locuri [sex]id="Times New Roman">(12 bis)id="red">id="size2"> Spovedania... [popa] id="Times New Roman"> (14)id="red">id="size2"> Sex, bascalie and rock'n'roll [sex] [:D] [roker]id="Times New Roman"> (15)id="red">id="size2"> La multi ani,Misha![flo]id="Times New Roman"> (16)id="red">id="size2"> pentru SONIA![majoreta]id="Times New Roman">(17)id="red">id="size2"> EMMA ramai cu noi![pup]id="Times New Roman"> (18)id="red">id="size2"> EMMA ramai cu noi![floare3]id="Times New Roman"> (19)id="red"> Iubire pentru EMMA![grup]id="Times New Roman">(20)id="red">id="size2"> WOW![wow]- Sarbatorim 20 de capitole cu multa dragoste! [grup]id="Times New Roman">id="size4">(21)id="red">id="size2"> Alarma!!!!![:D]id="Times New Roman"> (22)id="red">id="size2"> La multi ani Alex![s]- Capitol terminat in 8h 16m 29s!!! pe 01.02.2009id="red">id="size2">id="Times New Roman">(23)id="red">id="size2"> Alaturi de Gabitza [grup]id="Times New Roman"> (24)id="red">id="size2"> Alaturi de Gabitza [grup]id="Times New Roman">(25)id="red">id="size2"> Nu suntem acasa [recevere] id="Times New Roman"> (26)id="red">id="size2"> Acu' ce mai facem? [alcool]id="Times New Roman"> (27)id="red">id="size2"> Ce ne enerveaza?[:(!]id="Times New Roman"> (28)id="red">id="size2"> Ce faceti dupa... ? [xinpat]id="Times New Roman"> (29)id="red">id="size2"> Ce ne bucura? [:D] [olala]id="Times New Roman"> (30)id="red">id="size2"> Amintiri de demult [hippi]id="Times New Roman">(31)id="red">id="size2"> Alaturi de
  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

vezi ca ai scapat ultimul ochi...

kari nu mai plange draga mea...facem amandoua bairam...de fapt noi 3: tu eu si cu max...dar mai aducem si pe sotu tau si pe boraci...sa vezi ce chefalau sa incinge...

[flo]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3">

Pozeid="blue">, Just Meid="blue">

Infertilitatea este o boalaid="red">

Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue">

[sofer] ambitioasaid="navy">

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OMid="red">id="size2"> e lucru mareid="blue">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Delphinas
vezi ca ai scapat ultimul ochi...kari nu mai plange draga mea...facem amandoua bairam...de fapt noi 3: tu eu si cu max...dar mai aducem si pe sotu tau si pe boraci...sa vezi ce chefalau sa incinge...
[flo]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3">Pozeid="blue">, Just Meid="blue">Infertilitatea este o boalaid="red"> Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue"> [sofer] ambitioasaid="navy">

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OMid="red">id="size2"> e lucru mareid="blue">
align="right" id="quote2">cre'ca facem chef doar noi doua...ca boracii e la piscina, singuri, adika nu chiar, cu dirigu de la scoala si alti colegi, hasbandul e la vise [nani] eros...io am facut mancare, am hranit barbatul, acuma ar trebui un aspirator...dar cum soacra nu vine in control, nu ma stresez. si e un nor de ploaie....agent007, sa fi gazda buna, adika sa "iei" tot de pe musafiri. a nu se intelege gresit![pk][batetoba][batetoba]Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue">[comoara]VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3">[bonjovi]Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!id="purple">
Postat

gata...am fost la intalnire cu iulia&family,a se intelege iubitul si amantul lui delphi...bey,are iulia un cariocicat carliontat,smecheras...mama mama...am stat pe plaja ,dar ne-a gonit ploaia...asa ca poze n-am apucat sa fac,facem maine....

delphi,la mine te refereai ca am scapat un ochi???

kari,profita si tu ca nu sunt boracii acasa si petrece timp cu husband-ul....sau au venit deja?

ma duc sa le pun porumbul la fiert la kupii si sa trag un aspirator,ca maine am o jena si nu poci....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Blogul lui Mihaita

Despre noi,aici!

A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Postat

Vreeeeeeeeeeem pooooze nu vorbe.

In alta ordine de idei ziua de azi m-a epuizat,am facut parastas pt unchi-miu dupa care fina a venit ca o furtuna la mine ca urma sa plece la o nunta si a nimerit o coafeza idioata asa ca m-am milogit de coafeza mea sa o faca printre programari,eu am machiat-o si am reusit sa-i astern si un zambet pe fata[:D],au plecat fericiti,si apoi a venit baiatul de la magazin sa ne roage sa-l cununam(cred ca ma fac nasa de meserie[:D]),acum am culcat Terminator 3 ma pregatesc sa-l adorm si pe 2 si apoi ma duc in dormitor sa ma impac cu ursu[olala] ca zilele astea ne-am cam ciocnit(si io am castigat[pk])

Mihaela 007 saru-mana pt mesajul de ieri mi-a mers la suflet,m-am simtit rau toata ziua si am plans pt ca ieri a fost ziua mamei si prima data cand in loc s-o imbratisez sa petrecem ,sa-i ofer cadouri,m-am dus la cimitir si am imbratisat pamantul,tare-i greu fara ea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Postat

Saru-mana pt cafea Anca.

Am "analizat " pozele impreuna cu Mariuca si am declarat : su-per-be.

O dulceata cea mica mai ales in poza cu sutienul ,mortala[olala].

Incerc sa ma remontez dupa azi noapte cand au navalit astia peste noi ,dupa ce ca ne-au stricat "impacarea" nici nu ne-au lasat sa dormim ca lumea si suntem varza amandoi.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...