speranta Postat Iulie 12, 2009 Raport Postat Iulie 12, 2009 Si-a cumparat cineva un astfel de cuptor, de la top shop sau din alta parte? se merita? Oare friptura si restul preparatelor au gust bun? Orice relatie mi-ar fi de folos. Multumesc. Citează
cristiama Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 Stii cum e cu tot felul de aparate electrocasnice care tot apar: sa zicem ca la asta e mai buna friptura, buuuun, il cumperi; apare altul la care e mai buna prajitura, buuuun, mai cumperi unu? Sa fim seriosi! Ce crezi tu ca ar putea face in plus de cuptorul clasic la gustul mancarii? cristiama Citează
speranta Postat Iulie 15, 2009 Autor Raport Postat Iulie 15, 2009 as vrea sa nu mai folosesc ulei la prajit. Cuptorul clasic face o friptura intr-o ora si pe caldurile astea chiar ca nu poti gati la cuptorul clasic, ca sa nu mai zic de cartofii prajiti. Reclama era ca nu face abur, nu face miros, timpul redus de preparare,plus mincarea gatita fara ulei, fara sa te coci in casa. Citează
olive Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 eu am facut doar friptura la el.Cu turbo asta imi iese si mie friptura de vaca mancabila. Mie imi e de folos pentru ca atunci cand nu am timp de dezghetat carnea o fac la turbo oven si iese delicioasa.Arunc doar condimentele pe care le vreau si sarea pe carne ,fara ulei si iese o friptura buuuuna . Citează
b.nica Postat Iulie 16, 2009 Raport Postat Iulie 16, 2009 Olive,eu personal iti multumesc pt. ca sotul meu care nu are voie grasimi tot incearca sa ma conviga sa achizitionam unul! Daca ne poti spune mai multe lucruri despre ce poate face ti-as fi recunoscatoare. Citează
speranta Postat Iulie 18, 2009 Autor Raport Postat Iulie 18, 2009 Oliveid="blue">, hai te rugam spune-ne mai multe. Multumim. Citează
olive Postat Iulie 19, 2009 Raport Postat Iulie 19, 2009 Eu una am facut doar fripturi si niste cartofi copti ,la el. Cuptorul vine cu carticica de retete impartita pe categorii:carnuri(miel,porc,pui,peste),legume(,deserturi(tarte de mere,pere,prajitura),aluaturi(calzone,pizza etc). N-am avut timp sa ma uit cu atentie la retete si nici sa fac una.Am pregatit doar friptura.Am facut si peste si vaca,pui,porc.Toate ies bune si nu am folosit nici un strop de ulei. Citează
olive Postat Iulie 19, 2009 Raport Postat Iulie 19, 2009 Daca va foloseste pot sa insir pe categorii despre ce retete e vorba. Citează
speranta Postat Iulie 19, 2009 Autor Raport Postat Iulie 19, 2009 Pe mine m-ar interesa: -in cat timp se face sa zicem o friptura de vita? -ce consum are,cati w? e mare cosumator de energie? -ce capacitate are,volum,adica intra un pui de 1 kg odata? -acuma daca ai astfel de cuptor mai prepari altfel fripura, -ce gust au cartofii,de cartof copt ? ies rumeni, crocanti? Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.