Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[buburuza] Aradence DC!id="red"> [buburuza]

adablackcatid="red">[flo] (Ada) - Teoid="teal"> [berica]- Iuliaid="purple">[hippi] si Vlad id="blue">[auto]alina33 id="red">[flo] (Alina) - Dacian id="teal">[berica]- Dragosid="blue">[auto]Alina.aid="red"> [flo] (Alina) - Gheorgheid="teal"> [berica]-Elisaid="purple">[hippi]alinamoro id="red">[flo] (Alina)- Calin id="teal">[berica]- Dragos-Catalin id="blue">[auto]& Adelina-Oanaid="purple"> [hippi]alinutza13id="red">[flo] (Alina)- Sebastian id="teal">[berica]- Fabianaid="purple">[hippi]ancapolgarid="red"> [flo] (Anca)- Oviid="teal"> [berica]- Alexid="blue">[auto]anichka id="red">[flo] (Ana) - Costel id="teal">[berica]- Albert Fabianid="blue">[auto]anto id="red">[flo] (Antonela)- Radu id="teal">[berica]- Denisaid="purple">[hippi]claudeluid="red">[flo] (Claudia) - Claudiu id="teal">[berica]- Raul-Andreiid="blue">[auto]claudia_mariaid="red">[flo] (Claudia) - Paul id="teal">[berica]- Ana Mariaid="purple">[hippi] si Andrei Paulid="blue">[auto]cristinacsaid="red">[flo] (Cristina) - Mihai id="teal">[berica]- Carinaid="purple">[hippi] & Alexandraid="purple">[hippi]cristiana70id="red"> [flo] (Cristina) - sotulid="teal"> [berica]- Davidid="blue">[auto]dalina2x2id="red"> [flo] (Dalina) - Alexid="teal"> [berica] - Anitaid="purple"> [hippi] & Miriamid="purple"> [hippi]DianaRid="red"> [flo] (Diana)[gravi] - Vasile id="teal">[berica]- Vladid="blue">[auto] & Timeeaid="purple"> [hippi]ditaid="red"> [flo] (Edith) - Eugenid="teal"> [berica]Duckyid="red">[flo] (Diana Maria) - Helmut Robert id="teal">[berica]- Glad Helmut Ioanid="blue">[auto] & Elena Mariaid="purple"> [hippi]flavia ramona id="red">[flo] (Flavia)- Sorin id="teal">[berica]- Bogdan Ioanid="blue">[auto]gabitzica id="red">[flo] (Gabi) - Ciprian id="teal">[berica]- Tudorid="blue">[auto] & Ioanaid="purple"> [hippi]gabibociort id="red">[flo] (GabiB) - Nicu id="teal">[berica]- Mariaid="purple"> [hippi]Hildegardid="red"> [flo] (Vero) - Iojiid="teal">[berica]- Stefan Peterid="blue">[auto]ILDI25 id="red">[flo] (Ildi)-Stefan id="teal"> [berica]- Davidid="blue">[auto] & Ivettid="purple"> [hippi]lindaGid="red">[flo] (Linda) - Markid="teal"> [berica]maggda id="red">[flo] (Magda) - Danut id="teal">[berica]- Biancaid="blue">[hippi]Melania14id="red">[flo] (Carmen)- Ovi id="teal">[berica]- Melania Ioanaid="purple">[hippi] & Serban-Andreiid="blue"> [auto]Monica70 id="red">[flo] (Monica)[gravi] - Ghita id="teal">[berica]- Dianaid="purple"> [hippi] maria_rubi id="red">[flo] (Maria) - Adi id="teal">[berica]- Maraid="purple">[hippi] & Doraid="purple">[hippi]Niko_26 id="red">[flo] (Nicoleta) - Cipri id="teal">[berica]- Maiaid="purple">[hippi] & Bogdanid="blue">[auto]pau id="red">[flo] (Nico) - Romy id="teal">[berica]- Paulaid="purple">[hippi]pufymic id="red">[flo] (Ioana) - Ovidiu id="teal">[berica]- Alesio Andrei id="blue">[auto]& Nicolas Mihaiid="blue">[auto]Ralu79 id="red">[flo] (Raluca) - Andrei id="teal">[berica]- Mirunaid="purple">[hippi]Somleac id="red">[flo] (Mihaela) - Cristi id="teal">[berica]- Dariaid="purple">[hippi] & Alex-Andreiid="blue">[auto] & Matiaid="blue">[auto] & Victorid="blue">[auto]Ianuarieid="green">id="size2">01.01.2006- Diana (fetita lu Monica70id="brown">"Monica")id="red">10.01.1974- Ovidiu (sotzul lui Melania 14id="brown">"Carmen"id="red">)id="brown">id="blue">11.01.1960- Ghita (sotzul lui Monica70id="brown">"Monica"id="red">)id="brown">id="blue">14.01.2005- Melania Ioana (fata lui Melania 14id="brown"> "Carmen"id="red">)id="brown">id="red">18.01.2007 - Mara (fata lui maria_rubiid="brown"> "Maria"id="red">)id="brown">id="red">20.01.1980- Stefan (sotzul lui ILDI25id="brown">"Ildi"id="red">)id="brown">id="blue">22.01.1981 - Ducky id="brown">"Diana Maria"id=

• Răspunsuri 192
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Gabiid="red">, n-am plecat inca. Nu se stie cand or fi zilele de training inca.

Clauid="red">, mai unpic si te sarbatoresti![pup]id="purple">

Licurici drag plecat in cer

Adaid="size3">id="red">, mami de id="purple">Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003)id="purple"> siid="purple"> Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)id="purple">

Postat

Salutare! [pup]

Am ajuns ieri acasa...pacat ca a tinut asa putin...[q]

A fost super in concediu, ne-am simtit foarte bine toti, in special copiii. [pk]

N-am citit nimic din urma, am 100 si ceva de mail-uri...[:D]

Am adus-o ieri la noi pe fetita(are 14 ani [:)]) prietenilor nostri din Oradea si miercuri sau joi mergem cu ei la munte (la casuta lor pe Valea Draganului).

Casa ii plina de bagaje, fac mancare, ordine...[:)]

Poate reusesc mai diseara sa va citesc din urma. Poze nu stiu cand pun, probabil numai saptamana viitoare.id="blue">

[vampa]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[pis] (31.08.2006id="Times New Roman">) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
Postat

Salutare. Am cateva zile libere asa ca mai apar si eu...

Alina.a, imi pare nespus de rau pentru tot. Am citit si pe aici, mi-a spus si Vasile ca a vorbit cu tine...Zau ca nici nu stiu ce as putea sa spun sa fie si potrivit, sa nu ranesc, sa alin durerea... Te imbratisez cu drag si plang si eu alaturi de tine! [flo]

Nici nu stiu ce sa scriu. Citesc rar si atunci pe diagonala si la sfarsit nu mai stiu ce si cum. [bang] Sarcina merge bine, placenta s-a ridicat bine merci. Incep doar sa ma cam doara toate si ma simt greoaie...

pana imi vine inspiratia (acum ma doare cumplit capul si nici nu pot gandi) va las sa vedeti ceva poze de anul acesta.

http://family.webshots.com/album/573504857iYtObs

Sunt cam amestecate, bine macar ca am reusit sa ma mobilizez...

V-am pupat si mai revin cand reusesc sa ma adun mai bine...

[8**]Dianaid="red">, [copil]Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus si copilas)id="green"> &[copil] Timeea id="red">(18.05.06)id="green"> Filmuleteid="size1">

Postat

Diana super faini puiutii tai. Timeea e o dulce. In poza de la schi, unde esti cu Timi in brate parca esti o fetita.

Alina bine ati revenit acasa. Astept poze.

Moni?? Ce face tizul nostru? Trimite-mi pm cu nr. tale de telefon , te rog.

Postat

GABI Tudor al meu boxeaza de zor [bang] Si Diana mai boxa,dar finutz,nu asa de zici ca acum acum iese afara .... Asta pe langa puhoiul de contractii.Io-s calare pe acte,profit ca e iesita Diana acum cu taica-su la cumparaturi.Iti trimit si numerele .

ALINA atunci concediu placut in continuare!

DIANA ma bucur ca aparusi!

Sa scap odata de declaratiile astea si poate apuc si io sa ma benoclez pe larg la poze.Gabi am vazut pe fuga ca ai pus muulte,deci oi avea ce viziona!

MONI [gravi] [baietel] 35s+ SI DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."id="blue">
id="size1">
Postat

No asa Moniid="red">, tine-l pe Tudor la caldurica [:D] Si Raul boxa la greu...mama ce-mi mai zbura burta [:D] Era interesant ca nu se linistea decat atunci cand imi ridicam bluza [:D]

Adaid="red">, da, mai un pic si schimb prefixu [alcool][:D] Da culmea, altele dau in depresii, io nu, ma simt mai ...atragatoare ca niciodata [:D][:D][:D]

AAAAaaaaa, vezi ca miercuri la 16 si un pic merg la Lavi.

Alinaid="red">, bine ai revenit! Dupa mesajul tau imi dau seama ca v-ati simtit bine! Ma bucur ptr voi [flo]

Dianaid="red">, ce faine's pozele si protagonistii [olala]id="navy">id="Comic Sans MS">

id="right">id="size1">

Claudia id="red">[vampa] si Raul-Andrei id="blue">[bonjovi]id="navy">id="Comic Sans MS">

Postat

No neatza!

Dianaid="red">, foarte faine pozele. Ce diferenta se vede de la un aparat profi fata de unul obisnuit! Super!

Eu se pare ca zbor dimineata la 6.30 de la Tm la Buc. Sper sa ajung vineri seara inapoi sa pregatesc cate ceva pentru sambata.

Moniid="red">, bafta sa mai stea puiul mic la burtica!id="purple">

Licurici drag plecat in cer

Adaid="size3">id="red">, mami de id="purple">Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003)id="purple"> siid="purple"> Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)id="purple">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...