Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Buna!

As vrea sa stiu sa fac cas pane cu coaja crocanta, am incercat n metode, inclusiv cu pesmet, coaja sta crocanta doar la prajit si cand scot casul pe farfurie se inmoaie.

Stiti cumva vreun secret? Oare prin restaurante cum de le iese asa de bine?

Poze Diana

Povestea nasterii

Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008)

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Buna Kitzy!

Incearca reteta asta.

Pregatesti un scrob din ou, faina, apa si sare. Dai casul sau cascavalul prin scrob si prin pesmet, apoi iarasi prin scrob si prin pesmet si il pui la prajit. Mie imi vine bine!

Postat

Eu fac cascaval pané dupa reteta asta si nu da niciodata gres. Bucatile de cascaval taiate in grosime de 2 cm se dau cu sare si piper apoi le trec o data prin faina apoi prin ou batut cu condimente si apoi iar prin faina, daca ti se pare ca nu s-a legat cum trebuie mai treci o data prin faina si ou nu este problema daca iese crusta mai groasa. In ou poti sa adaugi vara si ierburi aromate tocate marunt de tot, are gust si aspect mai bun.

Se pune in uleiul foarte bine incins, trebuie sa fie asa altfel se topeste si curge din crusta si se coace fara capac, se intoarce cu ajutorul a doua palete plate din lemn sau tefal pentru a nu se sfarama crusta. Pofta buna !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...