Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Salut!

Eu nu am poze de la nunta ca nu am luat aparatul foto, doar ce a filmat Cipri cu telefonul. Acum se incarca un filmulet, ca il tot bat la cap de 3 zile sa il puna pe net. Va anunt cand e sus.

Eu am inceput iar ritmul nebun de lucru de saptamana trecuta, dar deocamdata cu mai putin randament dn cauza oboselii acumulate si a caniculei [bang]

Clau ma rog pentu cumnatul tau, sa ii usureze Dumnezeu suferinta iar cumnatei sa ii dea tale multa putere.[q]E crunt sa treci prin asemenea incercari si mai ales la varsta lor.

Gabi B foarte faine pozele , se vede ca ati avut un concediu relaxant. AMR 5 zile? [:D]

Moni, cand incepem galeria?[majoreta]

• Răspunsuri 192
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Clau, offff, ma rog si eu pentru cumnata ta, sa-i de-a Dumnezeu multa putere acum. [ruga]

Gabi B, super pozele de la Felix, v-ati distrat bine dupa cum se vede.[pk]

Gabi, astept filmuletul![olala] Cum s-a "comportat" Ioana la nunta?

Carmen, io as manca ghiveci in fiecare zi, asta nu inseamna ca fac des...[:D]

Ioi ce suparata sunt [nervo]...vecinii de deasupra si-au schimbat geamurile si n-a putut sa-mi zica sa tin geamurile inchise [bang]...sa nu va spun ce-a fost la mine in bucatarie si balcon, unde aveam si haine la uscat...[bang] id="blue">

[vampa]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[pis] (31.08.2006id="Times New Roman">) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...