Kya Postat Iulie 11, 2009 Raport Postat Iulie 11, 2009 Vrem sa mergem un week-end de vreo 3 zile cu mandra prin zona Bran. Poate cineva sa-mi recomande vreo pensiune buna? Ma intereseaza una care sa aiba curte, iarba, umbra, eventual si niste jucarii pentru copii. Ralucaid="limegreen"> mamica de [copil] Sanzianaid="red"> id="Century Gothic"> God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">id="Century Gothic"> Citează
Nicoleta Postat Iulie 11, 2009 Raport Postat Iulie 11, 2009 Salut. Nu iti pot recomanda nimic, fiindca nu am mers (edit: in conditiile dorite de tine), dar sa imi spui cand veniti, poate sa ne vedem!! Nicoleta, mama lui Stefan [cavaler] si a lui Matei [copil]id="green"> Citează
Kya Postat Iulie 12, 2009 Autor Raport Postat Iulie 12, 2009 Nicoleta deocamdata nu stiu cand ajungem - poate pe la sfarsitul lunii. Dar bineinteles vorbim si aranjam. Ralucaid="limegreen"> mamica de [copil] Sanzianaid="red"> id="Century Gothic"> God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue">id="Century Gothic"> Citează
cristina_ana Postat Iulie 12, 2009 Raport Postat Iulie 12, 2009 Noi am stat la Club Vila Bran si a fost absolut superb. Mai ales daca aveti copii, sunt o multime de locuri de joaca, pajisti, se oranizeaza petreceri pentru copii, calarie, etc, etc. Vezi ca exista un subiect cu Vila Bran si afli acolo mai multe amanunte. Site-ul lor este www.vilabran.ro Daca te uiti la semnatura mea, am si poze de acolo! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si [gravi] 30+ cu [fetita] ( Emma Ioana ) POZEid="limegreen"> Citează
Nicoleta Postat Iulie 12, 2009 Raport Postat Iulie 12, 2009 Kya, eu am mers acolo la 2 cursuri, niciodata "de placere", insa am stat la hotel si nu cred ca asta vreti, nu? Vreti curte etc., asa-i? Nicoleta, mama lui Stefan [cavaler] si a lui Matei [copil]id="green"> Citează
Nicoleta Postat Iulie 12, 2009 Raport Postat Iulie 12, 2009 http://www.cheilegradistei.ro/ Adica aici. Nicoleta, mama lui Stefan [cavaler] si a lui Matei [copil]id="green"> Citează
roli25 Postat Iulie 12, 2009 Raport Postat Iulie 12, 2009 Aici www.hotelcehov.ro am fost si mi-a placut foarte mult. E un loc deosebit. Roli mami de Andrei [copil](16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) ANDREI MARC VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) Citează
Soleil Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 Noi am stat aici: http://www.selectholiday.ro/ Am fost anul asta, de 1 Mai, a fost foarte frumos. Flavianaid="navy"> si Tiana Mariaid="red"> (20.03.2004)id="left">Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.id="navy">id="right">id="size1"> Citează
andanii Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 cheile gradistei .... un loc superb [pk] ANDANII [flo][hia] "Licuriciul Emma din sufletul meu" id="size2"> "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" "Povestea unui licurici" id="size2"> [aerob]s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet id="red">cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" id="size2">[aerob]id="red"> [grasa] "grasa devine slaba" id="size2"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.