Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Neata si de la noi... cu ochii carpiti. Am petrecut jumate de noapte la toaleta, nu stiu ce am mancat... sau o fi de la fier?

[majoreta][majoreta][majoreta]Hai Loredana!!!id="size4">id="red">[majoreta][majoreta][majoreta]

La multi ani Simona!id="size4">id="red"> Sa fii sanatoasa, nastere usoara si sa ai un bebe bun si cumintel! [pup][pup][pup]

Fug sa bag o masina de rufe, vad ca se agita treburile pe aici si nu vreau sa ratez nimic.

Donna [gravi] 36+ cu [baietel] Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

• Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

donnaid="red"> eu asta patesc de la fier de cand il iau. tu abia ai inceput sa il iei?

-----

Mami de [buburuza] rozaid="purple"> + [gravi] 38 s [baietel]

[8**]

Slava Tie, Doamne!id="purple">

The colder the winter the warmer the spring [flo]id="teal">id="size1">

Postat

Mari [pup][pup]... mai e putin si-l vei cunoaste pe micul Petru! [olala]

Donna [gravi] 36+ cu [baietel] Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui maitreyi
donnaid="red"> eu asta patesc de la fier de cand il iau. tu abia ai inceput sa il iei?
-----Mami de [buburuza] rozaid="purple"> + [gravi] 38 s [baietel] [8**]Slava Tie, Doamne!id="purple"> The colder the winter the warmer the spring [flo]id="teal">id="size1">
align="right" id="quote2">Nu, il iau de ceva vreme, dar trebuie sa recunosc ca nu zilnic. Pana acum am mai avut probleme, dar mai dadeam vina pe cantitatea uriasa de fructe pe care o mananc. Azi noapte a fost mai rau, eram eu cam intoarsa pe dos de aseara, ce sa mai zic... o bagasem pe maneca!Ce zici, sa beau un ceai de menta mai diluat?Donna [gravi] 36+ cu [baietel] Tudor GabrielDoamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
Postat

donnaid="red"> la mine functioneaza perfect smecta [:D] macar ma pune pe picioare ca a doua zi o iau de capat, deci pe mine nu ma constipa. daca ti-e frica sa nu te constipe fa-l diluat, da. eu mai am de luat o saptamana fierul [pk]

-----

Mami de [buburuza] rozaid="purple"> + [gravi] 38 s [baietel]

[8**]

Slava Tie, Doamne!id="purple">

The colder the winter the warmer the spring [flo]id="teal">id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui office
Buna dimineata fetelor!Unde se pot vedea pozele cu bebeii?Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
align="right" id="quote2">Ti-am trimis PM![pup]Ana[gravi]36+id="purple">[fetita] Maia Elenaid="red"> [comoara] lu' mamaid="purple">
Postat

Asaa..si acum sa venim cu vesti, ca am fost ieri la dr. Bebelusul meu s-a intors [pk] deci am speranta ca nasc natural cum i-mi doresc, i-si papa manuta [:D], are greutatea de 2.800-2.900, am facut monitorizare la inimioara si bate foarte bine, colul este inchis deci, dr zice ca nu ar trebui sa nasc inainte de 4 oct. Mi-a zis ca pot naste intre 4 si 11 oct. Cand m-a vazut cat de umflata sunt m-a certat ca nu am scos sarea de tot de cand mi-a spus dansa acum o luna. Mi-au aparut pe picioare, ca niste vergeturi roasii pana la genunchi si dr zice ca sunt edeme de la sare si ca astea pot aparea si la bebe si sa ii faca rau. Nu am stiut ca poate sa ii faca rau si lui [q]. Nu mai zic, ca mainile si picioarele sunt exagerat de umflate. Sa vad ce pot sa mananc fara sa contina sare. dr mi-a spus ca fara paine, iaurturi, pana si cerealele contin sare [bang]. Dar nu conteaza ca 3 saptamani nu moare nimeni, bebe sa fie bine. Hai ca m-am plans destul [:I]. Scuzati-ma ca m-am intins atat dar e tare bine cand ai cu cine sa vb [pup]

cristina si bebe in burtica [gravi] 36+sapt

Postat

Neata burticute dragi!

Pentru ca n-am mai intrat de vreo saptamana, trebuie sa felicit bebeii noi veniti pe lume si mamicile lor fericite [flo][flo][flo] Am de citit o gramada.

Simona24id="red"> La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Chichiid="red"> cred ca aseara la emisiunea lui Mandruta a fost sotul tau...?

Noi suntem bine, mergem la control marti si ne incearca deja emotiile [:D]

Raluca, cu Biliboi la purtator [baietel] (34+)

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...