Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

De cateva saptamani ne tot putem problema izolarii termice a blocului. In principiu toata lumea este deschisa unei astfel de "provocari", doar ca de fiecare data ne impotmolim cand ajungem la partea financiara.

Administratora cere scurt fiecarei familii 1000 de euro, 2-3 rate, indiferent de nr camerelor [?]. Cica e posibil ca unii sa dea poate mai mult, altii mai putin, dar diferentele vor fi mici si suma totala tot in jur de 1000 de euro se invarte.

Mi se pare stupid ca vecina mea pensionara care sta intr-o garsoniera sa platesca la fel cat platesc eu la 3 camere !!

Voi, care ati izolat termic locuita cum ati procedat? Din pacate nu cunosc pe nimeni in situatia asta..

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

2 camere in Bucuresti 85 RON/mp adica 25ml x 85 RON = 2125 RON.

Ca suprafata nu sunt diferente intre apartamente. 3 camere pot plati mai putin decat o garsoniera, fiindca poate avea balcon cu termopan de sus pana jos, de exemplu.

Postat

eu zic ca ar fi mai simplu sa se ceara o oferta pe mp si fiecare apartament isi calculeaza suprafata peretilor exteriori.

nici eu nu as fi de acord sa platesc cat cel de la 3-4 camere daca stau la garsoniera.

atentie insa ca a fost un caz la tv in care locatarii unui bloc si-au izolat fara autorizatie blocul. primaria a venit si le-a spus sa dea jos izolatia si sa astepte sa fie pusa de firmele autorizate de primarie. parca in timisoara s-a intamplat, nu-mi amintesc exact.

====================

Doneaza pentru Dan (doinabita)

0900900212 pentru 2 euro

0900900213 pentru 3 euro

0900900215 pentru 5 euro

0900900210 pentru 10 euro.

Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM

Postat

A durat 1 saptamana si au terminat sambata trecuta. Deci asteptam iarna....altfel nu-mi dau seama, eu stand la etajul 2 din 4 oricum vara e mai racoare datorita pomilor.

Sa fiu sincera nu simteam nevoia da' ce sa te faci cu vecinii...ne-au batut la cap pana am cedat....Daca placau toti si ramaneam doar noi, ulterior nu stiu daca mai ridica schela vreo firma doar pt. noi...asa ca am facut-o acum.

Postat

Am izolat acum 2 ani si este o diferenta mare.Iarna ca sa putem dormi trebuia sa deschidem macar 30 min fereastra iar vara a fost racoare in casa.

Caldura am pus-o si pe seama tamplariei inlocuite si a tevaraiei pana in subsol schimbate,insa racoarea de vara nu are nici o "scuza" decat izolatia .

Postat

Readuc subiectul in discutie doar pentru a va indemna, pe cat posibil, sa acceptati izolarea (rebilitarea termica), pentru ca ea va deveni obligatorie (nu veti mai putea vinde, cumpara, nici macar un certificat fiscal nu veti mai primi), e benefica si, cel putin acum, e sponsorizata din gros de stat.

Calculul nu stiu cum se face, pe apartamente, o sa aflu in curand, dar e clar ca pentru o garsoniera nu se plateste cat un ap. de 3 camere.

Procedura dureaza (adica intocmirea si aprobarea dosarului) cateva luni de zile, in mare parte pana se strang actele de latoti locatarii.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor[foto] Surpriza 2008[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...