Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

si noi ne am intors la 19 30 din parc,ca ii era somn lui codrin si bineinteles ca dupa ce am urcat in casa n a mai dormit.a adormit acum un minut,era trezit de la 14 30.m a rupt la spate cu urcatul carutului si cu el in brate pana la 4 de 2 ori pe zi,cred ca fac lumbago in curand....

am vazut poze cu gemanutele DE ALEXATEO,sunt 2 papusele cretofonate

am vazut o si pe MARIA DE XENA cum papa ea porumb si e tare eleganta,ca si mami de altfel

am vazut o pe ADINA DE MARIA ,alaturi de parintii ei,tare frumosi toti 3,

pe AMI SI ARI de MADA ,frumoase foc ,alaturi de verisoare si nasi,

PE MAYA DE VIckY cu cadoul de ziua ei.vicky,cred ca ti e tare greu,dar daca tu ai hotarat asa,inseamna ca e decizia cea mai buna[pup].sa vezi cand s o marita ce greu o sa ti fie[:D]pe mine cred ca o sa ma injure nurorile ca eu is mai posesiva,asa...

IRISS,stai linistita ca esti o mama ok suntem oameni,deci prin insasi natura noastra suntem imperfecti.

si codrin a urlat azi din orice,n a mancat mai nimic,cris l a agitat non stop,dar m am abtinut sa nu urlu si in mare parte mi a reusit,dar acum simt ca mi plezneste capul.

CAPRI,voiam sa te intreb,de la care deichmann i ai luat ilincai incaltarile?de la cel din militari sau cel de la luica?

ca eu n am fost pana acum decat la cel de la luica ,dar am auzit ca cel din militar ar fi mai mare.

si am auzit ca in auchan gasesc chestii misto si accesibile ca pret.are cineva idee daca e mai safe decat carrefourul?

si altceva-stie cineva unde gasesc un cart cu pedale?ca vreau sa i iau lui cris si la depozitul unde aveau nu mai au in stoc,iar pe net sunt niste preturi astronomice.

o sa revin sa va zic ce discutie''docta''am avut azi cu mama.

Mami de [bonjovi] Cris si [bebic] Codrin

Poze Cris

Bebe Codrin

• Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Sunt nesimporc si-mi cer muuulte scuze. Am uitat sa spun " Multumesc, Ruxi!". Am pus poezia, alaturi de celelalte doua, in albumul ei cu diverse (unde am si toate poeziile de NS pe care mi le-ati pus toate, pe 16 iunie 2008[olala] ). Multumesc mult, esti minunata![pup]

Acestea fiind spuse, ma retrag s-o mai zapacesc nitel pe sor'mea si apoi sa-mi iau patul in brate, ca dimineata la 5.45 is up, ca deh, sunt scolarita!

Pupaturi apasate![pup]id="Trebuchet MS">id="maroon">

__________________id="brown">

Mamica unui MIRACOL[il] id="Trebuchet MS">id="size1">id="maroon">

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozýváid="Trebuchet MS">id="maroon">id="size1">

Postat

MAITREY, felicitari pentru dintisorii Alexandrei si pentru performanta de a dormi atatea ore![flo]

KAMELYA, ia uite , ce intelectuala aveti voi acolo!Ma bucur ca v-a reusit petrecerea[flo]

CAPRIOARA, mda, nici eu n-as vrea vara, ma gandeam sa incep operatiunea cam pe la sfarsitul lui februarie.Dar sa vedem cum evolueaza lucrurile pana atunci

DANA,wow, numarul 5 deja?Felicitari!Ai vazut , si iti faceai probleme ca nu mai ies, na ca ati ajuns gasca din urma

MADA, ce geloasa e Ami! [olala]

IRISS, relax, cu siguranta esti o mama buna,doar ca esti om si tu si mai ajungi si la capatul rabdarii

IOANA, unghiile d ela picioare noi le taiem taaare greu.De obicei tati face ca toate animalele si eu incerc sa i le tai.circ in toata regula ce sa mai.Nu-ti mai zic la maini ce show avem[bang]

MONALAC, da de Codrin intrebam, scuze ca am incurcat[asia]

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica [copil]-Alexandra Valentina(2.09.2008)id="red">

Postat

Si am uitat sa spun ca azi copilul meu a intrat in sifonier sa faca ordine prin haine.Si a inchis si usa dupa ea.[bang]Si tot azi a spus pentru prima data pa si apa [olala]

Cu mersul pe varfuri sa inteleg ca n-a mai mers nici un pepenas asa?Sau n-a vazut nimeni mesajul, din motiv de postare la sfarsit de capitol?Ca s-o parafrazez pe diarux, "ma arunc acum, sau mai astept?"[:D]

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica [copil]-Alexandra Valentina(2.09.2008)id="red">

Postat

Vio, Nancy a mers pe varfuri pana acum o saptamana, deci de la 10 la 12 luni, deja ma albisera toti prin parc zicandu-i "balerina". La momentul in care mama, bona si de fapt toata lumea a inceput sa-mi spuna ca asta e o problema, am luat ceaslovul (aka Capraru) unde am citit ca e un reflex (reflexul de apucare), normal, care dispare la majoritatea copiilor in jur de 11 luni. Am scris si aici la momentul respectiv...

La noi s-a atenuat cam de o saptamana, in primul rand pentru ca s-a incalzit si am tinut-o foarte mult cu piciorusele goale, am fost pe plaja si a mers pe nisip... Cat timp a umblat mai mult incaltata prefera sa merga pe varfuri fiindca talpa pantofilor ii conferea suficient sprijin, plus ca inca ea mai merge tinuta de mana sau in ham, inca n-are curaj sa-si dea drumul singura.

Deci, eu cred ca se va rezolva si la voi, trebuie doar putina rabdare si sa profiti ca-i cald si s-o lasi sa mearga desculta ca sa paseasca pe toata talpita.

Monica si gargaritza [copil]Nancyid="red">

"If you are unware of your choices, then you have none"

Postat

[s]LA MULTI ANI CRISTINA!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de zile senine!![s]id="purple">

LA MULTI ANI TUTUROR PEPENASILOR SARBATORITI IN ZILELE ACESTEA!!id="green">

Noi tot pe santier, inca nu e gata nici o camera...m-am saturat de-mi vine sa plec in lume...

Miruna face fata ok situatiei, dar ma supara cu somnul, asa ca AM O INTREBAREvalabila pt. mamicile de copii mai mari, dar si pt. cele a caror bebei dorm deja toata noaptea: de la ce varsta au inceput sa doarma toata noaptea, si de la ce ora pana la ce ora?? Ca Miruna inca se trezeste de 3 ori pe noapte, si dimineata la 7.30 e sus. Cat mai dureaza????[bang] Ca vreau si eu sa dorm...[q]

Fug sa-i spal biberoanele si sa ma bag la somn, ca-s franta...

__________________________id="maroon">

Dia, mami de Mirunaid="size3">id="purple"> (15.07.2008)id="Comic Sans MS"> [loveyou]

Postat

Fetele, multam muuult de raspunsul cu scaunul de masina [asia]. S-a uitat si tati azi la al nostru (care l-am avut la Matei cand era mic) si zice pe el ca intre 0 si 9 kg se pune se poate pune copilul in el, dar cu spatele la sensul de mers si de la 10 kg in sus se poate pune normal. Deci ori mai stam cu scoica pana facem 9-10 kg (acu nu stiu daca am implinit 7.5 [alcool]), ori il asezam in pozitia cu spatele. Ne mai gandim.

Multam si de urarile de sanatate [pup].

Mona, de la Deichmann din Berceni, ala din galeria Arena.

Fetele, au cam inceput reducerileid="red"> [:D]. Azi am gasit in Cora o pereche de incaltari dragute pentru fata, piele in interior, reduse de la 49 ron la 19 ron. In Carrefour au reducere de 25% din pretul afisat la hainute, si probabil curand va fi 50%.

Mi-am mai amintit cate ceva ce trebuia sa spun ieri legat de bilantul de 1 an al Ilincai [:D]:

- face de ceva vreme la olitza si kk si pipi; kk dupa mese, iar pipi dimineatza si dupa somnul de pranz (in rest in pampers)

- bate din palme daca zici bravo, sau cand crede ea ca e ceva de aplaudat (tot de ceva vreme)

- face pa-pa cu mana

- incearca sa imite operatiuni facute de mine: daca are pieptanul in mana incearca sa se pieptene; daca are o haina la indemana, body de ex, si-l pune in cap ca si cum ar vrea sa se imbrace; daca are un bat de sters urechi incearca sa nimereasca urechea sa se stearga

- are tentative de a lua linguritza sa manance singura; in cateva randuri chiar a reusit (bine, ajutata )

- cand o imbrac cu bodyul, de obicei are ceva in mana cu care se joaca; ca sa ii pot baga mainile pe maneci, pe rand, ii bag mana libera intai si apoi ii zic sa mute jucaria in mana cealalta; si o muta, iar eu ii pun si manutza a doua pe maneca

-pampersul, cand sa il punem, raaar e cuminte si trebuie sa-i distrag atentia cu ceva ca sa reusesc sa il inchid.

pup you all,

-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">

Caprioara, mami de [bonjovi]"]Mateiid="blue"> si de [bebic]"]Ilincaid="red">

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei

Blogul meu - manute talentate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui boticelina
Vio, Nancy a mers pe varfuri pana acum o saptamana, deci de la 10 la 12 luni, deja ma albisera toti prin parc zicandu-i "balerina". La momentul in care mama, bona si de fapt toata lumea a inceput sa-mi spuna ca asta e o problema, am luat ceaslovul (aka Capraru) unde am citit ca e un reflex (reflexul de apucare), normal, care dispare la majoritatea copiilor in jur de 11 luni. Am scris si aici la momentul respectiv...La noi s-a atenuat cam de o saptamana, in primul rand pentru ca s-a incalzit si am tinut-o foarte mult cu piciorusele goale, am fost pe plaja si a mers pe nisip... Cat timp a umblat mai mult incaltata prefera sa merga pe varfuri fiindca talpa pantofilor ii conferea suficient sprijin, plus ca inca ea mai merge tinuta de mana sau in ham, inca n-are curaj sa-si dea drumul singura.Deci, eu cred ca se va rezolva si la voi, trebuie doar putina rabdare si sa profiti ca-i cald si s-o lasi sa mearga desculta ca sa paseasca pe toata talpita.Monica si gargaritza [copil]Nancyid="red"> "If you are unware of your choices, then you have none"
align="right" id="quote2"> Mersi mult de raspuns, m-am mai linistit.scuze ca n-am fost pe faza cand ai postat tu, posibil sa fi fost in perioada examenelor cand citeam in diagonala.Si Alexandrei toata lumea ii zice balerina.Problema e ca ea in picioarele goale merge si mai tare pe varfuri.Si ma oftic fiindca sunt convinsa ca daca ar pune toata talpa ar incepe sa mearga,dar asa ,isi pierde echilibrul.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasteriiminunea care ne-a luminat viataVioleta ,mamica de nazdravana mica [copil]-Alexandra Valentina(2.09.2008)id="red">
Postat

Mona multumim si eu am vazut pozele cu voi la mare ce mare e Codrin e copilas in toata firea.[olala]

Vio da f geloasa e ea mai geloasa decat Ari, e belea.[:-)))]

Si Ami pe varfuri merge daca o tii toti merg asa la inceput si Ari asa facea trece e numai o etapa.[pup]

Asa fetele please aruncati un ochi si dati o parere care rochii dintre astea 2: numaru 1 si numaru 2.

La nr 1 dati clic pe poza ca are si zoom si o vedeti mai bine. Nr 1 e mai simpla da f eleganta si se aseaza super frumos si modelul ala brosa aia de sus de la sani o are si pe trena in trei locuri a doua rochie nu pe culoarea aia light gold ci tot pe ivory am probat da na ca model, care ziceti ca e mai faina. Ms mult.[pup]

Dia Ari pana de curand se trezea la 3 sa pape lapte o sg data cei drept da se scula.

Ami acu e super aiurea cu somnul acu sa trezit desi se culcase cum trebuie si urla de numa am trebuit sa o aduc jos.[bang]

Fug sa vad cum o conving sa doarma la loc.[bang]

"id="black"> Life is the flower for which love is the honey "id="black">id="red">

Victor Hugoid="black">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Caprioara
Fetele, multam muuult de raspunsul cu scaunul de masina [asia]. S-a uitat si tati azi la al nostru (care l-am avut la Matei cand era mic) si zice pe el ca intre 0 si 9 kg se pune se poate pune copilul in el, dar cu spatele la sensul de mers si de la 10 kg in sus se poate pune normal. Deci ori mai stam cu scoica pana facem 9-10 kg (acu nu stiu daca am implinit 7.5 [alcool]), ori il asezam in pozitia cu spatele. Ne mai gandim.Multam si de urarile de sanatate [pup].Mona, de la Deichmann din Berceni, ala din galeria Arena.Fetele, au cam inceput reducerileid="red"> [:D]. Azi am gasit in Cora o pereche de incaltari dragute pentru fata, piele in interior, reduse de la 49 ron la 19 ron. In Carrefour au reducere de 25% din pretul afisat la hainute, si probabil curand va fi 50%. Mi-am mai amintit cate ceva ce trebuia sa spun ieri legat de bilantul de 1 an al Ilincai [:D]:- face de ceva vreme la olitza si kk si pipi; kk dupa mese, iar pipi dimineatza si dupa somnul de pranz (in rest in pampers)- bate din palme daca zici bravo, sau cand crede ea ca e ceva de aplaudat (tot de ceva vreme)- face pa-pa cu mana- incearca sa imite operatiuni facute de mine: daca are pieptanul in mana incearca sa se pieptene; daca are o haina la indemana, body de ex, si-l pune in cap ca si cum ar vrea sa se imbrace; daca are un bat de sters urechi incearca sa nimereasca urechea sa se stearga- are tentative de a lua linguritza sa manance singura; in cateva randuri chiar a reusit (bine, ajutata )- cand o imbrac cu bodyul, de obicei are ceva in mana cu care se joaca; ca sa ii pot baga mainile pe maneci, pe rand, ii bag mana libera intai si apoi ii zic sa mute jucaria in mana cealalta; si o muta, iar eu ii pun si manutza a doua pe maneca -pampersul, cand sa il punem, raaar e cuminte si trebuie sa-i distrag atentia cu ceva ca sa reusesc sa il inchid.pup you all,-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">-~id="red">Caprioara, mami de [bonjovi]"]Mateiid="blue"> si de [bebic]"]Ilincaid="red"> poze cu ratustePovestea nasterii IlincutzeiBlogul meu - manute talentate
align="right" id="quote2"> Felicitari pentru performantele Ilincutei![pup][flo]http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasteriiminunea care ne-a luminat viataVioleta ,mamica de nazdravana mica [copil]-Alexandra Valentina(2.09.2008)id="red">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...