boubba Postat Iulie 12, 2009 Raport Postat Iulie 12, 2009 Buna fetelor din pacate tre sa parasesc elvetia si sa revin in romania...stie cineva cum sa trimit pachete cu lucrurile mele dar nu prea scump... cu detalii va rog...va multumesc Citează
olim Postat Iulie 12, 2009 Autor Raport Postat Iulie 12, 2009 eu am trimis lucrurile din Spania cu un camion, am platit 300 d eeuro la metru liniar in camion, era totul impachetat in cutii, mai putin mobila care era impachetata in plastic din acela cu bule de aer. cauta o firma de transport din romania care merge prn Elvetia sau prin zona, aici sunt foarte multe care duc doar pachete ale romanilor in tara. multa bafta sa ai[flo] Citează
kariguld Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 sau cauta printre cunostinte daca cineva te poate ajuta. firmele de transport cer foarte multi bani. in cazul in care ai bani... in cazul cand nu ai prea multi, e bine sa fi atenta. daca nu ai multe lucruri de dus, un amic, cineva cu o duba mai marisoara... [batetoba]Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue">[comoara] VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITAid="red">id="size3"> Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!id="purple"> Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.