pianna Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 De cateva saptamani ne tot putem problema izolarii termice a blocului. In principiu toata lumea este deschisa unei astfel de "provocari", doar ca de fiecare data ne impotmolim cand ajungem la partea financiara. Administratora cere scurt fiecarei familii 1000 de euro, 2-3 rate, indiferent de nr camerelor . Cica e posibil ca unii sa dea poate mai mult, altii mai putin, dar diferentele vor fi mici si suma totala tot in jur de 1000 de euro se invarte. Mi se pare stupid ca vecina mea pensionara care sta intr-o garsoniera sa platesca la fel cat platesc eu la 3 camere !! Voi, care ati izolat termic locuita cum ati procedat? Din pacate nu cunosc pe nimeni in situatia asta.. Citează
geniest Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 2 camere in Bucuresti 85 RON/mp adica 25ml x 85 RON = 2125 RON. Ca suprafata nu sunt diferente intre apartamente. 3 camere pot plati mai putin decat o garsoniera, fiindca poate avea balcon cu termopan de sus pana jos, de exemplu. Citează
terry Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 eu zic ca ar fi mai simplu sa se ceara o oferta pe mp si fiecare apartament isi calculeaza suprafata peretilor exteriori. nici eu nu as fi de acord sa platesc cat cel de la 3-4 camere daca stau la garsoniera. atentie insa ca a fost un caz la tv in care locatarii unui bloc si-au izolat fara autorizatie blocul. primaria a venit si le-a spus sa dea jos izolatia si sa astepte sa fie pusa de firmele autorizate de primarie. parca in timisoara s-a intamplat, nu-mi amintesc exact. ==================== Doneaza pentru Dan (doinabita) 0900900212 pentru 2 euro 0900900213 pentru 3 euro 0900900215 pentru 5 euro 0900900210 pentru 10 euro. Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM Citează
pianna Postat Iulie 13, 2009 Autor Raport Postat Iulie 13, 2009 Geniest, voi cand ati facut izolatia? Ai remarcat vreo imbunatatire "termica" dupa? Citează
geniest Postat Iulie 13, 2009 Raport Postat Iulie 13, 2009 A durat 1 saptamana si au terminat sambata trecuta. Deci asteptam iarna....altfel nu-mi dau seama, eu stand la etajul 2 din 4 oricum vara e mai racoare datorita pomilor. Sa fiu sincera nu simteam nevoia da' ce sa te faci cu vecinii...ne-au batut la cap pana am cedat....Daca placau toti si ramaneam doar noi, ulterior nu stiu daca mai ridica schela vreo firma doar pt. noi...asa ca am facut-o acum. Citează
ni-na Postat Iulie 15, 2009 Raport Postat Iulie 15, 2009 Am izolat acum 2 ani si este o diferenta mare.Iarna ca sa putem dormi trebuia sa deschidem macar 30 min fereastra iar vara a fost racoare in casa. Caldura am pus-o si pe seama tamplariei inlocuite si a tevaraiei pana in subsol schimbate,insa racoarea de vara nu are nici o "scuza" decat izolatia . Citează
nastasie Postat Iulie 18, 2009 Raport Postat Iulie 18, 2009 noi suntem in mijlocul lucrarii.avem 22 metri(cu scos geamuri), inccadrat si ne costa 12 mil.astept sa vad si ei rezultatele. adriana&[aerob]razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan Citează
Rufus Postat Iulie 22, 2009 Raport Postat Iulie 22, 2009 Readuc subiectul in discutie doar pentru a va indemna, pe cat posibil, sa acceptati izolarea (rebilitarea termica), pentru ca ea va deveni obligatorie (nu veti mai putea vinde, cumpara, nici macar un certificat fiscal nu veti mai primi), e benefica si, cel putin acum, e sponsorizata din gros de stat. Calculul nu stiu cum se face, pe apartamente, o sa aflu in curand, dar e clar ca pentru o garsoniera nu se plateste cat un ap. de 3 camere. Procedura dureaza (adica intocmirea si aprobarea dosarului) cateva luni de zile, in mare parte pana se strang actele de latoti locatarii. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează
irina.c. Postat Iulie 22, 2009 Raport Postat Iulie 22, 2009 am semnat si noi pentru izolare termica, ni s-a spus ca va costa in jur de 700 e de apartament mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , [gravi] 19+ am blog Citează
Macrina Postat Iulie 22, 2009 Raport Postat Iulie 22, 2009 Rufus, am si eu o intrebare: La o vila mai veche, in Bucuresti, care n-are izolarea asta, se mai sponsorizeaza de catre stat? Cat din pretul total e acoperit de el? Mersi. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.