Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Cristina26, un sincer La Multi Ani id="red">si de la mine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!

Iriss, Peritolul parca se da fara reteta, dar sigur-sigur nu stiu, ca nu i-am dat, desi la cat de rau (fffff. rau) doarme, ma bate si pe mine gandul... (mai ales cand citesc ce efecte bune are la Ilinca Caprioarei). Eu sunt cam in aceeasi situatie: sta agatata de sanul meu zi si noapte (mai ales noapte), m-am cam saturat dar cand ma gandesc la luna august, la cate drumuri vom avea de facut, mai rabd...

Sunt cu ea in brate si nu ma lasa sa scriu.

Cum taiati unghiile de la picioare ale copilasilor, la noi e o adevarata isterie si abia i le ciuntesc puin, nu mai sta deloc.

Numai bine,

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008)

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

la multi ani daria si razvan!sa aveti o copilarie frumoasa!!!!

la multi ani daria si alina,surioare de pepenasi!tot ce e mai bun sa fie pt voi!

IOANA,am vazut poze cu micuta muntacioasa!ce tare e,cum sta ea acolo!si tati tb sa aiba ceva conditie fizica s o care pana n varful muntelui!cu unghiile si la noi e jale,mai ales la maini.are acum niste unghii de tractorist ca a bagat mainile pe afara in noroi si i a intrat si sub unghii.sa vad cum il pacalesc sa i le tai.

IRISS,in mod normal peritolul nu se da fara reteta.revin ca vrea caca cris.

Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] Codrin

Poze Cris

Bebe Codrin

Postat

cristina e o mama

frumoasa de pus in rama

si are un baietel

la fel de frumusel si el

iar mami i fericita tare

ca merge deja in picioare

astazi e aniversata

mama noastra minunata

noi ii spunem'sa traiesti''

sa ai o viata ca n povesti

si un mihaita cuminte

sa ti aduci cu drag aminte

de mamici de pepenasi

frumusei,dar si poznasi

cum ne tot plangeam pe aici

de copiii nostri mici

ca nu dorm si vor in brate

de ne au pus parul pe moate.

as mai scris,dar ma baraie codrin la cap si mi a pierit inspiratia[flo][flo]

Poze Cris

Bebe Codrin

Postat

piticul meu a dormit de la 11 a.m. la 4 p.m [wow] cred ca de bucurie ca are dinti [:D] acum a mancat vreo 300 de grame de mancare [:D] ca a sarit o masa. cand m-a vazut ca vin cu bolul a inceput sa chiuie [olala]

unghii - pe cele de la picioare in scaunul de masa eu stand evident in fata ei. nu comenteaza. la noi chinul e la maini da' o tin si i le tai pe toate intr-un minut ca am dexteritate [:D] evident ca in timpul asta plange da' nu am ce-i face ca alte metode au gres.

intalnire ma gandeam ca poate s-o organiza ceva...ca zicea si mona ca ar trage o fuga...

monaid="red"> esti tare mama [:-)))]

-------

[colegi] mamica fericita de [zana] Alexandra id="purple">

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?

Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?

Toate zanele bune sa te ocroteasca...

Toate florile campului sa te infloreasca...id="green"> [olala]

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Postat

maitreyi,eu abia sambata cred ca ajung in bucuresti,deci cred ca te ratez[q]

mama,cat a mancat alexandra!!!am vazut o in poze,e frumoasa tare,are niste ochiiiiii si mi se pare mie sau are gropite in obraji?si codrin are si mai are si o strungareata de ti vine sa l papi cand rade...

capri,nasol cu piciorul.eu am patit o cu soldul,la botez la cumnata am dansat de m am rupt si in tp unei figuri de dans cred ca mi am luxat soldul..au trecut 2 luni si inca ma mai doare cand urc scarile.

VIO,cred ca intrebai de codrin cand a inceput sa vb[ca ai zis cris][flo]pai nu vb de mult,dar de mic a fost''vorbaricios'',in sensul ca de cand se trezea bolborosea intruna si acum e la fel,de cand se trezeste scoate la interjectii de nu mai ai cum sa dormi.....

KAMELYA,felicitari pt ruperea turtei dariei!cand ne mai povestesti despre ea?

codrin fata de cris e muuult,mult mai cuminte,deci,daca codrin e asa cum va povestesc eu ca e,imaginati va cum a fost cris.pana la 2 ani nu cred ca s a trezit vreodata fara sa planga,nu cred ca a existat noapte in care sa doarma de la cap la coada,nu a existat mancare care sa i placa si tot asa...

revin ca plange codrin,iar cris arunca pernele din pat pe jos.ma duc cu ei afara ca e dezastru in casa.

Poze Cris

Bebe Codrin

Postat

Peritolulid="red"> io l-am luat fara reteta [alcool]. Da il bag la inaintare numai cand NU MAI POT [:D]. Adica de vreo 3-4 ori pana acum (intr-un an), si numai 1-2 zile, maxim 3, doza mica -sub 2 ml, doar seara.

Azi m-am intalnit cu Pica si Sebiid="blue"> cel bloooond [olala], care au venit la noi in parc. A fost fain sa mai dam din bot (mamicile), timp in care cupiii au papat covrigi de buzau si o paine, impreuna cu totzi porumbeii din parcul Regina Maria (evident ca mai toata painea au mancat-o porumbeii, nu cupiii) [:D], care se stransesera in jurul nostru, si ne misunau printre picioarele fara nici o frica [:)].

Trebe sa fug. Revin mai pe seara.

pup youa all,

-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">

Caprioara, mami de [bonjovi]"]Mateiid="blue"> si de [bebic]"]Ilincaid="red">

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei

Blogul meu - manute talentate

Postat

Tocma am pierdut frumusete de measj mama lui de net.[bang]

Noi am venit de la vaccin nu a schitat nici un gest era happy si aplauda deci ok speram sa nu faca febra.

Mai3 felicitari pt dintisori.[pup]

Cristina multumim.[pup] Da stiu da mie mi se pare putin comparativ cu Ari ca ea pe toate le-a facut mai devreme oricum are timp sa le faca ea pe toate incet incet. Am admirat pozele voastre mai devreme f frumoase si super scump pepenasu in piscina in colacul ala smecher.[olala]

Caprioara uite aici despre scaune care categorie la cate kg si ce varsta.[flo] Naspa cu piciorul sper sa treaca rapid si sa nu te chinuie prea mult.[pup]

Kamelya sa va fie d ebine petrecerea si bafta cu olitza.[pup]

Dr.anca si eu tot asa leam spalat sau in gradina cu furtunul si nau patit nimica.[pup]

Irda no pb si eu am vrut sa va sun sa ne vedem da trenurile mergeau f prost din cauza tragediei din viareggio si nu am avut cum sa ajungem la voi ca trebuia sa mergem mai intai la bologna sa luam de acolo trenu. Pupici la fetele scumpe si petrecere frumoasa azi.[pup] Poate reusim sa ne vedem ori in Italia ori in Bucuresti cand aterizam si noi pe la nasi intro vizita.

Dana felicitari pt cei 5 dintosi veniti pe banda rulanta.[pup]

Kimmy felicitari pt mutare [pup] si cu vecinii eu zic sa te bucuri acu de peace and quiet cat dureaza [:D] ca pe urma ai sa te plangi ca bate ala in teava ca asculta muzica la maxim ca baraie cu bormasina etc.

Iriss nu esti mama rea toate avem momente din astea e greu sunt si momemnte cand te capiaza si eu te inteleg ca si la mine Ari e ca si Yvo mofturoasa cu papa Ami urla cat poate ca si Dav deci te inteleg, dar de aia suntem aici sa ne zicem of-ul sa ne mai eliberam ca ne intelegem una pe alta, pupam gasca.[pup]

Ioana unghiile la noi is cu circ si la Ari nu i-a placut niciodata si tre sa le fac ca si Mai3 rapid chiar daca plange ca nu merge cu vrajeli la taiatu unghiilor.[bang]

Mona faina poezia.[flo]

Yael mai zi si tu despre voi, numa asa in fuga?[pup]

Poze am vazut cateva albume asa pe sarite da mai incolo revin sa zic ce si cum ca acu merg sa hranesc fetele.

Si tre sa mai citesc si din cap trecut ca nam reusit decat asta sal recuperez.[alcool]

"id="black"> Life is the flower for which love is the honey "id="black">id="red">

Victor Hugoid="black">

Postat

Buna fetelor,

La multi ani, Cris! Sa-ti dea Dumnezeu numai sanatate, fericire si impliniri! Sa ramai acelasi om minunat si cald si sa ai milioane de bucurii, alaturi de superbul tau copilas, de tati al lui si de toti cei dragi![pup]

La multi ani, Daria si Razvan! Sa fiti sanatosi iar viata sa va fie o calatorie lina si insorita![pup]

La multi ani surioare de pepenasi, Daria si Alina! Numai sanatate si bucurii, micutelor!

In rest am citit si va trimit un pupic si o imbratisare, tuturor mamicilor incercate! Nu stiu cum e, T, in afara ca se suie absolut peste tot (astazi a intrat sus, in cuburile bibliotecii, la mai mult de 1,5 m inaltime, de am crezut ca lesin vazand-o) si ca are energie cat 1000 de adulti, e un copil complet ne-urlator, doarme si mananca f bine si e o inteleapta, o senina si o rezonabila. Va doresc din suflet sa vina zile linistite, calme si pline numai de zambete, tuturor![pup]

Noi am avut un weekend frumoooos, cu destule ploi (era Oltu' siliconat tot:) ) dar relaxant tare (si am mancat toti de zici ca venea foametea...eu degeaba, ca am mai putine kg decat la plecare:) ). Cam asa.

Cu intalnirea...daca va vedeti in urmatoarele 2 sapt, o sa-mi para rau ca nu ma pot alatura, dar chiar am scoala, certificari iso, etc. Si weekendurile fugim din capitala. Ei, or veni si momente libere pt cat mai multe fete!

Capri, majoritatea de la 9 kg parca sunt. Sanatate multa!

La noi unghiile sunt munca lui tati si se descurca admirabil...eu am incercat si m-au trecut toate apele, el in 5 min termina cele 4 membre:). Nah, las profesionistii:)

Sanatate tuturor, felicitari pt dintisori, mers, boacane, etc si numai ganduri frumoase. Ma scuzati ca am citit asa pe diagonala dar asta e.[flo]

Iar am vazut poze/filmulete frumoase: Sara cea cretulina si frumoasa, in vacanta la mare, alaturi de parintii ei. Am intrat in atmosfera frumoasa, alaturi de voi, o familie care transmite iubire; Luca cel frumos, plimbat prin niste locuri de vis, alaturi de parintii lui draguti foc; Ilinca cea dulcica, stand asa bine la tati in spate, in plimbari montane; Nicholas rascolind casuta, pui mic, dulce si scump; Julia la o inghetata cu tati si, in general, facand cam ce vrea muschiul ei pe acolo, copila minunata; Nepotica mea inflorata, frumoasa, sarbatorita, bestiala, minunata, etc etc etc, impreuna cu perfecta-i surioara, parintii zurlii si familia extinsa; Maria-porumboasa, in vacanta la mare, alaturi de mamiceamistoaca si taticelmandru:), e o totala si o frumoasa, blondina cu ochii albastri; Gemanutele frumoaseeee si cretulii, alaturi de parintii lor mandri si bucurosi; Adina cea ochioasa si simpatica tare, in vizite si la iarba verde si muuult iubita de parintii ei dragi; Alexandra cu gropite si gene luuungi, la iarba verde intr-o rochita superba; Ioana sarbatorita, minunata, dulce si poznasa; Xenia cu ochisori senini si un par luuung, e o frumusete totala! Copii minunati avem, sa ne traiasca![olala] (multumim pt comentariile la poze, sunteti niste dragute).

Pupinstain!id="Trebuchet MS">id="maroon">

__________________id="brown">

Mamica unui MIRACOL[il] id="Trebuchet MS">id="size1">id="maroon">

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozýváid="Trebuchet MS">id="maroon">id="size1">

Postat

[s]LA MULTI ANIid="red">, Cristinaid="red">!!![s] Sa ai parte de o viata frumoasa, plina de binecuvantari si bucurii, multa sanatate si fericire alaturi de Mihaita si sotul tau si... urmatorii copilasi![:D][pup][flo]

La multi ani!!! Dariaid="red"> si Razvanid="blue">![s]

La multi ani!!! Dariaid="red"> si Alinaid="red">![s]

Adriana mamy de [baietel] Nicholas Cristian 19.07.2008

Postat

am fost afara in tei...bai...cine zicea ca e moldova cea mai prolifica n-a fost in tei [:-)))] e full de bebelusi de toate varstele, marimile, culorile [olala] acum a cazut la datorie dupa ce a invartit capul ca un titirez dupa toti [bibe]

multumim de vizionare de pozici. am vazut ca toata lumea a remarcat ropita alexandrei - e mostenire de la sora mea [olala] saptamana viitoare cand ajungem in iasi tre sa ii fac poza si in costumatia mea de la 1 an care mai mult cred ca ii vine tip maieu decat rochita ca e mai inalta decat eram eu [:D]

-------

[colegi] mamica fericita de [zana] Alexandra id="purple">

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?

Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?

Toate zanele bune sa te ocroteasca...

Toate florile campului sa te infloreasca...id="green"> [olala]

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...