Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

La multi ani Clau Multa sanatate si fericire alturi de familie.

Si noi mergem miine la Casoaia cu cortul. Sper sa fie ok vremea pana duminica. Mi-a groaza iar de facut bagaje.[alcool]

• Răspunsuri 192
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Poftiti la o [cafea].

Si azi sunt matinala, dar cu un scop precis (nu ca in rest as avea somn). Plecam la Bihor la neamuri pe weekend, asa ca m-am trezit cu noaptea in cap sa fac bagajele.

Va doresc un weekend placut tuturor.[pup]

Gabrielaid="red">[mamica]fericita de[zana] MARIA (07.08.2007)

ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Postat

Neatza neatza!

Si noi plecam la rude, azi la Oradea si maine la Salonta.

N-am strans inca pozele de la botez, dar cat de curand sper...

Un weekend frumos si racoros sa aveti! [pup]

[mamica] de [zana] Maraid="red"> 18.01.2007 si [copil] Doraid="red"> 24.03.2009

Postat

la multi ani clau!multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

ada cu intarziere la multi ani iuliei!am vazut poze din urma din concedii,de la munte care pe unde ati fost,fff frumoase si protagonistii pe masura.

flavia stai linistita ca mai apare ceva,eu i-am dat "tema de casa " lui al meu sotz,poate aude ceva...

alina mamica bulinei Elisa[zana](20 iunie 2007)

id="purple">id="Comic Sans MS">

povestea noastra...id="purple">id="size2">

Postat

Ada, te-ai repatriat?

Alina.a [pup]. Mersi mult.

De fapt va multumesc tuturor pt ca sunteti alaturi de mine. Orice ajutor e binevenit.

Io am o stare de oboseala crunta, nu pot sa spun ca mi-a fost foarte greu saptamana asta (colega mea e in concediu), insa ma simt incordata, am nevoie de un masaj din cap pana in picioare si apoi de o baie faina si un somn bun.

Miha v-ati intors?

Sa-l ajutam pe Sebi

Povestea unui Licurici

[mamica] de [bonjovi] Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)id="Arial Black">

Postat

Alinaid="red"> super locurile.Ati fost la allinclusive ca nu mai stiu?Pozele sunt mortale.Copiii cred ca s-au simtit bine,mai ales Ade [;)].Mi-e si mie groaza de cum va reactiona Serban in concediu,ce va manca ,cum va dormi...

Clau La multi ani! id="red">,cu intarziere.

Vine cineva la strand azi?id="green">

Carmenid="orange"> cu [hippi]id="black"> Melania Ioana(14.01.2005)id="red"> siid="black"> [avion] Serban Andrei(11.06 2008)id="blue">

Postat

Am ajuns acasa de la Ada, ne-am simtit bine ca de obicei, nici nu se putea altfel. Copii s-au balacit in piscina si apoi s-au jucat prin curte. Ploaia a venit mai tarziu decat la Arad asa ca numa tortul l-am papat in casa. Io nu stiu cum se face ca timpul trece asa de repede cand ne vedem cu pruncii si stam la povesti [:)].

Carmen io as fi venit la strand da mi s-a parut prea cald si Bogdi a fost joi si vineri cu mami.

Bogdi a facut diaree incepand cu aseara si azi dupa ce s-a trezit i-am dat furazolidon de 25 si dupa nu a mai facut deloc. Sper sa se fi oprit.

Si amu sa o laud pe Clau (desi stiu ca o sa ma bata), conduce foarte bine, e relaxata de numa la volan, cum zice Bogdi "nicio teaba nu-i mama", in traducere nicio treaba nu are.

Somn usor la toata lumea.

Sa-l ajutam pe Sebi

Povestea unui Licurici

[mamica] de [bonjovi] Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)id="Arial Black">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...