angelynna82 Postat Septembrie 15, 2010 Raport Postat Septembrie 15, 2010 Seara buna, Am gasit o gradinita - Daniel Margus se numeste, as vrea sa duc copilul acolo. La prima vedere totul e super fain, dar totusi as vrea mai multe pareri. Pretul bun, programul bunicel, 2mese, nu optionale pt moment, ii scoate afara cand e frumos.. Ceva pareri aveti? multumesc[flo] de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica Citează
iriss27 Postat Decembrie 9, 2010 Autor Raport Postat Decembrie 9, 2010 Nu a mai inscris nimeni copilul la aceasta gradinita? As vrea sa aflu si eu mai multe pareri, referitoare la: - activitatea didactica: ce optionale au, in ce consta metoda lor de educare - meniu - personalul gradinitei, cum se poarta cu copiii Iriss id="green"> id="size4">id="Script MT Bold">mami de Yvonne id="red">id="size4">id="Script MT Bold">[zana] si David id="blue"> id="size4">id="Script MT Bold"> BLOG de mamica[cit] Citează
stancuMaria Postat Martie 15, 2011 Raport Postat Martie 15, 2011 buna, ai inscris copilul la Gradinita "Daniel Margus"? eu am avut o discutie "deloc placuta" cu dl Margus.......norocul lui ca a fost doar telefonica. am cerut cateva detalii si a fost foarte deranjat de intrebari, replicand ca "tot ce trebuie sa stiu e scris pe site". Alte gradinite civilizate in zona Barbu Vacarescu / Pipera cine mai cunoaste? Multumesc, Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.