Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

asa-i Rufus:)

pana acuma am fost la cateva hoteluri de 4 si 5 stele si am ajuns la o concluzie- toate sunt la fel! toate iti ofera facilitati si asternuturi fine, toate au aer conditionat si restaurante frumoase, toate au aceleasi piscine foarte frumoase...dar din toata viata mea, de cate ori povestesc cu cineva despre clipe de vis amintesc de satul Ocolis in care am dormit intr-o casa originala cu patul si totul facut de Mosu, cu vatra in casa cu izvorasul in curte si de momentele din copilarie in care am dormit in fan in satul Casva si de excursia de 2 saptamanai cu cortul din Vladeasa si Padis...vreau si copilul meu sa le faca pe toate si sa cunoasca toate fatetele monedei. Asta am vrut eu sa spun: la hotel de 2,3,4,5 x stele este normal sa ai gresie, tv, asternuturi din saten, aer cond, etc...in Delta este normal sa ai stuf si tantari, sa mananci peste local nu somon si alte bidigonii, la munte este normal sa vezi lemn, flori, ape curgatoare, iarba, copaci din flora locala nu tuia si filodendroni, paturi de lemn si asternuturi din bumbac, termopane de lemn, umbrare din lemn nu umbrele cu reclama la bere sau la suc ...

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhiid="brown">

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.id="brown">

http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Deus, uite pensiune care a pastrat cit de cit traditia. E un loc plin de frumusete si liniste. Au mai scapat cite ceva mic modern ici si colo, si da ai curent [:D] dar overall eu zic ca e ok.

Si proprietarii sunt foarte deschisi la propuneri si sunt convinsa ca la cerere iarna organizeaza si "masacre porcine" [:D] si acolo inca mai vezi prunci cu sania pe ulita ... si da, sunt rumeni in obraji [:)]

http://pensiuneapoiana.ro/galerie-foto/cabana-imprejurimi/

E un colt al Bucovinei mele si va invit cu drag sa o vizitati [flo]

PS sa nu mai zic ca de la Cluj faci 3 ore jumate pina acolo [8D]

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Postat

de ce nu iti cumperi o casuta la tara...sunt atatea locuri unde casele si terenurile sunt ieftine

parintii mei sunt in Vrancea, au padurea de le intra in sat, sunt pe o costisa de deal si vad de acolo toata valea Vrancei, Panciu, Odobestiul, pana la Focsani. Se straduie sa traiasca cat mai natural si stiu ca erau tare suparati cand deseurile urbane, pamparoase au invadat coltul ala de rai...

Emma Aida e inger[ruga]

Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Postat

In week-end-ul asta nu aveam somn,era f. cald si am evadat in gradina sa ma uit la cer.La tara,in mijlocul florilor de Regina noptii!

Greierii cantau, stelele erau minunate si eu eram frustata ca nu puteam sa le recunosc.

Oare de ce nu ne-au invatat la scoala sa "citim" cerul?

Duiliu Zamfirescu are un pasaj in "Viata la tara" in care un cioban spune cum poate "citii"stelele,astfel incat sa stie in ce anotimp este si noaptea ce ora este dupa aranjamentul stelelor,parca asa am retinut eu.

Categoric ora 3-4 este anuntata de cocosi,[bang],de-ti trece romantismul.[:D]

Postat

mi-as lua o casa la tara acuma daca finantele mi-ar permite:)

amanam planul asta pana cand o sa fie viabil, pana atunci eu mi-am propus sa-mi ofer mie si copilului meu/familiei mele, din toate, ca sa poata sa invete/vada/aprecieze/alege singur. Fiindca daca-l duc doar la all inclusiv, el de unde sa stie ce inseamna sa se joace cu apa din fantana sau sa-si culeaga singur afinele/zmeura?

Asa ca, vom cauta si ne vom bucura de cat mai multe locuri originale.

Va pup [flo]

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhiid="brown">

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.id="brown">

http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Postat

Deus,sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul cat mai curand!

Din toata copilaria mea, numai vacantele la tara mi le amintesc,desi erau unele amintiri(datorita cartierului unde am copilarit!) mult mai interesante, acum!

Am avut norocul sa-mi traiasca bunica cu casa cu tot, la tara,langa Bucuresti si eu sa o mostenesc!

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ionica
Ah Deus!Mie mi-ar placea sa petrec o asa vacanta de craciun, sa vad cum se taie porcul,cum se fac ccc carnatii si se bea vin fiert ,nametii de zapada si saniutile alunecand pe ulitze cu copii rosii in obraji de la frig[:D].Daca cunoasteti o asa locatie dati-mi de stire[pk]Sophia 2ani 06.09.0626.03.09 Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
align="right" id="quote2">cam asa mi-am petrecut eu vacantele, copil fiind..asa e si acum: drum pietruit, miros de fan vara si de vin fiert sau de jumari de porc iarna...[pofta]O sa mergem peste doua saptamani si ma interesez daca se-arata cineva sa primeasca oaspeti la iarna.. revin cu PM..[pup]___________________________________________________Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) Albumele noastre Suntem maricele "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...